img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
ט״ו בשבט

עוגיות תבלינים עם שקדים ותפוז

ינואר 24, 2021 | 55 תגובות

img

55 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
Shelleysunshine
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2021 בשעה 13:57

נראה מוששש תודה על הטיפ של השמן קוקוס כי רוצה לטבען. ואם רוצים נטול גלוטן האם אפשר להשתמש רק בקמח שקדים? הכוונה מעבר למה שכתוב במתכון - שיחליף גם את הקמח הרגיל תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2021 at 8:37 pm

א חושבת שקמח שקדים יחזיק את העוגיות , אפשר לנסות להמיר קמח לבן בעוד שקדים ובקורפלור

השב
User Avatar
אפרת
פברואר 4, 2021 at 2:27 pm

יצא מושלם. לא לוותר בשום פנים ואופן על גרידת תפוז ותבלינים. התבלין היחידי שויתרתי עליו הוא פלפל אנגלי כימחא היה לי טחון

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 4, 2021 at 3:30 pm

אלופה תודה

השב
User Avatar
‫ניצה ירון‬‎
פברואר 5, 2021 at 4:37 pm

שלום קרן.עשיתי בדיוק לפי ההוראות למעט קמח, החלפתי חצי כוס בקמח קוסמין.בזמן האפיה העוגיות השטתחו ל'שלולית' ממש,בסיום האפיה קיבלתי שטיח עוגיות.שברתי לחתיכות.הטעם טוב.הצורה נוראית.למה?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2021 at 7:29 am

ייתכן והן היו זקוקות לצינון נוסף אחרת אין להם בכלל סיבה להשתטח

השב
User Avatar
אביבה
מאי 21, 2021 at 10:25 am

אפשר לוותר על קמח שקדים ולהוסיף קמח לבן?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2021 at 3:21 pm

כן

השב
User Avatar
ענבל
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2021 בשעה 16:39

היי, האם במקום הל ניתן חוויאג'?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2021 at 8:37 pm

אפשר מה שאוהבים

השב
User Avatar
פזית שור
ינואר 25, 2021 at 12:29 pm

נהנת מאוד מהמתכונים שלך, תודה האם אםשר להשתמש בקמח כוסמין מלא?

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2021 בשעה 16:48

הי קרן, נראה מעולה :) אני אוהבת להמיר לכוסמין לבן, אבל הבצק תמיד יוצא קצת יותר עדין ודביק ופחות נוח לעבודה בעוגיות. יש לך המלצה איך להמיר לכוסמין בצורה טובה יותר? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2021 at 8:36 pm

כוסמין לבן מבחינתי מתפקד כמו קמח לבן אני לא חושבת שהבעיה שנתקלת בה טמונה בקמח. אם הבצק יוצא דביק מוסיפים קמח

השב
User Avatar
גלית
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2021 בשעה 18:54

אפשר להחליף את השקדים בקמח רגיל?

השב
User Avatar
איתי
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2021 בשעה 19:42

היי, אפשר להמיר את כל הכמות של הקמח הרגיל לקמח שקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2021 at 8:34 pm

העוגה לא תחזיק רק עם קמח שקדים אולי כדאי להמיר חלקית לקורנפלור

השב
User Avatar
אנה
ינואר 27, 2021 at 2:15 pm

הי, האם יש גרסה ללא גלוטן? תודה!

השב
User Avatar
דפנה
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2021 בשעה 20:42

ואי בא לי לטוס איתך ולהחזיק לך את היד חחח חוצמזה העוגיות נראות סוף. שומרת את המתכון לסופש.

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2021 at 7:07 am

את הכי לא רוצה חשבת לידי במטוס תודה דפנה

השב
User Avatar
יסמין
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2021 בשעה 23:27

בדיוק מה שחיפשתי! אין עלייך קרן המתכונים שלך פשוט נפלאים כמוך ❤

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2021 at 7:08 am

תודה יסמין ❤️

השב
User Avatar
רויטל
ינואר 26, 2022 at 5:01 pm

הי, איזה תחליף לאבקת סוכר אני יכולה אני לא יכולה לאכול מתוק בקטע בריאותי תודה ❤️

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2022 at 8:23 am

האמת שרק סוכר חום אם זה עוזר

השב
User Avatar
Natalie Singh
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2021 בשעה 01:37

הי. האם ניתן להשתמש בתבלין הודי שניקרא גרם מסלה, במקום כל התבלינים שציינת במתכון? למיטב ידיעתי זה מכיל את כל מה שרשום

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2021 at 7:08 am

אפשרי

השב
User Avatar
פזית שור
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2021 בשעה 12:34

תודה על מתכונים נפלאים. האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין? ואם כן באותה הכמות?

