img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

עוגיות חמאה ואגוזי לוז במילוי בראוניז

מרץ 16, 2022 | 10 תגובות

img

10 תגובות גולשים

User Avatar
רויטל
starstarstarstarstar
מרץ 17, 2022 בשעה 15:26

קרן המהממת, פיספסתי מתי צריך להכניס את החלמון לבלילה… ניסיתי בלי מקווה לטוב חג שמח

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 17, 2022 at 10:32 pm

בטוחה שיצא טוב

השב
User Avatar
מערב רעואל
starstarstarstarstar
מרץ 17, 2022 בשעה 19:10

לא הבנתי איפה נכנס הצ'וקלד צ'יפס... אין במצרכים רק באופן ההכנה...

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 17, 2022 at 10:31 pm

בטעות אין שוקולד ציפס

השב
User Avatar
איריס
מרץ 29, 2022 at 10:07 am

"לבסוף מוסיפים שוקולד צ׳יפס ומערבבים מעט" ככה זה כתוב במתכון

השב
User Avatar
אבלין
starstarstarstarstar
מרץ 25, 2022 בשעה 15:56

הי תודה על המתכונים שלךמלית הבראוניז אמורה לצאת מאוד נוזלית ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2022 at 6:18 am

לא אמורה לצאת נוזלית בכלל

השב
User Avatar
עפרה
starstarstarstarstar
ספטמבר 15, 2022 בשעה 15:26

היי קרן האם אפשר להשאיר אתהבצק כל הלילה במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 15, 2022 at 4:21 pm

בהחלט

השב

Reply to עפרה Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img