img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

עוגיות קצף שושנים עם אגוזים

אוקטובר 7, 2019 | 42 תגובות

img

42 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
סיסי
starstarstarstarstar
אוקטובר 7, 2019 בשעה 11:44

גמר חתימה טובה קרן יקרה, חולה חולה חולה חולה על העוגיות האלה. עוגיות נוסטלגיות בהחלט. כן... גם אני לא מוותרת על אינסטנט פודינג וניל/שוקולד/תות, כל כך מתאימות לעוגייה הנפלאה הזו. דווקא לא אוהבת אותן בלי אינסטנט פודינג. והעיקר... שהחיילת שתשוב הביתה ולחיק משפחתה לשלום. גמר חתימה טובה לך ולכל בני ביתך

השב
User Avatar
רוני
ספטמבר 24, 2021 at 8:52 pm

היי יש לי רק ביצים XL כמה להשים ? מתכון מהממם

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2021 at 6:28 am

תודה תורידי אחת

השב
User Avatar
Yuval
אוקטובר 3, 2021 at 1:41 pm

אפשר להחליף את השמנת ביוגורט 3%?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 4, 2021 at 6:50 am

לא ניסיתי את אלו להכין עם יוגורט יש מצב שיעבוד אפשר בשמנת להקצפה גם יעבוד טוב

השב
User Avatar
אפרת הרף אלמכיאס
starstarstarstarstar
אוקטובר 7, 2019 בשעה 18:57

נראה נפלא! תודה רבה, גמר חתימה טובה לך ולכל יקיריך. שאלה: איך את מתמודדת עם המחסור המתמשך בחמאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 7, 2019 at 11:01 pm

חתימה טובה אפרת לצערי אני נאלצת לקנות חמאה יקרה יותר, ואם אני במקרה מגיעה לסופר שיש בו אני מורידה את כל המדף לעגלה

השב
User Avatar
רחלי בליצר
אוקטובר 25, 2019 at 2:50 pm

מגלה לך סוד: בחנוית הטבע קסטל יש מלא חמאה. אני לוקחת כל פעם 10 חבילות. היום הייתי בכרמל ובמכולת הסכימו למכור לי אך ורק ורק 2 חבילות חמאה קטנות של תנובה- ממש כך- הקצבה! בהתחלה חשבתי שהם צוחקים איתי, אבל הם היו סופר רציניים! ממש תקופת הצנע, בכל מקרה כתבתי לך יש חמאה! שמרי את הסוד ביננו שלא תיגמר ואז לא נוכל לנסות את כל המתכונים כאן. היום שישי היום אני מכינה את שושני הווניל. שבת שלום

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 25, 2019 at 4:29 pm

את כזו מהממת! אקפוץ לטבע קסטל, תודה ושבת שלום !

השב
User Avatar
חן ארזי
מרץ 21, 2020 at 6:37 pm

אמא שלי תמיד עשתה אותן. חורשת על הבלוג בהנאה!

השב
User Avatar
אודיה
יולי 23, 2022 at 2:01 pm

היי הבצק ללא סוכר ?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 23, 2022 at 2:53 pm

ללא סוכר

השב
User Avatar
מירה
אפריל 13, 2024 at 9:26 am

הי הייתי רוצה לדעת איך שומרים על הקצף קשה אחרי שהוא יוצא מהתנור? אצלי הוא מתרכך והופך דביק...מכינה את העוגיות האלה שנים. תודה!!

השב
User Avatar
רוית
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2019 בשעה 09:07

היי קרן, מה הכוונה לאפות כשהחלק הפתוח כלפי מעלה? תודה מראש רוית

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 8, 2019 at 9:25 am

כשפורסים את הרולדות השושנים עומדות אז יש להפוך אותן כשהחלק השטוח והפתוח על התבנית

השב
User Avatar
אילת
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2019 בשעה 11:28

בוקר טוב אפשרי להחליף את השמנת החמוצה ביוגורט?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 8, 2019 at 12:26 pm

אפשר במיץ תפוזים

השב
User Avatar
אלינור
אוגוסט 23, 2020 at 12:13 pm

הי קרן מתוקה. האם ניתן להקפיא את הבצק ולהכין בהזדמנות?

