img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות בחושות

עוגת שוקולד ציפס רכה

אוגוסט 1, 2018 | 99 תגובות

img

99 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
תמי
starstarstarstarstar
אוגוסט 2, 2018 בשעה 12:37

הכנתי אתמול, יצאה מושלמת כמו כל המתכונים שלך, תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 2, 2018 at 12:41 pm

מהממת תודה רבה.

השב
User Avatar
גלית
יוני 18, 2019 at 7:04 pm

עוגה מהממת אך יש שאלה אם אאפה להבא והוסיף מעל פירורי קראמבל, זה ייצא בסדר מנסיונך ? או שיש חשש שהם יטבעו בבלילה ? כי בעבר הכנתי עוגות שנהרסו לי מהקראמבל שפשוט טבעו בתחתית והפכו את העוגות לעיסתיות ולא אפויות מהאמצע עד למטה כי הבלילה בעוגה זאת אומנם סמיכה אבל היא רבה ולא שטוחה , ולא רוצה לחלק ל2 תבניות כי כך העוגה יוצאת גבוהה כמו שצריך במידה וכן מה הכמויות המדוייקות של כל רכיבי הקראמבל לעוגה זאת ? כאלה שכוללות חמאה ואפשרות נוספת גם של שמן במקום חמאה תודה רבה

השב
User Avatar
קרן
מאי 15, 2019 at 10:31 am

הכנתי את העוגה המושלמת הזאת!! אמאלה כמה שהיא קלה ככה היא קצרה מחמאות!! תודה על מתכונים מןשלמים ומדויקים להפליא לעילא ולעילא! את פשוט תותחית!

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2019 at 11:16 am

את מהממת קרן תודה רבה! שימחת אותי מאוד

השב
User Avatar
אורנה
starstarstarstarstar
אוגוסט 2, 2018 בשעה 14:08

אם מה אפשר להחליף את השוקולד

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 2, 2018 at 8:55 pm

כתבתי בפתיח של הפוסט הכל

השב
User Avatar
טלי
יוני 17, 2019 at 11:22 pm

לקרן השאלה שלי בנוגע לשוקולד צ'יפס: כשעשיתי עם חצי כוס שוקולד צ'יפס מריר של חברת מיימונס, עירבבתי עם כף קמח והוספתי לבלילה ולבסוף גם הוספתי מעל העוגה למעלה. העוגה יצאה ממש מצויינת אבל כשניסיתי שוקולד צ'יפס לבן גם של חברת מיימונס, אז כל הנטיפים התנמסו לגמרי בתוך העוגה לאחר שנאפתה עד כדי שלא ראו אותם ופשוט הפכו לסוכר שנמס בתוך העוגה והרס אותה וגרם למתיקות יתר וחלקם האחר שקע לתחתית העוגה והפך למין עיסת עוגה מתוקה בטירוף ולא אפוייה אשמח לדעת מה הסיבה לכך. האם זה בכלל לא אפשרי לאפות איתו עוגות אלא רק עוגיות ? אני מציינת שוב שזו אותה חברה- מיימונס כמו של המריר, ובנוסף הנטיפים הלבנים היו קטנים פי 2 מהמריר כלומר כל נטיף מריר 1 שווה ל 2 לבנים. ממה שראיתי בסופר כל הנטיפים הלבנים קטנים כאלה וגם כולם פרווה, לא חלבי

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 18, 2019 at 7:19 am

שוקולד ציפס לבן נמס הרבה יותר מהר משוקולד מריר והוא לא שורד אפייה ארוכה, לכן אני משתמשת בו לאפיית עוגיות בלבד שזמן האפיה שלהן קצר יחסית את יכולה להמיס אותו, ולערבב עם שליש מבלילת העוגה, ואז את התערובת שנוצרה לערבב כמו עוגת שיש עם שאר העוגה כשהיא כבר בתבנית כמו בעוגה הזו : https://pa.outright.co.il/kerenagam/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%A9%D7%99%D7%A9-%D7%A7%D7%A6%D7%A4%D7%AA-%D7%A8%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%97%D7%9C%D7%91/

השב
User Avatar
שרון
דצמבר 2, 2020 at 8:39 pm

היי קרן תודה על מתכונים מושלמים. שאלה כללית שלא קשורה למתכון הספציפי... איך את מחלצת את העוגה מתוך התבנית? האם את משתמשת בנייר אפייה? אשמח ללמוד את הטכניקה

