img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

עוגיות שוקולד בראוניז מדהימות

יוני 29, 2020 | 114 תגובות

img

114 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
יוני 29, 2020 בשעה 18:11

אמממאאאאא

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 29, 2020 at 10:45 pm

חחחח ואבא גם?

השב
User Avatar
סיגלית
מאי 11, 2021 at 6:30 pm

עשיתי עכשיו! יצא מושלם!!!!

השב
User Avatar
רובי
יוני 30, 2020 at 12:17 pm

האם אפשר לעשות מזה עוגת בראוניז? ודרך אגב אתמול הכנתי תמתכון של הפיצה יצא פצצה

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 30, 2020 at 12:31 pm

תודה רובי, אני מעדיפה להכין את המתכון של הברואניז מהבלוג הוא מהמם

השב
User Avatar
מור
מאי 19, 2024 at 12:57 am

היי.. בסרטון את משתמשת בכפית רגילה. המתכון הזה ואחרים הם לפי כפיות רגילות או לפי כפיות וכפות מדידה ?

השב
User Avatar
יהב
יולי 2, 2020 at 3:20 pm

אפשר להמיר את החמאה בשמן?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 2, 2020 at 3:58 pm

אפשר בשמן קוקוס 80% מכמות החמאה

השב
User Avatar
Rachel
אפריל 5, 2022 at 12:18 pm

האם אני יכולה לעשות את העוגיות ולשים קרם בפנים? כמו קוקולידה

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2022 at 12:41 pm

ברור

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
יוני 29, 2020 בשעה 18:17

מאוהבת בבלוג שלך! אפשר להמיר את הקמח לקמח כוסמין? בכללי אני תמיד מחפשת הערות על אם אפשרי להמיר לכוסמין אז ממש יהיה מושלם אם תוכלי להוסיף יותר כי יש מתכונים שאת כן רושמת בהם למטה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 29, 2020 at 10:46 pm

אני מניחה שאפשר לא ניסיתי

השב
User Avatar
Moriah
אוקטובר 13, 2023 at 3:11 pm

הכנתי פעמיים השבוע ונגמר בשניות!

השב
User Avatar
עדי
אוקטובר 10, 2024 at 1:06 am

שאלה הכנתי בדיוק כפי המתכון ולא נוצרו שברים מנסה להבין מה עשיתי לא נכון

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2024 at 1:14 pm

באמת מוזר כי עם כמות כזו של סוכר וחמאה _בהנחה שבאמת לא שינית כלום) אמורים להיווצר שברים, אבל אני לא חושבת שזה משפיע על הטעם

השב
User Avatar
מעיין
starstarstarstarstar
יוני 29, 2020 בשעה 18:17

היי קרן, במה אפשר להמיר את הקמח כדי שיהיה ללא גלוטן? קמח שקדים יעבוד? והאם אפשר שמן קוקוס? אם כן כמה זה 60 גרם?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 29, 2020 at 10:45 pm

50 גר שמן קוקוס לא ניסיתי רק עם קמח שקדים אז לא יודעת להגיד אבל אולי קמח תפוחי אדמה או קורנפלור יעבדו איתו חצי חצי

השב
User Avatar
מאיה
אוגוסט 7, 2020 at 3:23 pm

הרם ניתן להמיר קמח רגיל+אבקת אפיה לקמח תופח?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 7, 2020 at 4:06 pm

תמידדדדד

השב
User Avatar
קרין
אוקטובר 19, 2023 at 6:56 pm

עוגיות מעולות! מה גורם לסדקים בעצם?

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
יוני 29, 2020 בשעה 18:44

אפשר להמיר את החמאה בחמאת קוקוס ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 29, 2020 at 10:43 pm

שמן קוקוס? מניחה שאפשר ב 50 גר

השב
User Avatar
ליהי
פברואר 6, 2021 at 7:36 am

קרן אהובה, בן ה5 שלי ואני אוהבים לדפדף באתר שלך ולבחור מתכונים. הוא בחר את זה כבר פעמיים כי הן פשוט מעולות. אנחנו מכינים אותן עם שוקולד חלב כי בכל זאת - בן 5. הן מתחסלות מהר מדיי. המון תודה. איזה כיף שיש אותך!

