img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מתכוני פרווה

עוגת שוקולד של פעם

ינואר 23, 2020 | 109 תגובות

img

109 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2020 בשעה 08:46

איזה נשמה את שאת תמיד דואגת לעדכן לגרסת הפרווה!!! את יוצרת מהנשמה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2020 at 9:38 am

תודה רבה קרן!

השב
User Avatar
יעל
דצמבר 7, 2020 at 9:28 pm

רוצה להכין פרווה, מה יוצא טוב יותר תפוזים או שמנת צמחית? ואיזה שמנת צמחית צריך? כמו של קצפת (ריץ?)?

השב
User Avatar
טל ויסמן
פברואר 5, 2021 at 2:15 pm

מה אפשר במקום שמנת חמוצה ?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 5, 2021 at 5:32 pm

יוגורט או שמנת מתוקה או קרם קוקוס

השב
User Avatar
רונן
פברואר 5, 2023 at 9:46 pm

הכנתי את העוגה באמצע נפתח ואחרי 45 דקות עדיין נוזלי באמצע מה יכולה להיות הבעיה ??

השב
User Avatar
עינת
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2020 בשעה 13:00

אינגליש קייק זה חצי כמות? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2020 at 2:57 pm

כן

השב
User Avatar
אורית ברנר
ינואר 25, 2020 at 4:03 pm

בגרסה הטבעונית. מה לדעתך במקום הביצים????

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2020 at 5:09 pm

אני לא כזו מומחית בהמרות לטבעוני, ומדובר על כמות גדולה של ביצים, הייתי מהמרת על כוס רסק תפוחים, בהצלחה.

השב
User Avatar
חיה
starstarstarstarstar
ינואר 24, 2020 בשעה 18:00

לא מתוק מדי, שתי כוסות סוכר?!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 24, 2020 at 6:08 pm

לא מתוק מדי

השב
User Avatar
מור ברדוגו
מאי 7, 2021 at 7:06 pm

הי קרן, הכנתי את העוגה ובאמצע העוגה זה לא נאפה ונוצר לי בקע. יודעת אולי למה?

השב
User Avatar
נאוה
פברואר 8, 2022 at 12:30 pm

זה נשמע המון סוכר. ניתן להפחית?

השב
User Avatar
שביט
אוקטובר 10, 2020 at 11:24 pm

הביצים צריכות להיות בטמפרטורת החדר ?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 11, 2020 at 7:11 am

כן אבל לא קריטי

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2020 בשעה 07:39

מים רותחים, רותחים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2020 at 8:26 am

רותחים רותחים

השב
User Avatar
בר
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2020 בשעה 13:38

400 גרם סוכר ? למה? אפשר להכין עוגת שוקולד מדהימה עם חצי מהכמות. ברצינות, בכמה אפשר לחתוך מכמות הסוכר ? זה המון

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2020 at 3:02 pm

בעיני היא מושלמת כמו שהיא ולא הייתי מורידה בכמות, אם זה הרבה לך אפשר להכין מתכון אחר

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2020 בשעה 03:23

את מה שנשאר לשמור במקרר או בחוץ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2020 at 6:37 am

לא צריך להכניס למקרר רק לשמור כשהיא עטופה היטב

השב
User Avatar
דוד
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2020 בשעה 07:23

הי קרן, מכירה שידרוג כזה בו הציפוי כאילו ניקרש ? אולי קשור בהוספת ממרח שוקולד השחר לבישול של הציפוי....

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2020 at 8:41 am

את מתכוונת לדעתי לגנאש שוקולד, חפשי מתכון בגוגל יש המון

השב
User Avatar
מאיה
אוקטובר 11, 2020 at 1:50 am

פרוסטינג כמו שעושים אמריקאים, על בסיס אבקת סוכר נראה כאילו הוא ניקרש כשהוא מתייבש. לדוגמה: https://www.marthastewart.com/318413/ultimate-chocolate-frosting

השב
User Avatar
Lea gilad
starstarstarstarstar
ינואר 30, 2020 בשעה 06:43

שוב לענין המים הרותחים- האם הם לא ״מבשלים״ את הביצים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 30, 2020 at 10:31 am

ממש לא, המים מתווספים יחד עם היבשים ולא קורה כלום

השב
User Avatar
שביט
אוקטובר 10, 2020 at 11:26 pm

הביצים צריכות להיות בטמפרטורת החדר ?

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מרץ 31, 2020 בשעה 20:03

אפשר בתבנית מאפינס? כמה זמן אפייה ואיזה חום?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 31, 2020 at 9:00 pm

אין בעיה בתבנית מאפינס להתחיל לבדוק אותם אחרי 15 דקות החום נשאר אותו הדבר

השב
User Avatar
barak kedmi
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2020 בשעה 09:30

היי קרן, מאוד רחצה להכין אותה- האם ניתן להמיר את הקקאו ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 18, 2020 at 10:18 am

אתה יכול להמיר קקאו בשוקולד מריר, מניחה ש 120-150 גר׳ יספיקו אבל אז יש להוריד בכמות הסוכר מעט ולקחת בחשבון שהיא לא תצא ככ יציבה כי קקאו מייצב אותה

השב
User Avatar
יסמין
starstarstarstarstar
מאי 19, 2020 בשעה 21:03

אפשר לאפול בתבנית 26?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 19, 2020 at 9:37 pm

כן אולי תצא נמוכה קצת וזמן אפייה יתקצר

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
יולי 2, 2020 בשעה 20:50

היי קרן, אני רוצה שהעוגה תצא אוורירית ולא דחוסה, מה אני צריכה לעשות ?

