img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת פאי תפוחים אגסים פטל ושקדים

מאי 20, 2018 | 32 תגובות

img

32 תגובות גולשים

TAG , , , , ,

User Avatar
Drora Grossman
starstarstarstarstar
מאי 22, 2018 בשעה 04:06

Hi Karen, thank you very much for your recipes I try this cake today and came out a winner, I did it with ready made pie dough from the store and it was also very good, I like your recipes because you also put the measures in cups and spoon ,not only in , Grams as i live in the US is easier for me to read them Sincerely , Drora

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2018 at 9:13 am

הי דרורה, אני ממש שמחה שכבר הספקת להכין אותה! ותודה רבה על הפידבק שלך, עכשיו אני יודעת כמה זה חשוב המידות גם בכוסות.

השב
User Avatar
Anat
starstarstarstarstar
מאי 26, 2018 בשעה 06:50

היי קרן, מאוד נהנית מהבלוג והמתכונים שלך. תודה על השיתוף! אפיתי את העוגה הזו והיא פשוט נפלאה וכל כך טעימה! שאלה קטנה בקשר לשלב הבא.. האיחסון, במקרר או על השיש? וכמה ימים מנסיונך העוגה נשארת טרייה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2018 at 11:46 am

תודה על השיתוף ענת, במקרר, עטוף היטב עד ארבעה ימים. להוציא קצת לפני הגשה.

השב
User Avatar
שירי
starstarstarstarstar
פברואר 15, 2019 בשעה 22:45

באיזה חום אופים את העוגה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 16, 2019 at 2:57 am

בחום 180 כנראה בטעות הושמט, אתקן. תודה!

השב
User Avatar
עדי
אוגוסט 23, 2021 at 7:34 am

היי קרן, אם רוצים לאפות בתבנית 26, בכמה להגדיל את הכמויות?

השב
User Avatar
גלית
starstarstarstarstar
יולי 2, 2019 בשעה 08:10

היי קרן האם אפשר להמיר את הגבינה בכלל ולעשות פרווה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 2, 2019 at 8:13 am

את הגבינה אפשר להמיר בקרם קוקוס או בשמנת צימחית, אבל בעוגה יש גם חמאה (אפשר להמיר בשמן) ובבצק יש חמאה, אני לא אוהבת אישית בצקים פריכים עם שמן את יכולה להמיר בנטורינה שזה קצת פחות גרוע ממרגרינה:-)

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
יולי 27, 2019 בשעה 04:15

אוהבת את העוגות שלך, לא הבנתי מה עושים עם המלח בבבלילה, ומה הטמפרטורה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 27, 2019 at 6:47 am

תודה קרן בטעות הושמטו הפרטים שציינת, תיקנתי עכשיו במתכון. את המלח מוסיפים לעוגה יחד עם הוניל והריקוטה, ואת העוגה אופים בחום 180 מעלות

השב
User Avatar
איימי
starstarstarstarstar
יולי 29, 2019 בשעה 11:57

האם אפשר להמיר את הסוכר הלבן בסוכר חום? האם אפשר להמיר קמח לבן לקמח כוסמין? או לשלב.

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 30, 2019 at 9:01 am

אין בעייה להחליף לסוכר חום בעוגה ולשלב 50% כוסמין

השב
User Avatar
Adi
starstarstarstarstar
אפריל 28, 2020 בשעה 19:24

עוגה מצוינת! פעם ראשונה שהכנתי עוגה עם בצק פריך ויצא מעולה (וקל!)

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 29, 2020 at 6:40 am

מטורפת על העוגה הזו! תודה ושמחה שיצאה לך מעולה

השב
User Avatar
ברק קדמי
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2020 בשעה 21:36

היי קרן ממש בא לי להכין אבל לא יודע אם מסתדר עם בצק פריך איך יכול להכין אותה כבחושה בלבד ? תודה רבה !!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 20, 2020 at 10:02 pm

בטח

השב
User Avatar
ברק קדמי
starstarstarstarstar
אוקטובר 21, 2020 בשעה 19:18

אז למעשה המצרכים לבלילה והכמויות נשארות אותו הדבר ? ללא תוספת קמח או כל דבר אחר ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2020 at 10:19 pm

כן

השב
User Avatar
ניצה
starstarstarstarstar
דצמבר 5, 2020 בשעה 18:49

היי. אפשר לקנות בצק פריך מוכן במקום להכין? אם כן- יש המלצה לבצק ?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 5, 2020 at 7:25 pm

אני מניחה שאפשר, אולי של שימרית

השב
User Avatar
Ahuva
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2020 בשעה 07:40

הי קרו אפיתי את מתכון עוגת פאי תפוחים שלך שהופיע במאקו . העוגה מעולה וטעימה , מתכון מדויק להפליא . המון תודה שבת שלום

השב
User Avatar
שהם לובצקי
starstarstarstarstar
יולי 15, 2021 בשעה 10:01

היי, תודה על המתכון! אפשר להקפיא את העוגה אחרי שמכינים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 16, 2021 at 2:20 pm

בטח שאפשר

השב
User Avatar
אלמוג
starstarstarstarstar
ינואר 17, 2022 בשעה 19:22

היי קרן אפשר לדעת את המידה של התבנית? מה הגובה שלה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 17, 2022 at 7:37 pm

22 ואפשר גם ב 24

השב
User Avatar
טאו
starstarstarstarstar
פברואר 8, 2022 בשעה 01:03

היי קרן העוגה הזו משגעת! תודה! הכנתי הערב בפעם השנייה ושכחתי לחורר את הבצק הפריך. זה התנפח, נראה ממצב מחר..

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2022 at 6:54 am

בטוחה שהיא בסדר

השב
User Avatar
רוחמה
starstarstarstarstar
ספטמבר 25, 2023 בשעה 22:22

היי, אם רוצים תבנית 24, פי כמה להגדיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2023 at 9:26 am

רבע כמות

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
יולי 19, 2024 בשעה 21:42

היי קרן יקרה אופה בקביעות מדי שישי עוגות מדהימות שלך. העוגה המדהימה הזאת יוצאת רטובה אחרי שעה וחצי מה עשיתי לא נכון? כל הבלילה שעל הפירות , רכה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 24, 2024 at 12:34 pm

העוגה לא מוכנה וצריכה עוד זמן, יש מצב שהתבנית קטנה מדי ואז קשה למסה להיאפות או שהפירות שלך מגירים המון המון נוזלים... אולי תפחיתי

השב

Reply to קרן אגם Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img