img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
חגים

עוגת דבש עם פירורים

ספטמבר 5, 2019 | 35 תגובות

img

35 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
ספטמבר 5, 2019 בשעה 08:41

מצאתי את עוגת ערב החג שלי!! נראה נפלא ::))

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 5, 2019 at 10:11 am

תודה נועה

השב
User Avatar
עירית
ספטמבר 8, 2019 at 11:28 am

יכול להתאים לשתי תבניות אינגליש קייק?

השב
User Avatar
Inbal
starstarstarstarstar
ספטמבר 5, 2019 בשעה 15:48

וואו נראה מהמם! יש מצב להכין עכשיו ולהקפיא עד החג? זה יישמר טוב? תודה רבה מראש :)

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 5, 2019 at 4:53 pm

כן ולהפשיר כמה שעות מראש

השב
User Avatar
סיסי
starstarstarstarstar
ספטמבר 8, 2019 בשעה 11:40

היפ היפ הוראיייייייי :-) מצאתי את העוגה שלי לחגי תשרי. רוב תודות קרן היקרה. נראה ממש אבל ממש יפה לעין וגם טעים. חגי תשרי שמחים, בריאים וטובים לך ולכל בני ביתך.

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 8, 2019 at 1:57 pm

תודה רבה סיסי גם לכם שנה טובה

השב
User Avatar
רות צ'קרוב
ספטמבר 23, 2021 at 9:14 am

מועדים לשמחה אפשר לוותר על הברנדי או האם אפשר להחליף אותו במשהו אחר.

השב
User Avatar
אורלי
ספטמבר 15, 2019 at 9:16 pm

היי נראה לך יתאים להכנה כמאפינס? תודה וראש השנה שמח

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 15, 2019 at 9:22 pm

בטח במידה ואת מכינה כמאפינס זמן האפייה מתקצר משמעותית אז להתחיל לבדוק אחרי 15-20 דקות

השב
User Avatar
רבקה הלפגוט
starstarstarstarstar
ספטמבר 8, 2019 בשעה 14:10

האם ניתן לאפות מראש ולהקפיא?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 8, 2019 at 2:17 pm

כן אין בעיה

השב
User Avatar
טלי ויסוקר
ספטמבר 14, 2019 at 5:33 pm

האם אפשר להחליף את הדבש במייפל? באותו היחס בכמויות?

השב
User Avatar
רבקה
starstarstarstarstar
ספטמבר 22, 2019 בשעה 17:32

היי מתכונים נפלאים. שאלה: האם אני יכולה להישתמש בבצק פריך מוכן? תודה ושנה טובה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2019 at 6:00 pm

תודה אין בעיה להשתמש בבצק פריך מוכן לא יהיו לך פירורים לחלק העליון אז את יכולה לעשות רצועות או כל צורה אחרת או לוותר ולהסתפק בתחתית

השב
User Avatar
עטרה
starstarstarstarstar
ספטמבר 23, 2019 בשעה 13:15

וואו נראה מדהים!! יש אפשרות להמיר את חצי כוס הנס בחצי כוס תה ארל גריי? חג שמח ❤

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 23, 2019 at 1:35 pm

ברור!

השב
User Avatar
מיזי
starstarstarstarstar
ספטמבר 25, 2019 בשעה 10:39

סליחה על השאלה...אבל ממש מבקשת תגובתך, כי העוגה נראית חגיגית מ א ו ד ועליי מוטלת הכנת העוגה לחג, אז חשוב לי להצליח בקינוח ושיהיו לו "קונים".. האם העוגה במרקמה לא מרגישה "בצקית" מידי? זה שידוך "נכון" בצק פריך ומעליו עוגה בחושה ואז שוב בצק פריך?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 25, 2019 at 10:41 am

הי מיזי העוגה מעולה , אבל כמו שאמרת יש בה הרבה בצק, כדי לא לוותר עליה אני יכולה להמליץ לך להכין רק שכבת בצק אחת, או הפירורים מלמעלה או שכבת הבצק מלמטה בהצלחה ! ושנה טובה

השב
User Avatar
נופר זילברמן
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2019 בשעה 20:22

היי,האם אפשר לוותר על הברנדי? אם אוסיף תמצית בטעם רום?או שאפשר לגמריי לוותר?

השב
User Avatar
נופר
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2019 בשעה 21:19

היי,נראה מזה טעים!! האם יש אפשרות לוותג על הברנדי? האם ניתן להוסיף תמצית בטעם רום או שעדיף בכלל לוותר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2019 at 9:20 pm

אפשר לגמרי לוותר

השב
User Avatar
אסתי סלע
starstarstarstarstar
ספטמבר 28, 2019 בשעה 13:30

הי קרן תודה על המתכון. אני אופה הרבה עוגות לפי המתכונים שלך בעיקר עוגות בחושות. שאלה לגבי העוגה הזו: הבצק הפריך למטה לא נאפה טוב והוא נפרד מהעוגה הבחושה מעליו. מה הסיבה? תודה ושנה טובה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 28, 2019 at 10:28 pm

ממש מוזר! לא כל כל יודעת אולי חום תנור תחתון שלך חלש? כי זה לא אמור לקרות

השב
User Avatar
אביבית
ספטמבר 17, 2020 at 8:19 pm

כשאני איפה עוגת פירורים אני תמיד אופה את התחתית קצת לפני כל המילוי. זה ממש עוזר..

השב
User Avatar
ויטה
starstarstarstarstar
אוגוסט 19, 2022 בשעה 10:38

האם אפשר להמיר את קמח לקמח כוסמין לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 19, 2022 at 2:26 pm

כן

השב
User Avatar
Rina
starstarstarstarstar
ספטמבר 11, 2023 בשעה 04:34

I must have done something wrong, it came out super dry, I kept checking from 45 min and it was still raw, but at 1 hour when it finally came dry when I stuck a knife in it, I took it out. Gave it a day, and tried it, but it was super dry. Will try again to make sure but this was not successful.

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 11, 2023 at 1:02 pm

maybe you baked it toooo long or you reduced the amount of sugar?

השב
User Avatar
אלינור
starstarstarstarstar
ספטמבר 13, 2023 בשעה 15:13

היי, אפשר להמיר את השמן קנולה בחמאה או שמן זית?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 13, 2023 at 5:04 pm

שמן זית חייב להיות מאוד עדין בטעם

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
ספטמבר 25, 2024 בשעה 19:42

היי קרן, לתבנית 26- בכמה להכפיל? ואם אני רוצה לעשות רק קראמבל למעלה ללא בצק בתחתית- להכין חצי מהכמות? תודה!

השב

Reply to נועה Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img