השב
User Avatar
אורלי
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2019 בשעה 15:40

הי קרן. מתכון מהמם לעוגיות חלום מטעמי בריאות, האם יש דרך להחליף את האינטרנט פודינג במשהו מחומרי בסיס יותר או שזה לא יעבוד?

השב
User Avatar
אפרת הרף אלמכיאס
starstarstarstarstar
נובמבר 1, 2019 בשעה 10:52

עוגיות שסבתא ציפורה הייתה מכינה...החזרת אותי 40-45 שנים אחורה. מה בנוגע להקפאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 1, 2019 at 5:50 pm

אני חושבת שההקפאה תהרוס את מרקם הקצף אז לא יכולה להמליץ .

השב
User Avatar
Rachel
starstarstarstarstar
נובמבר 18, 2019 בשעה 15:54

האם כדאי לנסות בגירסת פרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 18, 2019 at 4:05 pm

מחמאה בהחלט

השב
User Avatar
Rachel
נובמבר 18, 2019 at 6:23 pm

מה במקום שמנת חמוצה?

השב
User Avatar
Rachel
נובמבר 18, 2019 at 6:25 pm

מה במקום שמנת חמוצה?

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
דצמבר 24, 2020 בשעה 23:59

מושלם!!!!! מתכון מדויק בכמויות! טעים והאגוזים נותנים רענון כיפי לעוגיות שושנים המוכרות

השב
User Avatar
שלומית
מרץ 24, 2023 at 3:04 pm

אפשר להמיר את החמאה בשמן קוקוס? באותה הכמות?

השב
User Avatar
Miri
starstarstarstarstar
ספטמבר 28, 2021 בשעה 22:19

מעדן ! ! ! הגשמתי חלום להצליח להכין כאלה. ההוראות מדויקות וההסבר נפלא פרט לחום תנור שלא צוין :)

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2021 at 10:49 pm

איזה כייך שמחה לשמוע! כתוב: מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

השב
User Avatar
Hamershmidt Keren
starstarstarstarstar
פברואר 7, 2022 בשעה 01:02

היי קרן, אנחנו חיים בחו״ל ואין פה אינסטנט פודינג. מה אני יכולה לשים במקום? הילדים שלי מבקשים ממני את העוגיות האלו ולא יכולה להכין להם… תודה, קרן.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2022 at 7:46 am

קורנפלור ותמצית וניל

השב
User Avatar
קרן
פברואר 10, 2022 at 12:58 am

תודה על התשובה כמה קורנפלור? אותה כמות של האינסטנט?

השב
User Avatar
עידית
starstarstarstarstar
מרץ 14, 2022 בשעה 14:58

אפשר להחליף חמאה בשמן

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 19, 2022 at 12:47 pm

זה לא יעבוד עם הבצק הזה אפשר מחמאה או נטורינה

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2022 בשעה 22:12

היי קרן, המתכונים שלך מעולים, אבל זה סיבך אותי במיוחד, כולם התמכרו פה אחד ועכשיו אני צריכה להכין עוגיות שושנים כל שבוע. זה בנוסף לבראוניז שלך.. מה יהיה. מתכון מושלם ומדוייק. תודה! הכנתי בלי האגוזים:) שאלה, לקחת לי יותר זמן אפייה, כמעט כפול, עדיף לאפות בטורבו?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2022 at 6:53 am

תודה רבה!! אכן ממכרות אין סיבה לאפות בטורבו אם את לא אופה כמה מגשים יחד

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
ספטמבר 28, 2023 בשעה 22:51

היי, לפרווה כדאי שמן קוקוס או נטורינה? ובמקום שמנת חמוצה ראיתי שכתבת מיץ תפוזים. יש עוד תחליפים שאפשר? ראיתי שיש כאלה ששמים חומץ... תודה רבה, מורן

השב

Reply to אורלי Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img