img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
חגים

עוגת שבלולי בצק פילו וגבינות

יוני 11, 2017 | 21 תגובות

img

21 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
Kochavit
starstarstarstarstar
יוני 13, 2017 בשעה 09:37

Simply the best!!! Thank you!

השב
User Avatar
אידן
starstarstarstarstar
מרץ 10, 2018 בשעה 14:43

יצא ממש טעים! מעודן ומענג... מה דעתך, אפשרי להקפאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2018 at 6:39 pm

אפשר בהחלט, ולחמם שוב לפני הגשה

השב
User Avatar
יעל
יוני 11, 2021 at 5:03 pm

אמאלה אחד הטעימים איך מפסיקים לאכול?? הוספתי גם הרבה פלפל שחור לתערובת הגבינות- הרגיש לי חובה!! החלפתי את השומשום בקצח כי יותר אוהבת את טעמו ואז אחרי האפייה לפזר מעל כל הדבר היפה הזה בצל ירוק חתוך גס ולהגיש לצד עגבניות חתוכות גס וביצה. היופי בפשטות אין עלייך את אלופההה

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 17, 2021 at 11:07 pm

תודה!!! לא מפסיקים לאכול עד שנשארים רק פירורים

השב
User Avatar
Dani
starstarstarstarstar
מאי 14, 2018 בשעה 10:32

נראה מעולה! שאלה קטנה, כשאת כותבת "מוציאים שני עלים מהחבילה, פורסים על השיש ומברישים היטב בעזרת מברשת" את מתכוונת שני עלים אחד על השני? שיהיו שתי שכבות?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2018 at 4:03 pm

בדיוק, כל פעם שני עלים

השב
User Avatar
לילך
starstarstarstarstar
יוני 18, 2019 בשעה 19:44

שאלה, במה אפשר להמיר את הגבינת עיזים? לא ככ אוהבים אצלנו

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 18, 2019 at 9:37 pm

יותר ריקוטה או יותר קשקבל או כל גבינה אחרת שאת אוהבת במקום

השב
User Avatar
איתי
starstarstarstarstar
אוגוסט 11, 2019 בשעה 14:31

הי קרן אם אני רוצה להוסיף כרישה מאוד ומטוגנת צריך לשנות משהו מבחינת מאזן הגבינות? או רק להוסיף לתערובת?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 11, 2019 at 3:08 pm

אין צורך לשנות כלום רק לפזר מעל הגבינות

השב
User Avatar
הדר המאירי
starstarstarstarstar
אוגוסט 19, 2019 בשעה 13:28

הי קרן האם ניתן לדעתך להכין הכל עד שלב האפייה ולשמור במקרר ללילה ובבוקר רק לאפות? או שזה ירטב ויהרוס את הפריכות של הפילו? מנסה להתארגן על ארוחת בוקר (רובה מהאתר שלך) ולראות מה יכולה להכין לפני.....

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 20, 2019 at 1:26 pm

הי הדר את יכולה להכין לפני אפייה ולהקפיא תפשירי קצת קודם ותאפי וזה יהיה מצויין לילה במקרר עלול להרוס את העלים

השב
User Avatar
לני
starstarstarstarstar
יולי 27, 2020 בשעה 07:33

כל שני עלים זה שווה לשני שבלולים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 27, 2020 at 7:36 am

תכלס כן

השב
User Avatar
ענת שלום
starstarstarstarstar
דצמבר 11, 2020 בשעה 16:08

אפשרי בתום אפייה להכניס למקרר ולמחרת רק לחמם בתנור? אולי בטורבו?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 11, 2020 at 5:14 pm

האפייה קצרה יחסית אפשר להכין ולהכניס למקרר ולאפות למחרת או להכין ורק לחמם למחרת

השב
User Avatar
רוית
starstarstarstarstar
יולי 31, 2021 בשעה 14:22

באיזה סוג של עלי פילו את משתמשת ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 31, 2021 at 3:15 pm

אין משהו ספיציפי , קונה מה שיש בסופר

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
פברואר 6, 2025 בשעה 08:36

הי, אפשר למלא עם בצל ופטריות מטוגנות? וכמובן עם הגבינות?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 6, 2025 at 11:31 am

בהחלט

השב

Reply to יעל Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img