img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מתכוני פרווה

עוגת פרג קוקוס בחושה

אוגוסט 29, 2020 | 85 תגובות

img

85 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
אוגוסט 29, 2020 בשעה 16:06

חייבים יום בשבוע להורדת קצב, למנוחה, להתעסקות בדברים אחרים משאר השבוע. נותן קצת באלאנס . מתכון מעולה אני אנסה אותו . שאלה- אםשר לטחון פרג במעבד מזון?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 30, 2020 at 8:16 am

תודה, צודקת. אפשר במעבד מזון זה ייתן טחינה לא הכי דקה אבל זה יכול להספיק

השב
User Avatar
דליה קופמן
אוגוסט 31, 2020 at 12:35 pm

הודה לכם למענה, באם אפשר להמיר את הסוכר בתחליף סוכר ובאיזה.

השב
User Avatar
אלינה
starstarstarstarstar
אוגוסט 29, 2020 בשעה 16:26

היי אם אני רוצה "להבריא" את העוגה ולהכין עם כוסמין, סוכר קנים ושמן קוקוס, הכמויות נשארות אותו הדבר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 30, 2020 at 8:16 am

אותן כמויות טעם ומרקם אחרים

השב
User Avatar
ניצן
starstarstarstarstar
אוגוסט 29, 2020 בשעה 16:50

היי קרן , שכחת לכתוב כמה זמן אופים בתנור את העוגה :)

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 30, 2020 at 8:15 am

נכון ותיקנתי תודה 30-35 דק

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אוגוסט 29, 2020 בשעה 17:00

כמה זמן אפיה בתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 30, 2020 at 8:17 am

שכחתי בטעות לרשום 30-35 דק

השב
User Avatar
עמי
starstarstarstarstar
אוגוסט 29, 2020 בשעה 21:21

היי, אפשר להחליף את השמנת החמוצה במשהו אחר לטובת מי שלא אוכל חלבי?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 30, 2020 at 8:17 am

כפי כתוב בתחתית הפוסט , קרם קוקוס או מיץ תפוזים

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אוגוסט 29, 2020 בשעה 23:49

אפשר להחליף את השמן קולה בשמן קוקוס? אותן כמויות כמובן תודה מראש על התשובה המתכון נראה מעולה ממש רוצה לנסות

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 30, 2020 at 8:15 am

אפשר באותה הכמות

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
אוגוסט 30, 2020 בשעה 12:45

לא כתוב במצרכים תמצית וניל... או שפספסתי? אז כמה תמצית וניל?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 30, 2020 at 1:32 pm

כפית מיד מוסיפה

השב
User Avatar
nur
starstarstarstarstar
אוגוסט 30, 2020 בשעה 17:20

קרן, מה את מציעה כתחליף לקמח. זה אפשרי?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 30, 2020 at 9:17 pm

אפשר לשלב קצח שקדים וקמח תפא או קורנפלור בכמות שווה לקמח לבן נראה לי שייצא אחלה

השב
User Avatar
שושי
starstarstarstarstar
ספטמבר 1, 2020 בשעה 15:49

הי אם אני רוצה להכין בתבנית 26 מה הכמויות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 1, 2020 at 8:57 pm

להוסיף 1/4 לכמות המצרכים

השב
User Avatar
יאנה
starstarstarstarstar
ספטמבר 2, 2020 בשעה 20:42

היי קרן, האם אפשר להחליף את שמן הקנולה בחמאה? אם כן, באיזו כמות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 2, 2020 at 8:44 pm

150 גר חמאה רכה

השב
User Avatar
גלי
starstarstarstarstar
ספטמבר 5, 2020 בשעה 12:52

שבת שלום קרן.. וואו וואו וואו... הכנתי את העוגה לשבת, במקום אבקת סוכר ציפתי בגנאש שוקולד, עוגה מצויינת! תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 5, 2020 at 3:21 pm

