img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת לימון קצפת ופטל

יוני 15, 2022 | 46 תגובות

img

46 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
אלה
starstarstarstarstar
יוני 15, 2022 בשעה 17:14

לעזאזל לא אפית מספיק את העוגה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 15, 2022 at 6:27 pm

אפויה פיקס, לא יודעת על מה את מדברת

השב
User Avatar
איריס פלד
starstarstarstarstar
יוני 15, 2022 בשעה 17:16

נראית עוגה טעימה ממש(: יש אפשרות להפוך אותה למתאימה לצליאקים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 15, 2022 at 6:27 pm

עם קמח ללג בוודאי, 1:1 במקום קמח לבן

השב
User Avatar
אורטל
יוני 15, 2022 at 7:08 pm

היי. נראה מעולה. אפשר עם קמח כוסמין?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 16, 2022 at 5:19 pm

לא ציינת אם לבן או מלא

השב
User Avatar
אורן
יוני 23, 2022 at 10:53 am

מתכון מעולה! את יודעת להגיד מה הסיבה שהעוגה צונחת במרכז אחרי האפייה?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 23, 2022 at 11:09 am

זה קורה בדרך כלל כשהעוגה לא מוכנה במרכז, או שאולי משהו בבלילה לא היה מעורבב תהיטב

השב
User Avatar
שרית חדד
ינואר 5, 2025 at 9:00 pm

יש אפשרות לשנות מפירות יער לשוקולד?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2025 at 6:12 pm

כן אין בעיה

השב
User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
יוני 15, 2022 בשעה 20:00

היתכן שהעוגה ללא חמאה…? מזכירה את העוגה שבספר המתכונים המדהים שלך! עוגת לימון פירות יער חלומית!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 16, 2022 at 5:19 pm

נכון דומות אך שונות. העוגה ללא שומן נוסף פרט לשמנת להקצפה

השב
User Avatar
מורין
starstarstarstarstar
יוני 16, 2022 בשעה 00:00

כתבת שרצית להוסיף למעלה קרם לימון. אפשר מתכון שלו בבקשה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 16, 2022 at 5:18 pm

חפשי באתר פאי קרם לימון ופירות יער חצי מכמות הקרם שבמתכון שם

השב
User Avatar
Hadas
starstarstarstarstar
יוני 16, 2022 בשעה 00:33

אפשר להקפיא? תשאר טעימה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 16, 2022 at 5:18 pm

כן

השב
User Avatar
ורד
אוגוסט 7, 2022 at 12:30 pm

הי קרו.עוגה נהדרת.להחזיק במקרר או עטוף בחוץ?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 7, 2022 at 4:07 pm

במקרר

השב
User Avatar
ליטל
starstarstarstarstar
יוני 16, 2022 בשעה 17:45

נראה פיצוץ אפשר עם קמח כוסמין לבן?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 17, 2022 at 5:52 pm

בטח

השב
User Avatar
איילת
starstarstarstarstar
יוני 16, 2022 בשעה 17:59

אם מכינים אותה יום קודם איך לשמור אותה ? מקרר או בחוץ ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 17, 2022 at 5:54 pm

בחוץ

השב
User Avatar
דנה
יולי 26, 2022 at 10:10 am

איך אפשר להפוך אותה ללא גלוטן? אפשר למשל להמיר חצי מכמות הקמח בקורנפלור וחצי בקמח שקדים? אני לא אוהבת את הקמחים ללא גלוטן כי יש להם טעם לוואי, אז מחפשת משהו אחר.

השב
User Avatar
שחרית
יוני 18, 2022 at 3:48 pm

ראשית תודה לך על כל המתכונים, התמונות, הסטורים וכל הדברים הטובים שאת חולקת איתנו. מצטרפת לשאלה של איילת, אם מכינים יום קודם, האם לשמור בחוץ או במקרר, בעיקר עכשיו שכבר חם בחוץ. תודה רבה

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 21, 2022 at 1:52 pm

במקרר

השב
User Avatar
שרון קליסקי
starstarstarstarstar
יוני 17, 2022 בשעה 19:25

איך שומרים אותה בחוץ או במקרר כמה ימים מחזיקה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 18, 2022 at 8:31 am

אפשר עד ארבעה ימים במקרר או בחוץ עטופה היטב

השב
User Avatar
יפה
starstarstarstarstar
יוני 20, 2022 בשעה 17:11

שלום, אפשר עם פירות אחרים? ואם כן איזה ואיזו כמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 21, 2022 at 1:51 pm

אפשר פירות אחרים והגנות תלויה בסוג הפרי

השב
User Avatar
אוסנת
starstarstarstarstar
יוני 21, 2022 בשעה 20:11

אשמח להבין את משמעות ההקצפה של השמנת, הרי כל האויר יוצא בחימום והיא חוזרת להיות שמנת.. אז איך בעצם מרגישים את ההקצפה? אשמח להביו. תודה רבה על המתכון

השב
User Avatar
אורטל
starstarstarstarstar
יולי 8, 2022 בשעה 14:58

הכנתי אותה עם דובדבנים של סנפרוסט, היא כבר שעה וחצי בתנור, ועדיין החלק האמצעי קצת רך... הגיוני?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 8, 2022 at 3:36 pm

כן פירות קפואים מגירים נוזלים תמשיכי לאפות

השב
User Avatar
טל
אוגוסט 20, 2022 at 8:38 pm

יצא מושלם! תודה על מתכון מהממם!

השב
User Avatar
רפאל
starstarstarstarstar
יולי 12, 2022 בשעה 01:14

היי קרן אהובה! איך אבקת הסוכר שלך נשארת כל כך יפה על העוגות? אצלי אם העוגות חמות/רטובות, היא תמיד נספגת ונראת עצובה :(

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
נובמבר 4, 2022 בשעה 14:04

הי קרן, העוגה אמורה לצאת דחוסה מאוד? ואם אשים מעל אייסינג לימון יעבוד, נכון?

השב
User Avatar
לילך
starstarstarstarstar
דצמבר 20, 2022 בשעה 10:37

אפשר להמיר חלק מהקמח הלבן (או את כולו) בקמח שקדים? איך זה ישפיע על זמן האפייה?

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
פברואר 27, 2023 בשעה 22:04

וואו!!!! מרקם שמיימי! אפיתי בתבנית חור והפכתי, יצאה יפיפיה מהסרטים עם פירות היער מבצבצים! הוספתי אבקת סוכר עם לימון בהזלפות כי לא רציתי להסתיר את פירות היער עם אבקת סוכרתודה, חוסלה הכי מהר אי פעם

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 27, 2023 at 10:10 pm

תודה הדס

השב
User Avatar
adi
starstarstarstarstar
אוקטובר 19, 2023 בשעה 14:48

וואו! וואו! יצא מטורף! מתכון מעולה, השתמשתי בפטל טרי אדום ושחור וקצת בלוברי טרי. השמשתי בקמח קוקוס ושקדים חצי חצי ויצא פשוט להיט! תודה 3> 3> 3>

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
פברואר 12, 2024 בשעה 14:39

העוגה טיללל ברמות קשות! אפשר פליז את הקרם לימון שפרסמת בפייסבוק?

השב
User Avatar
סיגל
starstarstarstarstar
מאי 21, 2024 בשעה 21:25

היי קרן , בכמה להכפיל על מנת להכין בתבנית 26 עגולה ? תודה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2024 at 6:57 am

לא ממליצה לבצע הכפלות כאלו אפשר להכפיל בשתיים ולאפות ב 24 או ב 26 עוגה נמוכה יותר

השב

Reply to לילך Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img