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 6, 2021 at 10:31 am

שמחה לשמוע ליהי תודה

השב
User Avatar
אודי
starstarstarstarstar
יוני 29, 2020 בשעה 19:24

יפהפיות!! האם אפשר להמיר בכוסמין מלא ושמן קוקוס? תודה!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 29, 2020 at 10:43 pm

כן בערך 50 גר שמן קוקוס

השב
User Avatar
עינב
יולי 2, 2020 at 8:29 pm

העוגיות מחזיקות רק ארבעה ימים?

השב
User Avatar
מיכל סגיב
starstarstarstarstar
יוני 29, 2020 בשעה 19:29

אפיה בטורבו או סטטי?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 29, 2020 at 10:42 pm

חום עליון תחתון

השב
User Avatar
עדי
יוני 30, 2020 at 12:25 am

מבינה, עליון תחתון סטטי ?

השב
User Avatar
רוז
starstarstarstarstar
יוני 29, 2020 בשעה 19:48

במה אפשר להמיר את החמאה לפרווה? (או שיהרוס את המרקם ואז אין טעם)

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 29, 2020 at 10:48 pm

50 גר שמן קוקוס אמור לעבוד

השב
User Avatar
אדווה
יוני 30, 2020 at 6:08 pm

מה עם נטורינה? תופס?

השב
User Avatar
אלמוג
starstarstarstarstar
יוני 30, 2020 בשעה 12:36

מתי מוסיפים את הוניל?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 30, 2020 at 1:16 pm

עם השוקולד המומס לבלילה

השב
User Avatar
קרול מימוני
starstarstarstarstar
יוני 30, 2020 בשעה 14:38

שלום, אפשר להמיר את הקמח בקורנפלור?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 30, 2020 at 6:10 pm

את כולו? אולי אפשר חצי חצי עם קמח שקדים תנסי

השב
User Avatar
לירון
אוגוסט 4, 2020 at 1:38 pm

עוגיות מעולות כקוקילידה

השב
User Avatar
שונית
starstarstarstarstar
יוני 30, 2020 בשעה 16:42

**העוגיות נשמרות עד רקבעה ימים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.- כמה ימים?...

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 30, 2020 at 6:03 pm

ארבעה

השב
User Avatar
שונית
יולי 3, 2020 at 9:36 am

תודה!! יצא מעולה!!!! להתעלף...

השב
User Avatar
שי
starstarstarstarstar
יוני 30, 2020 בשעה 17:14

היי! נראה מהמם. אם יש לי בבית ביצים XL, כמה לשים? תודה (:

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 30, 2020 at 6:02 pm

אחת

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
יולי 1, 2020 בשעה 09:31

היי קרן, קודם כל נראה מהמם בטירוף! אני יכולה להמיר את החמאה בשמן קנולה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 1, 2020 at 4:31 pm

תודה עדיף שמן קוקוס (80% מכמות החמאה)

השב
User Avatar
אורח
starstarstarstarstar
יולי 1, 2020 בשעה 18:54

כמה סוכר אפשר להפחית מבלי לפגוע במרקם ובטעם?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 1, 2020 at 7:22 pm

זה תמיד יפגע קצת, אז שתיים שלוש כפות אחרת לא ממליצה להוריד

השב
User Avatar
שרית גרוס
starstarstarstarstar
יולי 1, 2020 בשעה 19:50

יצא מדהים תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 1, 2020 at 10:55 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
אסי
starstarstarstarstar
יולי 8, 2020 בשעה 08:33

היי. רציתי לשאול בבקשה. כתוב "שוקולד מריר קצוץ" איך אני קוצצת? לתשובתך אודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 8, 2020 at 10:07 am

עם סכין חדה וגדולה הכי טוב פשוט לקצוץ אותו

השב
User Avatar
ג'ניפר
starstarstarstarstar
יולי 9, 2020 בשעה 23:23

נראה מעולה!! האם ניתן להשאיר את העיסה במקרר ללילה? הכוונה לפני האפייה..

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 9, 2020 at 11:29 pm

בטח רק לכסות היטב

השב
User Avatar
מימי
starstarstarstarstar
יולי 10, 2020 בשעה 11:37

שלום קרן, המתכונים שלך מלאי אהבה וטעם. לא ממירה כלום בשום דבר... לו רק אפשר היה את הקלוריות... תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 10, 2020 at 4:15 pm

את כזו מהממת מימי תודה

השב
User Avatar
Maya Har-Noy
starstarstarstarstar
יולי 12, 2020 בשעה 12:51

Best cookies ever!!!!!! WOW

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 12, 2020 at 5:50 pm

תודה אהובית

השב
User Avatar
נויה
יולי 14, 2020 at 8:31 pm

וואוו עוגיות היסטריותת!! עשיתי עם שמן קוקוס, קמח כוסמין 80% והפחתתי קצת את כמות הסוכר, יצא מדהיםם