השב
User Avatar
מינה
starstarstarstarstar
אוגוסט 3, 2018 בשעה 02:03

הי (-: יצאה עכשיו מהתנור- מעולה! הכנתי אותה עם שינוי קטנטן- הפכתי אותה לעוגת שיש- ערבבתי שליש מהבלילה עם קקאו וערבבתי קלות בתבנית. מוצלחת ממש! בכלל אני רוצה להודות לך, מאז שגיליתי את האתר שלך אני: א. לא מחפשת מתכונים באתרים אחרים. ב. יוצאות לי עוגות ברמת קונדיטוריה מפנקת! תודה רבה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 3, 2018 at 6:45 am

מינה יקרה, איזה כייף של תגובה, תמשיכי לבקר פה מבטיחה לפנק בעוד המון מתכונים שווים, שבת שלום

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
אוגוסט 3, 2018 בשעה 09:45

נראה מושלם. יעבוד לדעתך עם קצפת צמחית? כמה משמעותי זה יהיה בטעם?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 3, 2018 at 1:14 pm

זה יעבוד אחלה

השב
User Avatar
רובין
יוני 12, 2019 at 4:38 pm

האם יעבוד גם עם קמח כוסמין ואבקת אפייה? תודה מראש :)

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
אוגוסט 3, 2018 בשעה 12:03

ללא שמן?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 3, 2018 at 1:15 pm

השומן בעוגה מגיע מהשמנת המתוקה

השב
User Avatar
שלי
starstarstarstarstar
אוגוסט 3, 2018 בשעה 18:18

טעימה , הכנתי אותה וגם אצלי הפיצפוצים לא שקעו ברלל והתפזרו יפה. אבל לי חסר שמן.... בהתחלה היה נראה לי טעות במתכון אנסה אותה שוב עם רבע או חצי כוס שמן ... נעשה בדיקה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 3, 2018 at 7:49 pm

את מוזמנת להוסיף ולדווח:-) בעיני היא מושלמת כמו שהיא

השב
User Avatar
רוויטל
ינואר 15, 2020 at 12:02 am

היי קרן אני רוצה להכין כעוגת בסיס ועל זה קצפת ומעל גאנש. לפי דעתך כדאי בתבנית עגולה 24 או 26 ? מה ההבדל בגובה יהיה ב 2 התבניות האלה ? שאלה נוספת: לפי דעתך כדאי להבריש בסירופ(להרתיח מים+ סוכר + מעט רום ) לפני מריחת הקצפת או לוותר על זה כי זה עלול להרטיב ולהרוס אולי ? יודעת שהיא תהיה מעולה גם ללא הסירופ כי הכנתי בעבר הרבה פעמים אבל לא בתור שכבות, לכן כדאי אולי לטעם בתור עוגת שכבות להוסיף את הסירופ ?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 15, 2020 at 3:21 pm

העוגה ממש טעימה כמו שהיא בלי צורך לא בקצפת ולא גנאש

השב
User Avatar
idit
starstarstarstarstar
אוגוסט 16, 2018 בשעה 23:57

שלום רציתי לדעת אם אפשרי להחליף את השוקולד המריר הקצוץ בשוקולד ציפס? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 17, 2018 at 1:51 am

בטח, באותה הכמות

השב
User Avatar
רווית
אפריל 30, 2019 at 1:03 pm

שלום קרן לגבי הפצפוצי שוקולד צ'יפס, זה בסדר לערבב אותם עם כף קמח תופח אם אין לי כרגע בבית קמח רגיל ?

השב
User Avatar
Cowgirl
starstarstarstarstar
אוגוסט 20, 2018 בשעה 14:10

חלב קוקוס יתאים במקום השמנת?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 20, 2018 at 6:19 pm

חלב קוקוס לא מכיל מספיק אחוזי שומן להחזיק את העוגה, אבל קרם קוקוס כן.

השב
User Avatar
Cowgirl
אוגוסט 20, 2018 at 10:50 pm

מתחילה מהסוף- העוגה הזאת שוס! הכנה מהירה כמעט כמו האופן שבו חוסלה.. ערכתי מעט שינויים: ערבבתי 100 מ"ל קרם קוקוס (כי זה מה שנשאר במקרר..) יחד עם 150 מ"ל חלב קוקוס + 2 כפות שמן קוקוס. את הקמח החלפתי לכוסמין, הוספתי אבקת אפיה והעלתי אינסולין עם סוכר קוקוס. תודה על עוד אחד לפנתיאון.