השב
User Avatar
פזית
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2021 בשעה 14:03

תודה על מתכונים נפלאים האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין מלא? ואם כן האם באותה הכמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2021 at 4:40 pm

כן באותה הכמות ואם הבצק לא מתגבש להוסיך לו מעט מים קרים

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2021 בשעה 14:39

הי קרן, נראה מעולה :) אם אני ממירה לכוסמין לבן, הבצק יוצא קצת יותר עדין, דביק ולא פשוט ליצור איתו עוגיות. המלצות לאיך להמיר נכון לכוסמין? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2021 at 4:39 pm

לא נתקלתי בתופעה הזו בשימוש בכוסמין לבן ולא נראה לי שיש קשר לכוסמים הלבן בבצק, אם בצק יוצא דביק מוסיפים לו קמח

השב
User Avatar
ברק
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2021 בשעה 20:25

טעים ברמות! הבצק היה מאוד דביק אז הייתי צריך להוסיף עוד כוס קמח

השב
User Avatar
נורני אירית
starstarstarstarstar
ינואר 31, 2021 בשעה 11:49

הי, תודה על המתכון . ללא אבקת אפייה??

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 31, 2021 at 2:03 pm

ללא

השב
User Avatar
Noga
starstarstarstarstar
פברואר 3, 2021 בשעה 18:49

הייתי חייבת לחזור לספר שסכנה כמה שהן טעימות! וואי וואי וואי

השב
User Avatar
Shira Green
starstarstarstarstar
פברואר 4, 2021 בשעה 15:33

יצא מוווווושלם !!!!!!! אבל ממש. מושלם. נראות תמימות אבל הן ממש לא.

השב
User Avatar
שירז בר שביט
starstarstarstarstar
פברואר 10, 2021 בשעה 10:10

תודה רבה על מתכון מושלם לעוגיות מושלמות! בפעם הבאה כמות כפולה

השב
User Avatar
יערה גופר
starstarstarstarstar
מאי 25, 2021 בשעה 17:00

בדומה לשאר המתכונים שלך גם העוגיות האלו פשוט עסיסיות וטעימות בטרוף!!!!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 25, 2021 at 9:03 pm

תודה!

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
אוקטובר 21, 2021 בשעה 13:16

האם ניתן במקום זנגביל טחון להוסיף לתערובת החמאה חצי כפית של זנגביל קפוא של דורות? יעבוד בצורה דומה או יהרוס?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2021 at 8:17 pm

לא מכירה את המוצר

השב
User Avatar
תומר כהן
starstarstarstarstar
דצמבר 1, 2021 בשעה 14:14

לא מצליח לחתוך לעיגולים אחרי ההקפאה העיגולים נשברים :) לחכות שטיפה יתרכך לחתוך ולצנן שוב כשזה חתוך?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 2, 2021 at 12:35 pm

כן אפשר לתת לגליל לעמוד קצת בחוץ

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
מרץ 18, 2022 בשעה 00:26

טעים בטירוף וכיף להכנה! רק אגיד שעובי 1.5 ס״מ לטעמי יצא עבה מידי ודווקא אלו שיצאו דקות יותר היו מוצלחות יותר

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 19, 2022 at 12:43 pm

תודה תמר

השב
User Avatar
שירז
starstarstarstarstar
ספטמבר 23, 2022 בשעה 17:00

העוגיות הכי טעימות ever התמכרנו כאן כולנו תודה ענננקית על מתכון מושלם

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 23, 2022 at 5:02 pm

תודההה איזה כייף

השב
User Avatar
פולה פרחי
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2022 בשעה 12:46

חחחח הרגת אותי עם הסיפור על פחד טיסה. אחד לאחד אני. לפני כמה שנים טסתי לבד לארהב ובאמצע הטיסה כל כך פחדתי מהרעידות שהערתי את האישה שישבה לידי וביקשתי שתדבר איתי כי אני ממש מפחדת... איזו פאדיחה ( ; אהה... והעוגיו מעולותתת

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 30, 2022 at 6:49 am

שמחה לשמוע שאני לא היחידה :-)

השב
User Avatar
ליליאנה קליינר
ינואר 16, 2025 at 5:28 pm

קרן אפשר לגרד שורש גינגר ?

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2025 בשעה 17:50

היי,אפשרי להשתמש בסוכר לבן ולא באבקת סוכר? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2025 at 8:14 am

כן בטח 1/3 כוס

השב

Reply to תומר כהן Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img