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 14, 2020 at 9:33 pm

תודה ששיתפת נויה

השב
User Avatar
ענבר
starstarstarstarstar
יולי 15, 2020 בשעה 12:43

אמאלה עוגיות מפחידותתת באותו יום שהכנתי אותם הם נגמרו. היה חסר לי 20 גרם שוקולד מריר אז שמתי כפית נוטלה במקום ועפו על זה! ממליצה לנסות ⁦♥️⁩

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 15, 2020 at 12:50 pm

תמיד! להכפיל כמויות

השב
User Avatar
יאנה
יולי 25, 2020 at 3:35 pm

עוגיות מדהימות! יצאו ממש טעימות אבל קצת עבות. יש לך רעיון איך לשטח אותן? העיסה דביקה וקשה לעשות את זה עם הכף והאפיה לא עשתה את העבודה.

השב
User Avatar
Adi
אוגוסט 31, 2020 at 11:35 am

להקציף 2 ביצים עם הסוכר הכוונה לחלבונים רק?

השב
User Avatar
איילתהשחר
starstarstarstarstar
יולי 27, 2020 בשעה 00:40

יו כמה שזה טעים !!!! שמנו גלידת וניל בין שתי עוגיות וזה פשוט קוקילידה של פעם קרן כיף להכין את המתכונים שלך, כל פעם מחדש ! פשוט קסם !

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 27, 2020 at 7:36 am

אלופים אתם איילת תודה

השב
User Avatar
טליה
starstarstarstarstar
יולי 28, 2020 בשעה 20:35

אפשר להמיר את החמאה למזולה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 28, 2020 at 8:54 pm

לא ניסיתי נשמע שכן

השב
User Avatar
לירון
starstarstarstarstar
אוגוסט 4, 2020 בשעה 13:39

עוגיות מעולות כקוקילידה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 4, 2020 at 2:05 pm

לגמרי מסכימה

השב
User Avatar
נועה לוי
starstarstarstarstar
ספטמבר 12, 2020 בשעה 10:49

אם יש לי ביצים מדיום , כמה ביצים לשים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 12, 2020 at 8:18 pm

לא צריך לעשות שינוי

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2020 בשעה 12:16

היי קרן, במידה ויש לי רק ביצים M כמה לשים? 2או 3? תודה, שני

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2020 at 1:03 pm

לא חושבת שיש צורך לעשות שינוי גם עם ביצים מדיום

השב
User Avatar
נחמי
starstarstarstarstar
אוקטובר 19, 2020 בשעה 19:45

ואוו העוגיות יצאו מדהימותתת!!! טעימות ברמה לא נומראלית!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 19, 2020 at 10:30 pm

זה משמח ממש

השב
User Avatar
Rom Shibi
starstarstarstarstar
ינואר 17, 2021 בשעה 19:41

מותר להיות חצוף ולהציע שיפור קטן למתכון?

השב
User Avatar
לילך א.
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2021 בשעה 11:43

חיפשתי מתכון לעוגיות שוקולד מהירות כי הבת שלי ביקשה והגעתי למתכון הזה. אפיתי פעמיים, בשתיהן עם קמח כוסמין. בפעם הראשונה התערובת ממש התקשתה במקרר (השארתי יותר מ- 20 דקות...) ולא קיבלתי את הצורה והסדקים שבתמונות. בפעם השנייה השארתי רק 20 דקות והתערובת יצאה במרקם יותר רך, העוגיות יצאו יפות וסדוקות. לזכותן ייאמר שבשתי הפעמים יצאו טעימות בטירוף. מתכון שללא ספק יכנס לקבועים אצלנו.

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 26, 2021 at 4:18 pm

תודה

השב
User Avatar
רוני
ינואר 28, 2021 at 8:28 pm

יצא מושלם!!!

השב
User Avatar
דקלה
מרץ 4, 2021 at 5:27 pm

היי האם אפשר להמיר חמאה בשמן קנולה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 4, 2021 at 9:57 pm

פחות מתאים בעוגיות האלו

השב
User Avatar
לילך
starstarstarstarstar
מרץ 5, 2021 בשעה 12:46

אני קוראת נכון את המתכון? רק 2/3 כוס קמח?

השב
User Avatar
שקד
starstarstarstarstar
מאי 15, 2021 בשעה 12:36

היי, אם יש לי רק ביצים s כמה לשים?