תודה גלי איזה כייף

השב
User Avatar
ענבר
starstarstarstarstar
ספטמבר 14, 2020 בשעה 13:27

היי קרן, אני רוצה להודות לך על המתכונים הפשוט מעולים שלך, הם הצלחה מסחררת בכל פעם! אשמח בבקשה לעזרתך, אמנם אני באופן אישי לא חסידה של פרג אבל התנדבתי להכין עוגה לחג לקשיש שנמצא לבדו והוא מסתבר ממש אוהב פרג ואגוזים, נראה לך שאפשר להוסיף לעוגה הזו אגוזים לשדרוג? אם כן איזה? אם לא, יש לך המלצה לעוגה אחרת עם פרג ואגוזים? המון תודה ושיהיה חג שמח!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 14, 2020 at 1:53 pm

בטח, 1/4 כוס

השב
User Avatar
ענבר
ספטמבר 14, 2020 at 2:01 pm

איזה אגוזים את ממליצה?

השב
User Avatar
עמליה
starstarstarstarstar
ספטמבר 17, 2020 בשעה 10:46

הי קרן, יש חלופה למיץ תפוזים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 17, 2020 at 11:54 am

יוגורט ?

השב
User Avatar
אורית אפק
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2020 בשעה 17:17

אני מתה על קוקוס וגם על פרג, אז ברור ששמתי עין על המתכון. היום סופסוף הכנתי, ויצא מדהים! כל כך רך ועסיסי, וטעים, ומוש! סופר מומלץ לחובבי הפרג והקוקוס. אה, ולא לוותר על גרידת הלימון, היא מתאימה פה בול!

השב
User Avatar
Sapir
starstarstarstarstar
אוקטובר 8, 2020 בשעה 22:14

אפשר במקום קמח לבן לעשות בקמח כוסמין? ובמקום שמנת חמוצה לשים גביע יוגורט? ואם אין לי תפוזים זה קריטי? יכולה לשים משהו במקום?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 8, 2020 at 10:39 pm

כוסמין מלא? רק חמישים אחוז שמנת חמוצה ויוגורט אין בעיה להמיר ואם אין מיץ תפוזים אז מים או לקנות

השב
User Avatar
Sapir
אוקטובר 9, 2020 at 1:44 pm

וואו!!! חוזרת לעדכן שהכנתי עפ חצי כוסמין ויוגורט העוגה הבחושה הכי טעימה שהכנתי בחיים! כמו ענן בפה! תודה

השב
User Avatar
משה פייגנבאום
starstarstarstarstar
אוקטובר 11, 2020 בשעה 21:49

היי קרן איזה גודל התבניות, נראה לי שהכמות ל- 2 תבניות לא מספיקה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2020 at 8:10 am

שתי תבניות אינגליש סטנדרטיות

השב
User Avatar
משה פייגנבאום
starstarstarstarstar
אוקטובר 12, 2020 בשעה 21:16

הכנתי ויצאו נמוכות אך טעימות מאוד

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אוקטובר 30, 2020 בשעה 10:09

היי, אפשר להחליף את השמנת החמוצה בשמנת מתוקה או בחלב?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 30, 2020 at 1:54 pm

שמנת מתוקה אחלה

השב
User Avatar
דניאלה
starstarstarstarstar
נובמבר 8, 2020 בשעה 16:03

תודה רבה!! הכנתי ויצא מושלם, רך וטעים דניאלה

השב
User Avatar
רונן
ינואר 12, 2023 at 5:52 pm

העוגה בתנור 35 דקות כבר והקיסם יוצא ממש רטוב בבלילה , וזה תנור מקצועי חום למעלה ולמטה משהו מאוד מוזר

השב
User Avatar
דניאלה
starstarstarstarstar
נובמבר 8, 2020 בשעה 16:04

תודה רבה!! הכנתי ויצא מושלם, רך וטעים. דניאלה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 8, 2020 at 6:36 pm

תודה דניאלה

השב
User Avatar
Shani Geula
starstarstarstarstar
דצמבר 3, 2020 בשעה 17:30

היי קרן, אפשר להחליף את השמן קנולה בשמן קוקוס?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 3, 2020 at 9:30 pm

בטח

השב
User Avatar
Limor
starstarstarstarstar
דצמבר 30, 2020 בשעה 14:38

שימי לב, פעם רשום שכוס אחת זה 100 ופעם 200. מבלבל משהו....

