img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
ללא גלוטן

עוגת אגוזים עם גנאש שוקולד לפסח

מרץ 26, 2023 | 69 תגובות

img

69 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
ליאורה מנדלוביץ
starstarstarstarstar
מרץ 26, 2023 בשעה 15:45

אפשר בתבנית 24 ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2023 at 8:32 am

כן בטח, היא תצא מעט נמוכה יותר אבל זה בסדר גמור

השב
User Avatar
הגר
starstarstarstarstar
מרץ 26, 2023 בשעה 19:54

נראית מעולה... מתכוונת להכין אותה עם מס' קטן של שינויים כדי להתאימה לחולי סכרת... נראה איך ילך

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2023 at 8:31 am

בהצלחה

השב
User Avatar
יפה
מרץ 29, 2023 at 10:11 am

אני מוסיפה לה 1 כוס עוגיות יין טחונות או 1/2 כוס קמח מצה לעוגות . זה עוזר לאווריריות העוגה וגם יוצאת יוצר גבוהה. גם הופכת אותה לטורט אגוזים . חותכחת אותה לרוחב , על התחתית מורחת את הגנאש, ועל החלק העליון מורחת קצפת .

השב
User Avatar
יפעת ירושלמי
מאי 20, 2023 at 6:06 pm

הי קרן, האם אין בעוגה חמאה או שמן ?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 20, 2023 at 10:16 pm

אין

השב
User Avatar
עמית
starstarstarstarstar
מרץ 26, 2023 בשעה 20:19

היי! את חושבת שאם אכין בשלישי בבוקר, ברביעי בערב עוד תהיה טובה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2023 at 8:31 am

מה השאלה???? היא מעולה גם שלושה ימים אחרי

השב
User Avatar
מיתר
starstarstarstarstar
מרץ 27, 2023 בשעה 07:31

לא כתבת על כמה מעלות

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2023 at 8:29 am

180 תודה

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מרץ 27, 2023 בשעה 15:31

היי קרן, שמנת צמחית גם תעבוד לגנאש?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2023 at 8:31 pm

כן בטח

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 28, 2023 at 10:00 am

לצערי לא

השב
User Avatar
ניסים
מרץ 30, 2023 at 11:09 pm

לא

השב
User Avatar
גילה מלמד
מרץ 28, 2023 at 9:40 am

האם האגוזים חייבים להיות טחונים דק או אפשר גם לרסק גס?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 28, 2023 at 9:59 am

אפשר גס

השב
User Avatar
ora
מאי 3, 2023 at 10:49 am

האם אפשר להמיר לקמח כוסמין חלק מהאגוזים הטחונים

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 3, 2023 at 4:38 pm

לא ניסיתי , אבל למה בעצם ?

השב
User Avatar
שרי
starstarstarstarstar
מרץ 27, 2023 בשעה 23:58

כמה להכפיל לתבנית 26?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 28, 2023 at 10:00 am

פי 1.5

השב
User Avatar
בבא כהן
starstarstarstarstar
מרץ 28, 2023 בשעה 06:57

אפשר להקפיא לפני הגנאש?

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
מרץ 28, 2023 בשעה 08:46

ללא קמח לל"ג או קורנפלור? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 28, 2023 at 10:00 am

ללא

השב
User Avatar
נעמי
יוני 2, 2023 at 5:51 pm

היי קרן מהממת, אם אני רוצה להכין בתבנית אינגליש קייק, האם זה בסדר? ואם כן, כמה תבניות יצאו? וכמה זמן בתנור?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 2, 2023 at 8:08 pm

שתי אינגליש ולהתחיל לבדוק אחרי 25 דק

השב
User Avatar
אמא
starstarstarstarstar
מרץ 28, 2023 בשעה 08:51

לא מבינה הרבה באפיה, אבל איך היא יוצאת חומה?? אין שם קקאו..

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 28, 2023 at 9:59 am

מהאגוזים

השב
User Avatar
חני
starstarstarstarstar
מרץ 28, 2023 בשעה 09:37

האם אפשר שקדים טחונים במקום אגוזים טחונים ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 28, 2023 at 9:59 am

בטח

השב
User Avatar
V
starstarstarstarstar
מרץ 28, 2023 בשעה 13:34

האם אפשר לשלב 3 סוגי אגוזים - פיסטוק, קשיו ושקדים? (זה הצירוף שאני שמה בעוגת פולנטה שלך ויוצא מושלם)

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2023 at 8:57 am

בטח

השב
User Avatar
נעה נעה
starstarstarstarstar
מרץ 28, 2023 בשעה 13:43

אין נוזלים בעוגה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2023 at 8:56 am

אין

השב
User Avatar
דניאל מירי
starstarstarstarstar
מרץ 29, 2023 בשעה 13:25

במידה ורוצים להמיר מחצית מהאגוזים הטחונים בקמח תפ"א ,או מצות ,או שקדים האם ניתן.