השב
User Avatar
ריקי
starstarstarstarstar
ספטמבר 3, 2018 בשעה 19:22

היי האם ניתן להקפיא?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 4, 2018 at 2:34 pm

אפשר להקפיא כשהעוגה עטופה היטב

השב
User Avatar
שני
דצמבר 3, 2020 at 5:38 am

לשמור בטמפ חדר או במקרר?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 3, 2020 at 5:43 am

חדר

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
אוקטובר 30, 2018 בשעה 13:42

היי, העוגה מושלמת הכנתי כבר כמה פעמים!! רציתי לשאול אם אפשר להכין אותה בתבניות של מאפינס גם? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 30, 2018 at 4:29 pm

תודה! אין בעיה להכין כקאפקייקס, זמן האפיה מתקצר אז לשים לב

השב
User Avatar
נטע
מאי 24, 2019 at 4:20 am

הכנתי עם פצפוצי שוקולד והיא יצאה משגעת. ניסיתי גם עוד אופצייה, והפכתי אותה לעוגת שוקולד הקצפתי תחילה שמנת מתוקה, הוצפתי ביצים בהדרגה, סוכר ואחר כך שוקולד מריר 60 אחוז+ 1/3 חלב + כף גדושה קקאו (שהמסתי הכל יחד לפני כן), ובסןף הוספתי את הקמח יצאה ממש טעימה שאלתי היא האן ניתן במקום להמיס שוקולד + חלב כפי שעשיתי , פשוט במקום להוסיף 2/3 שוקולית ורבע כוס קקאו ? או שזה יהרוס את המיקרם במקרה הזה ועלול לגרום לדחיסות העוגה? ובמקרה וכן אז עדיף לערבב קודם לכן את השוקולית והקקאו עם חלב או מים? או שפשוט ניתן להוסיף אותם כמו שתמיד עושים במתכונים של עוגה כושית ? תודה

השב
User Avatar
רווית
יוני 18, 2019 at 5:47 pm

לקרן שלום אני רוצה להכין עוגה לבנה רגילה ולוותר על השוקולד , ולשים קינמון טחון שלא יהיה יותר מידי קינמון, אבל עם זאת שכן ירגישו אותו מאוד בטעם ולא בקושי מהי הכמות שאת ממליצה לשים? 3 כפיות זה יהיה בסדר?

השב
User Avatar
שרית עציץ
starstarstarstarstar
נובמבר 3, 2018 בשעה 07:55

הי קרן יקרה, את העוגה אפשר להכין גם בתבנית גדולה יותר? נניח עגולה 24, להכפיל כמויות פשוט?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 3, 2018 at 12:00 pm

הי אהובה שמחה תמיד שאת פה הכמות מתאימה לתבנית אינגליש קייק ואם רוצים לאפות בתבנית עגולה קוטר 24 יש להכפיל כמויות בהצלחה

השב
User Avatar
שני
מרץ 3, 2022 at 9:23 pm

היי קרן ,אני חולה על עוגות בחושות ותמיד מחפשת אתרים עם מבחר מעניין וטעים לעוגות בחושות ונראלי שהגעתי למקום הנכון!! שאלה לגבי הכפלת כמויות ,אני תמיד עושה עוגה שהכמות שלה מספיקה לשני אינגליש,במתכונים שלך אני רואה שזה מתאים לאינגליש אחת אבל כמות ביצים שכתוב שם למשל ארבע ביצים או שלוש שזה מתאים גם לשתי אינגליש ,בקיצור מרגיש לי שזה לא יצא מדויק אם אני אכפיל את כל החומרים,אולי רק חלק מהחומרים ?כי לפעמים כוס קמח או כוס וחצי יכול להתאים לשתי אינגליש,אשמח לתשובה וסליחה על החפירהי

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 6, 2022 at 3:35 pm

את צודקת שני, הרבה פעמים הכפלות לא עושים במדוייק ולא תמיד זה יוצא מוצלח, אין לי ככ איך לעזור כי לא ניסיתי להכפיל

השב
User Avatar
רתם הימן
starstarstarstarstar
דצמבר 24, 2018 בשעה 21:53

הכוונה לסוכר דמררה? יש לי רק סוכר לבן וסוכר חום דביק. חשוב להצטייד בדמררה? והאם עקרוני דווקא קמח תופח או שפשוט להוסיף אבקת אפיה לקמח גיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 24, 2018 at 10:18 pm

הי רותם, אפשר להמיר סוכר דמררה בסוכר לבן באותה הכמות, וקמח תופח בקמח רגיל ולהוסיף לו כפית אבקת אפייה

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
פברואר 28, 2019 בשעה 21:38

לא האמנתי שתצא עוגה כל כך טעימה אחרי 5 דקות של עבודה . והמתבגרים מאוד אהבו.