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 30, 2020 at 2:55 pm

מן הסתם כוס פרג לא שוקלת כמו כוס סוכר אלו חומרים שונים שמשקלים שונה. מפה ההבדלים

השב
User Avatar
מירי
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2021 בשעה 18:27

בטוח שרק כפית אבקת אפיה???

השב
User Avatar
יעל כהן
starstarstarstarstar
פברואר 23, 2021 בשעה 17:39

הי קרן. אם אין לי ביצים l יש לי m. אפשר לשים 5 ביצים?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 23, 2021 at 8:16 pm

כן

השב
User Avatar
יעל כהן
פברואר 24, 2021 at 4:53 am

תודה רבה על התשובה המהירה

השב
User Avatar
יונת
starstarstarstarstar
מרץ 1, 2021 בשעה 11:13

היי קרן, יש לי רק פרג טחון משקית. אפשרי או שצריך פרג טחון טרי?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 2, 2021 at 3:01 pm

אם הוא טרי מהשקית זה אחלה, תטעמי לבדוק שלא מריר

השב
User Avatar
יונת
starstarstarstarstar
מרץ 2, 2021 בשעה 18:42

הוא כזה שקונים בסופר בשקית של 100 גרם. זה נחשב טרי? בכל מקרה אפיתי איתו את העוגה שלך והיא יצאה מעולה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 2, 2021 at 8:56 pm

הכי חשוב שיצאה טעימה

השב
User Avatar
Mili
אוקטובר 15, 2021 at 5:18 pm

היי אשמח להבין למה העוגה יצאה נמוכה מאודדדד

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 15, 2021 at 7:44 pm

אולי הורדת בסוכר ? או שהתבנית לא מתאימה

השב
User Avatar
גילי
starstarstarstarstar
מרץ 15, 2021 בשעה 14:14

חיפשתי מתכון נחמד לעוגת פרג בחושה בשביל השאריות פרג שנשארו לי מפורים, אפיתי את העוגה שלך ויצא מדהים! תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 16, 2021 at 8:04 am

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
אלישבע
starstarstarstarstar
מרץ 26, 2021 בשעה 22:24

אני מאד אוהבת את העוגה. אפשר להכין את העוגה לפסח עם קמח מצה, קמח תפוחי אדמה או קמח שקדים כך שיהיה כשר לפסח. תודה קרן. את מדהימה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 27, 2021 at 7:59 am

ממליצה פשוט לשלב קמח תפא עם קורנפלור בכמות שווה לקמח הלבן שבעוגה

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
יולי 11, 2021 בשעה 16:38

היי קרן איזה אורך תבניות אינגליש מומלץ? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 12, 2021 at 2:11 pm

25 או 30

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
דצמבר 18, 2021 בשעה 20:29

היי קרן, תודה רבה על המתכונים הנפלאים שלך. אני אופה הרבה ותמיד הולכת לפי המתכון שלך ויוצא מושלם. אתמול הכנתי את העוגת פרג בתבנית עגולה “9 אבל היא לא נאפתה באמצע. הוצאתי את כל החלק שלא נאפה והשארתי רק את המסגרת:) את יודעת למה זה קרה? ד״א היא יצאה מאוד טעימה!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 20, 2021 at 3:40 pm

היא לא היתה מוכנה אז להבא יותר זמן

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
דצמבר 23, 2021 בשעה 06:53

היי קרן, תודה רבה על המתכונים הנפלאים שלך. אני אופה הרבה ותמיד הולכת לפי המתכון שלך ויוצא מושלם. הכנתי השבוע את העוגת פרג בתבנית עגולה ״9 אבל היא לא נאפתה באמצע. הוצאתי את כל החלק שלא נאפה והשארתי רק את המסגרת:) את יודעת למה זה לא נאפה באמצע? אשמח לשמוע מה את חושבת. תודה, שירה.

