img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
חגים

עוגת שוקולד אגוזי לוז ללא קמח

דצמבר 29, 2019 | 45 תגובות

img

45 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
דבי
starstarstarstarstar
דצמבר 29, 2019 בשעה 18:12

לא ברור עניין הבייצים, האם קציפים רק את החלבון או את כל הבייצה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 29, 2019 at 7:15 pm

כתוב דבי, במיקסר מקציפים ביצים, חלבונים וסוכר

השב
User Avatar
שיר
אפריל 9, 2020 at 2:15 pm

עוגה מעולה!! עשירה, טעימה ומתוקה בדיוק במידה הנכונה

השב
User Avatar
גיא
starstarstarstarstar
ינואר 2, 2020 בשעה 15:58

שלום, כיצד ניתן להמיר לתבנית 26 או 28?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 2, 2020 at 5:33 pm

לא הייתי ממירה אותה לתבנית כל כך גדולה, אתה יכול להכפיל כמויות לתבנית 24 אם תכין בתבנית 26 היא תצא נמוכה וזמן האפייה שלה ייתקצר.

השב
User Avatar
דינה מולק
אפריל 12, 2022 at 3:46 pm

אצלנו לא משתמשים בקורנפלור בפסח . האם אפשר להחליף בקמח תפ"א?

השב
User Avatar
‫טל הורביץ‬‎
starstarstarstarstar
ינואר 9, 2020 בשעה 20:12

האם אפשר להמיר את החמאה בשמן קוקוס?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 9, 2020 at 8:40 pm

כן, 80 גר׳ שמן קוקוס

השב
User Avatar
Shlomes
אפריל 13, 2020 at 11:46 pm

עוגה מהממת ומשמחת ♡

השב
User Avatar
ענהאל
starstarstarstarstar
אפריל 7, 2020 בשעה 11:34

היי האם אפשר להמיר סוכר לבן בסוכר חום ?

השב
User Avatar
לי
starstarstarstarstar
אפריל 12, 2020 בשעה 13:35

עוגה מדימה שחוסלה תוך יום!! אני רצה להכין עוד מתכון שלך

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 12, 2020 at 1:45 pm

מהמם ומשמח לשמוע, בהצלחה!

השב
User Avatar
דנה פנטנוביץ
starstarstarstarstar
מאי 11, 2020 בשעה 16:00

הי האם אפשר להמיר את הברנדי ברום ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2020 at 4:29 pm

בטח

השב
User Avatar
Alona
אפריל 13, 2022 at 1:33 pm

האם 18 אינצ הכוונה 18-20 סמ?

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
אוקטובר 24, 2020 בשעה 11:46

שבת שלום, האם אפשר להמיר את הסוכר במייפל ואת החמאה בשמן זית?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 24, 2020 at 8:16 pm

לא נשמע לי משהו שיעבוד סורי

השב
User Avatar
חגית
starstarstarstarstar
נובמבר 12, 2020 בשעה 13:15

הי ליקר אמרטו במקום ברנדי עובד ניראה לך? ולשם מה הפקאנים? נכנסים בשלמותם לבלילה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 12, 2020 at 2:20 pm

אין בעיה עם אמרטו הפקאנים זו טעות שלי הכוונה כמובן לאגוזי לוז

השב
User Avatar
סנדי
starstarstarstarstar
ינואר 17, 2021 בשעה 15:14

הי, האם מוסיפים את תערובת השוקולד הסמיכה חתערובת הביצים או להפך? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 17, 2021 at 6:20 pm

ממש לא משנה

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
מרץ 17, 2021 בשעה 08:43

היי קרן יקרה, האם ניתן להמיר את הקורנפלור לקמח תפוחי אדמה? אם כן, אותה הכמות? תודה וחג שמח!

השב
User Avatar
א אסתר
starstarstarstarstar
מרץ 24, 2021 בשעה 15:29

היי עם מה אפשר להמיר קורנפלור ? מבחינתי קטניה .

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 24, 2021 at 9:12 pm

קמח תפא

השב
User Avatar
Adi
starstarstarstarstar
מאי 19, 2021 בשעה 08:48

היי קרן :) כשמכפילים כמויות ומכינים בקוטר 24, מניחה שזמן האפיה מתקצר? כמה זמן צריך לאפות?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 20, 2021 at 8:55 am

למה מתקצר? להיפך, מדובר על הכפלת כמויות ממליצה אולי להוסיף קצת זמן ובכל מקרה לבדוק עם קיסם

השב
User Avatar
Chen
starstarstarstarstar
מאי 25, 2021 בשעה 20:04

היי, במה היית ממירה סוכר, האם אפשר למייפל או דבש? ואיזה כמות? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 25, 2021 at 9:03 pm

לא ניתן להמיר את הסוכר בעוגה הזו

השב
User Avatar
חיה
starstarstarstarstar
אפריל 10, 2022 בשעה 19:09

כוס (100 גר') אגוזי לוז טחונים דק (אופציה להמרה בסוף הפוסט למטה) לא מצאתי מהו התחליף

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 11, 2022 at 5:01 pm

כתוב למטה: **ניתן להמיר את אגוזי הלוז בשקדים טחונים, או פקאנים טחונים

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
אפריל 11, 2022 בשעה 13:43

היי קרן היקרה, כשאת כותבת שקדים טחונים במתכונים את מתכוונת לטחון במג׳ימיקס שקדים שלמים או לשקית עם שקדים טחונים כלומר קמח שקדים מוכן? תודה!

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
אפריל 14, 2022 בשעה 21:41

אגוזי לוז קלויים ומקולפים?

השב
User Avatar
רונה
starstarstarstarstar
אפריל 28, 2022 בשעה 20:42

בשביל תבנית 20. צריך לשנות כמויות? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 29, 2022 at 12:08 am

זמן האפייה מתארך כי התבנית קטנה יותר אז לשים לב

השב
User Avatar
הילה
ספטמבר 14, 2022 at 4:43 am

צריכה עוגה ללא גלוטן וללא מוצרי חלב. האם אפשר להמיר את החמאה?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 14, 2022 at 8:05 am

אפשר נטורינה או שמן קנולה

השב
User Avatar
גוני
starstarstarstarstar
אפריל 4, 2023 בשעה 22:35

היי:) הכנתי כפול 1 וחצי ואפיתי בתבנית קצת גדולה יותר. לא בטוחה שהיא נאפתה עד הסוף, היית ממליצה לשמור במקרר או בטמפ החדר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2023 at 1:56 pm

לא במקרר

השב
User Avatar
גוני
starstarstarstarstar
אפריל 4, 2023 בשעה 22:38

הכנתי כפול 1 וחצי ואפיתי בתבנית קצת יותר גדולה. לא בטוחה שנאפתה לגמרי, הייתה ממליצה לשמור במקרר או בטמפ החדר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 5, 2023 at 1:57 pm

אפשר במקרר

השב
User Avatar
הגר
starstarstarstarstar
מרץ 29, 2024 בשעה 19:20

הי, תודה על המתכון!! האם אפשר להמיר את קמח האגוזים בקמח שקדים? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 30, 2024 at 10:07 am

בטח

השב

Reply to הגר Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img