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 2, 2019 at 6:40 am

תודה ליאת

השב
User Avatar
נטע
מאי 27, 2019 at 10:26 pm

שאלה עד כה שהכנתי מספר פעמים יצאה משגעת, השאלה שלי היא לגבי הקמח ביום האפייה היא סופר נימוחה ורכה כשהיא מתקררת מחום התנור. יום למחרת כשהיא בטמפרטורת החדר היא עדיין מושלמת ורכה מאוד אבל אם זאת מעט מעט פחות נימוחה ומתנמסת בפה ויותר יציבה כזאת אז שאלתי היא אם ניתן לשים פחות מ 170 גרם קמח ששמתי, ולשים 140 או לפחות 150 גרם קמח. זה כדאי או שזה כבר יהרוס את העוגה ? כי ביום האפייה שהיא חמה אפילו מעט עדיין מהתנור, אז היא מתפרקת כשחותכים אותה. אבל כשהיא מתקררת מהתנור אז היא מושלמת אבל כפי שכבר ציינתי ביום למחרת היא הרבה יותר יציבה ובהתאם גם טיפה פחות נימוחה בטעם

השב
User Avatar
לילך
starstarstarstarstar
יולי 5, 2019 בשעה 17:28

יצאה לי כמות גדולה לאינגליש קיק אחת. את ממחאת עד למעלה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 5, 2019 at 6:10 pm

כנראה את משתמשת באינגליש חד פעמית?׳לא ממלאה אף פעם מעבר ל 3/4 תבנית ואני משתמשת. בתבנית מתכת לא חד פעמית

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
יולי 17, 2019 בשעה 18:13

לקרן 1. אם אני רוצה להוסיף שקדים טחונים ואגוזים, אז כמה כדאי לשים ? כמה להוסיף אם זה רק שקדים טחונים בבלילה ? וכמה להוסיף אם אני רוצה גם שקדים וגם אגוזים ? 2. במקרה זה הקמח ושאר המרכיבים נשארים אותו דבר ? 3. לגבי קינמון כדאי גם להוסיף לבלילה או שזה ישתלט על טעם השקדים או האגוזים ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 17, 2019 at 8:09 pm

ראי בתגובות מעלייך מישהי המירה 1/4 מכמות הקמח בשקדים טחונים ויצא לה מצויין. לא חושבת שיש טעם להוסיף קינמון לעוגה

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
יולי 18, 2019 בשעה 19:27

ואם אני מוסיפה גם אגוזים טחונים נוסף לשקדים, אז כמה להוריד מהקמח?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 18, 2019 at 8:55 pm

לא משנה איזה סוג של אגוזים את ממירה לא ממליצה להמיר יותר מ 1/4 כמות מהמקמח

השב
User Avatar
מעין
אוגוסט 4, 2019 at 9:07 pm

האם היא טעימה גם לאחר לילה במקרר? אני מכינה אותה כמתנה ואורזת בצלופן אז צריכה להכין ערב קודם תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 4, 2019 at 10:26 pm

היא לא צריכה מקרר, וברור שהיא טובה יום אחרי כמו כל עוגה בחושה

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
דצמבר 3, 2020 בשעה 18:29

הכנתי ויצאה טעימה מאוד ופשוטה להכנה אבל כל הפיצפוצים שקעו לתחתית, אפילו אלו שפיזרתי מעל העוגה. אף פעם לא קרה לי כזה דבר. מה יכולה להיות הסיבה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 3, 2020 at 9:31 pm

שהיו יותר מדי פצפוצים אולי , קורה

השב
User Avatar
מצדה
starstarstarstarstar
דצמבר 3, 2020 בשעה 19:08

כמה קרם קוקוס לשים במקום השמנת? להרציף אותו?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 3, 2020 at 9:30 pm

200 מל לא חייבים להקציף להקציף ביצים במקום שמנת מתוקה ואז להוסיף קרם קוקוס

השב
User Avatar
מלי דר
starstarstarstarstar
דצמבר 4, 2020 בשעה 16:40

העוגה מהממת, טעימה ורכה רכה....איך אני אוהבת את העוגות הבחושות שלך, קלות וטעימותתתתתת....