השב
User Avatar
עוגת פרג וקוקוס טבעונית בציפוי שוקולד - נשואה למאפייה
starstarstarstarstar
מרץ 15, 2022 בשעה 09:44

[…] עוגת הפרג קוקוס הזו, שנחשבת לאחת היציאות הטובות (והפרווה) בבלוג, ואני מכינה […]

השב
User Avatar
רפאל
starstarstarstarstar
יולי 12, 2022 בשעה 01:36

היי שוב קרן :) לרק לוודא (נכון למתכונים אחרים שלך גם) כשרשום רק "קוקוס" מדובר בשבבי קוקוס?

השב
User Avatar
ענת
אוקטובר 29, 2022 at 10:37 pm

האם אפשר להמיר את השמנת החמוצה לשמנת צמחית? ואם כן מה הכמות?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 30, 2022 at 7:47 am

אפש רלהמיר לכוס שמנת

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
נובמבר 10, 2022 בשעה 09:59

היי קרן, נראית עוגה מדהימה! לחובבי השוקולד צ'יפס- העוגה מתאימה להוספת השוקולד צ'יפס לתוך הבלילה (במקום הטופינג כמובן:)?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 10, 2022 at 2:21 pm

בטח! 1/2ֶכוס

השב
User Avatar
רונן
starstarstarstarstar
ינואר 12, 2023 בשעה 17:54

העוגה בתנור 35 דקות כבר והקיסם יוצא ממש רטוב בבלילה , וזה תנור מקצועי חום למעלה ולמטה משהו מאוד מוזר

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 12, 2023 at 7:01 pm

לפעמים בתנורים שונים צריך יותר זמן

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
מאי 13, 2023 בשעה 18:37

היי קרן, הכנתי את העוגה ויצא מעולה!!! רציתי לשאול איך יודעים שהעוגה מוכנה? לקח לה זמן להיאפות באמצע. צריך שהקיסם במרכז העוגה ייצא יבש או עם פירורים לחים? כמו כן היכן שומרים את העוגה? בחוץ או במקרר? תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2023 at 7:17 am

שומרים בחוץ פירורים לחים

השב
User Avatar
שולמית
starstarstarstarstar
מאי 21, 2024 בשעה 09:36

חייבת לציין שגיליתי את המתכונים שלך רק עכשיו וכל מה שעשיתי יצא מאוד מוצלח. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2024 at 7:00 am

תודה שולמית

השב
User Avatar
שולמית
starstarstarstarstar
מאי 21, 2024 בשעה 09:40

היי קרן לאחר המחמאות רציתי לדעת האם אפשר להחליף שמן בחמאה ואם כן כמה חמאה. אשמח לתשובה בהקדם כי אני מכינה את העוגה לאוהבת פרג

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2024 at 7:00 am

אפשר בטח

השב
User Avatar
Philip Cartwright
starstarstarstarstar
ספטמבר 13, 2024 בשעה 09:45

I really like the cake.

השב
User Avatar
שולמית
starstarstarstarstar
דצמבר 7, 2024 בשעה 13:25

האם אפשר להחליף את הקמח הלבן בקמח שקדים? תודה אשמח לתשובה כי העוגה מופלאה אבל יש לנו מישהו שאוכל ללא גלוטן

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 8, 2024 at 8:02 am

להמיר חלקית בקמח שקדים וקמח ללא גלוטן אחר, אפשר לערבב חצי חצי עם קמח תפא או קורנפלור

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
דצמבר 20, 2024 בשעה 08:07

האם ניתן להחליף את כוס הקוקוס בכוס נוספת של פרג טחון?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 22, 2024 at 3:35 pm

חושבת שכן

השב

Reply to נועה Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img