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2023 at 10:06 pm

שקדים

השב
User Avatar
נופר
מרץ 30, 2023 at 8:45 am

איך ניתן להמיר את הגנאש לפרווה? נראת עוגה מושלמת לחג! למרות שמתלבטת בינה לבין העוגת שוקולד עם המרנג אגוזים מסביב שגם כן שלך!

השב
User Avatar
Yael
starstarstarstarstar
מרץ 29, 2023 בשעה 17:39

מה אפשר במקום ביצה הבת שלי טבעונית.

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 29, 2023 at 10:06 pm

זו עוגה שמבוססת על חלבונים וחלמונים לכן אני לא רואה אופציה לתחליף

השב
User Avatar
נופר
starstarstarstarstar
מרץ 30, 2023 בשעה 08:45

איך ניתן להמיר את הגנאש לפרווה? נראת עוגה מושלמת לחג! למרות שמתלבטת בינה לבין העוגת שוקולד עם המרנג אגוזים מסביב שגם כן שלך!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 30, 2023 at 4:52 pm

יאאא שתיהן מעולות לפרווה בציפוי להמיס שוקולד מריר וכף שמן קנולה

השב
User Avatar
איה
starstarstarstarstar
מרץ 30, 2023 בשעה 09:14

היי קרן, האם ניתן להחליף חצי מכמות אגוזי מלך לשקדים טחונים או לפקאנים טחונים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 30, 2023 at 4:52 pm

בטח

השב
User Avatar
חגית
starstarstarstarstar
מרץ 30, 2023 בשעה 20:44

האם יש אבקת אפיה לפסח ?

השב
User Avatar
רויטל
אפריל 8, 2023 at 4:29 pm

עוד כמה אפשר להוריד בסוכר?

השב
User Avatar
רויטל
אפריל 8, 2023 at 4:29 pm

עד כמה אפשר להוריד בסוכר?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 8, 2023 at 5:32 pm

כף שתיים

השב
User Avatar
Alice Gurevich
starstarstarstarstar
אפריל 3, 2023 בשעה 08:22

היי קרן, במקום ברנדי אפשר לשים רום?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 3, 2023 at 3:23 pm

בטח

השב
User Avatar
שחר עטייה
starstarstarstarstar
אפריל 4, 2023 בשעה 16:22

היי קרן! תודה על מתכון מהמם רציתי לדעת אם זה בסדר גם לאפות את העוגה עם תבנית קולגהוף חלולה באמצע? תודה לך וחג שמח❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 4, 2023 at 4:51 pm

בטח!

השב
User Avatar
שרית
starstarstarstarstar
אפריל 5, 2023 בשעה 10:57

באיזה חום אופים קרן?? הכל מוכן... אשמח לתשובה בהקדם

השב
User Avatar
שרית
starstarstarstarstar
אפריל 5, 2023 בשעה 11:07

הי קרן התערובת של החתמונים והאגוזים יצאה מאד קשה וקשה לערבב התנועות קיפול עם החלבונים.... האם יש לך עצה איך להציל את העוגה?

השב
User Avatar
בת חן
אפריל 19, 2024 at 7:52 am

היי קרן העוגה נראית נהדר! רציתי לשאול אם יש אפשרות להוריד חלק מהאגוזים ולהוסיף במקום שוקולד מריר, כדי להפוך את העוגה לעוגת שוקוזים? אם כן, איזה כמויות? הלוואי שתעני עד החג

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 21, 2024 at 7:49 am

50 גר

השב
User Avatar
אביבית
starstarstarstarstar
אפריל 6, 2023 בשעה 10:06

אפשר להכין עם 4 ביצים אולי תבנית קטנה יותר ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 7, 2023 at 7:23 am

לא לשנות את המתכון

השב
User Avatar
מרים
starstarstarstarstar
אפריל 10, 2023 בשעה 16:33

האם לאפות בטורבו או האפייה רגילה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 11, 2023 at 8:37 am

חום עליון תחתון

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
אפריל 29, 2023 בשעה 21:48

עוגה מושלמתתתת הכנתי לפסח וכולם עפו הכנתי שוב לשבת והיא טעימה מאוד!! תודה רבה על המתכון!

השב
User Avatar
שירי
starstarstarstarstar
אפריל 16, 2024 בשעה 22:50

אפשר להוסיף שוקולד מריר מגורד לעוגה? אם כן כמה ואם להוריד מכמות האגוזים

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2024 at 3:45 pm

אפשר להוסיף שוקולד אין צורך לעשות שינוי בכמות האגוזים

השב
User Avatar
ליהי
starstarstarstarstar
אפריל 17, 2024 בשעה 15:55

אפשר במקום הציפוי שוקולד לשים קצפת?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2024 at 3:44 pm

כן בטח

השב
User Avatar
מורן צמח
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2024 בשעה 18:32

היי, אין בלבול עם הסוכר והמלח?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 21, 2024 at 6:49 pm

מה הבלבול?

השב
User Avatar
מורן צמח
אפריל 28, 2024 at 3:25 pm

רגילה שמקציפים חלבונים עם סוכר

השב

Reply to גילה מלמד Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img