השב
User Avatar
שקד
מאי 15, 2021 at 12:43 pm

וגם, האם אפשר לשים 200 גרם סוכר קנים או 200 גרם סוכר לבן?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2021 at 5:09 pm

אפשר או או

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2021 at 5:09 pm

ארבע

השב
User Avatar
לישי
starstarstarstarstar
יוני 1, 2021 בשעה 18:32

האם יש חלופה ללא מיקסר?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 2, 2021 at 2:39 pm

אפשר ידנית עם מטרפה טובה או מיקסר ידני כי חייבים לקבל הקצפה טובה של הביצים

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אוגוסט 10, 2021 בשעה 02:35

היי במצרכים כתוב גם שוקולד קצוץ וגם שוקולד צ’יפס? לא הבנתי מה עושים עם כל דבר

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 10, 2021 at 6:57 am

את השוקולד המריר ממיסים, ואפשר להוסיף לכל הבלילה גם שוקולד צ׳יפס, כפי שציינתי זו אופציה.

השב
User Avatar
ליאורה
starstarstarstarstar
אוגוסט 29, 2021 בשעה 09:51

ואוו קרן אין מילים. האתר שלך מדהים בכל מתכון. אבל זה ??? פשוט ליפול מהרגלים. מתכון ממכר והורס. תודה ! הנעמת לנו את השבת.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 29, 2021 at 12:14 pm

איזה מהממת את תודה

השב
User Avatar
Noga
starstarstarstarstar
אוקטובר 31, 2021 בשעה 15:40

מדהימות מדהימות מדהימות!! תודה רבה מתכון מצוין ומדויק , כמו תמיד :)

השב
User Avatar
אינה
starstarstarstarstar
ינואר 20, 2023 בשעה 17:28

קרן את מדהימה ומתכונים שלך מעולים !!! העוגיות סוף !!!!!!!!

השב
User Avatar
אירית לגזיאל
starstarstarstarstar
אפריל 23, 2023 בשעה 11:08

Help needed - העוגיות יצאו תפוחות ויפות ואז צנחו לי והפכו לדקוץ מאוד ... מה עשיתי לא בסדר ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 24, 2023 at 2:01 pm

אלו עוגיות עדינות שנוםלות אחרי אפייה ונסדקות וזה בסדר, אלא אם כן הורדת בכמות הסוכר

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
דצמבר 8, 2023 בשעה 11:51

אחת העוגיות היותר טעימות שהכנתי!!! עפו עליהן ברמות, ממליצה מאוד

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 9, 2023 at 7:51 am

תודה

השב
User Avatar
תמה
starstarstarstarstar
דצמבר 15, 2023 בשעה 15:23

היי, הקישור להסבר באינסטגרם פותח מתכון לעוגות גבינה.. אשמח לקבל את הקישור להסבר

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
מרץ 29, 2024 בשעה 17:30

מאיזו סיבה העוגיות לא נסדקו לי? אוליי היו זמן ממושך מדי במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 30, 2024 at 10:08 am

הורדת את כמות הסוכר ?

השב
User Avatar
יעל רבנה
starstarstarstarstar
אפריל 5, 2024 בשעה 11:52

הי קרן מהממת! הבלוג שלך אש! איו סופ"ש שלא מכינה. משהו שלך אחד לפחות ותמיד יוצא מושלם! תגידי.. במתכון הזה.. אם אני רוצה את העוגיות וניל פשוט להוריד את הקקאו?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2024 at 3:46 pm

יש מלא מתכונים לעוגיות שוקולד צ׳יפס באתר

השב
User Avatar
יהודה
starstarstarstarstar
מאי 10, 2024 בשעה 14:06

שלום קרן יקרה ראיתי ששאלו בדבר קמח ללא גלוטן. ובכן, היום אפיתי מנה כפולה עם קמח תמי ללא גלוטן, שקלתי כל עוגייה 12/13 גרם אפיתי 12-13 דקות כפי שכתבת. יצאו מצוינים, חבל שאין מקום לצרף תמונות. תודה על המתכונים שלך המצוינים

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2024 at 12:28 pm

שמחה מאוד לשמוע יהודה תודה ששיתפת

השב
User Avatar
עמית
starstarstarstarstar
דצמבר 22, 2024 בשעה 17:12

מותר לשים רק סוכר חום?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 22, 2024 at 6:15 pm

בטח

השב

Reply to תמר Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img