השב
User Avatar
ספיר
starstarstarstarstar
דצמבר 5, 2020 בשעה 10:39

עוגה טעימה אבל התבאסתי שהשוקולד שקע כולו למטה (למרות שערבבתי עם כף קמח כמו במתכון!) תוהה מה עשיתי לא טוב ‍♀️

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 5, 2020 at 12:55 pm

קורה לפעמים ואין מה להתבאס העיקר שטעימה

השב
User Avatar
מיט
starstarstarstarstar
דצמבר 8, 2020 בשעה 00:01

היי קרן!! על אוטומט קניתי בטעות שמנת מתוקה 38 אחוז.. קריטי? אצלך כתוב עד 36

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 8, 2020 at 7:30 am

ברור שאפשר טעות שלי.

השב
User Avatar
מיט
דצמבר 11, 2020 at 12:56 am

תודה!! שאלה נוספת לפני שמכינה מחר- במקום 3 ביצים לארג׳, בכמה ביצים צריך להשתמש בגודל מדיום? להשאיר באותה הכמות או להוסיף ביצה? תודה וסופש נעים :)

השב
User Avatar
ירדן
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2020 בשעה 15:01

יצא מעולה! תודה על מתכון פשוט וטעים

השב
User Avatar
שלומית יהודאי
starstarstarstarstar
דצמבר 14, 2020 בשעה 13:34

הי קרן העוגה מתאימה לתבנית אחת של אינגליש קייק?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2020 at 4:56 pm

כן ועדיף לא חד פעמית כיון שנן קטנות יותר ואז הבלילה תהיה גדול מדי לתבנית אחת

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2021 בשעה 12:33

עוגה קלה להכנה ומעולה בטעמה, כיף של מתכון ! תודה, קרן אלופה

השב
User Avatar
סילבי
starstarstarstarstar
מאי 30, 2021 בשעה 09:22

היי קרן המדהימה! אפשר להחליף את השמנת המתוקה בשמנת חמוצה, ולהוסיף שמן רגיל? אם כן אז כמה לשים? תודה❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 31, 2021 at 5:51 am

ממש עדיף להכין מתכון אחר של עוגת שיש יש מלא בבלוג זו לגמרי עוגה שהיייחוד שלה מבוסס על השמנת המתוקה

השב
User Avatar
ורד
starstarstarstarstar
יוני 10, 2021 בשעה 12:49

הי קרן , לתבנית עגולה 22 יש להכפיל כמויות ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 10, 2021 at 10:16 pm

כן

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
פברואר 1, 2022 בשעה 23:31

היי קרן, נראה מעולה! שאלה קטנה לפני שאני יוצאת לדרך.. אם אני משתמשת בקמח דורום אני צריכה להוסיף את האבקת אפיה כמו קמח רגיל? או שנוא מתנהג כמו קמח תופח? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 3, 2022 at 7:18 am

קמח דורום אינו קמח תופח יש להוסיף את אבקת האפייה

השב
User Avatar
מיטל
אוקטובר 16, 2022 at 4:42 pm

היי קרן, חג שמח! אין לי כרגע ביצים בגודל L בכמה ביצים בגודל M ניתן להחליף? תודה!

השב
User Avatar
רונית
starstarstarstarstar
נובמבר 10, 2022 בשעה 00:27

אנחנו גרים בפלורידה ויש פה סופה טרופית כרגע (וביטלו את הלימודים להיום) אז חיפשתי מתכון קל להכין עם הילדים. יצא שלמות! התחסלה יותר מהר מהזמן שישבה בתנור...

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
פברואר 4, 2023 בשעה 15:17

היי קרן, מכינה את העוגה הזאת המון והיא טעימה ממש. שאלה, לפעמים אחרי האפייה העוגה כמו ״מתכווצת״ - ממש נפרדת מהשוליים ומתכווצת (ממש נהיה לה כמו קמטים כאלה). היא עדיין מאוד טעימה, אבל למה זה קורה?.. מכינה ב2 תבניות אינגליש חד פעמיות. תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 6, 2023 at 9:51 pm

אולי בגלל התבניות נסי לאפות בתבנית לא חד פעמית

השב
User Avatar
סיון
starstarstarstarstar
אפריל 12, 2023 בשעה 16:48

הכנתי עכשיו ויצא מושלםםםם עשיתי עם שוקולד ציפס לבן ! ואכלנו ישר שיצא מהתנור כמו ענן

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2023 at 9:32 am

שמחה לשמוע

השב

Reply to ורד Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img