השב
User Avatar
מיכל ויצמן
starstarstarstarstar
יולי 21, 2020 בשעה 04:32

תעבוד כעוגת שכבות? הבת שלי רוצה עוגת יומולדת שוקולד, 2 קומות עם קרם וניל ביניהם‍♀️

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 21, 2020 at 7:23 am

בהחלט יעבוד

השב
User Avatar
מעיין
ינואר 30, 2021 at 10:14 am

היי קרן, קודם כל את מדהימה ! מכורה לסטורים שלך את מצחיקה, מעניינת, ויש לך ידיים מושלמותתתת!!! אשמח בבקשה להסבר איך לעטוף את העוגה בנייר אפיה כמו שכתבת במתכון.. חדשה באפיה וממש רוצה להכין את העוגה ..

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 31, 2021 at 2:18 pm

מניחים על תחתית התבנית (מתפרקת) נייר אפייה ללא הטבעת החיצונית ואז מניחים את הטבעת החיצונית וסוגרים, זה ייצור חצאית מסביב לעוגה. גוזרים ממה שנשאר בחצאית מחוץ לתבנית רצועות. משמנים את תבנית האפייה גם בדפנות ואז מדביקים את הרצועות מסביב לתבנית מבפנים כמובן, מקוה שעזרתי

השב
User Avatar
נילי
starstarstarstarstar
יולי 29, 2020 בשעה 18:11

הי קרן אפשר להמיר שמנת חמוצה ביוגורט יווני 7%? לא בא לי לצאת בחום הזה מהבית בשביל שמנת

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 29, 2020 at 8:32 pm

אפשר

השב
User Avatar
נילי
starstarstarstarstar
יולי 29, 2020 בשעה 18:11

הי קרן אפשר להמיר שמנת חמוצה ביוגורט יווני 7%?

השב
User Avatar
Mac
אפריל 12, 2021 at 2:02 am

היי קרן.. אפשר להמיר את אבקת הקקאו באבקת שוקולית?

השב
User Avatar
קרן אגם
אפריל 12, 2021 at 11:31 pm

כן אפשר

השב
User Avatar
נילי
starstarstarstarstar
יולי 29, 2020 בשעה 18:20

האם ניתן להמיר שמנת חמוצה ביוגורט 7% יווני?

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
אוגוסט 9, 2020 בשעה 10:44

זה המתכון המושלם ,נעול וסגור לכל העוגות ה"כושיות" באשר הן בעולם כולו ! מצוינת . תודה רבה קרן.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 9, 2020 at 10:53 am

איזה כייף אלופה תודה !

השב
User Avatar
שביט
אוקטובר 10, 2020 at 11:32 pm

אפשר לאפות בתבנית קוטר 16? כמה זמן אפייה צריך וכמה מעלות ? בנוסף הביצים צריכות להיות בטמפרטורת החדר?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 11, 2020 at 7:12 am

עדיף בטמפרטורת החדר תבנית 16 ממש לא תספיק לבלילת העוגה תבנית עגולה 24 סמ

השב
User Avatar
לירון
starstarstarstarstar
ספטמבר 13, 2020 בשעה 11:57

הי קרן, יש לי מצוקת סוכר - אפשר להחליף חצי מכמות הסוכר הלבן בסוכר חום?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 13, 2020 at 6:54 pm

תמיד

השב
User Avatar
תמי
starstarstarstarstar
ספטמבר 29, 2020 בשעה 16:39

פספסתי את הפלוס כפית אבקת אפיה ויצרה לי קצת יציקתית, באסה.

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 29, 2020 at 5:17 pm

חשוב מאוד לא לפספס אבקת אפייה בעוגה

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
אוקטובר 10, 2020 בשעה 20:45

אם אין לי שמנת חמוצה... אפשר אולי מתוקה או משהו אחר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 10, 2020 at 8:50 pm

בטח

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
אוקטובר 10, 2020 בשעה 20:58

תודה על התגובה הסופר מהירה הולכת להכין שבוע טוב

השב
User Avatar
יולי
starstarstarstarstar
אוקטובר 13, 2020 בשעה 12:17

אין לי שמנת מתוקה לציפוי קריטי? להחליף עם משהו?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 13, 2020 at 2:36 pm

אפשר שוקולד מומס עם קצת חמאה או שמן

השב
User Avatar
חגית
starstarstarstarstar
אוקטובר 16, 2020 בשעה 16:55

היי קרן, האם אפשר להקפיא את העוגה עם הציפוי?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 16, 2020 at 5:01 pm

עדיף בלי אבל אפשרי

השב
User Avatar
תמה
starstarstarstarstar
אוקטובר 17, 2020 בשעה 13:23

הכנתי לפי המתכון בדיוק. במקום שמנת חמוצה שמתי יוגורט. את הקרם במקום בסיר עשיתי בזהירות במיקרו. יצא פצצה מתכון מנצח! תודה קרן

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 17, 2020 at 1:41 pm

נשמע מושלם תודה על השיתוף

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
אוקטובר 20, 2020 בשעה 12:00

אני רוצה להכין לגן ברינג מרובע - 26*26 בכמה היית מגדילה את הכמויות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 20, 2020 at 12:48 pm

ברבע נראה לי

השב
User Avatar
דבורה
starstarstarstarstar
אוקטובר 23, 2020 בשעה 09:37

היי קרן חסר קישור כשאת רושמת "(אפשר לראות איך אני מרפדת תבנית עגולה כאן)"

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 23, 2020 at 10:07 am

לצערי הקישור לא קיים זה ישן

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
נובמבר 11, 2020 בשעה 12:36

הי קרן אם אני רוצה לצפות את העוגה בקצפת - האם את ממליצה להשמיט/לשנות את ציפוי השוקולד כדי שהקצפת לא "תתלכלך"?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 11, 2020 at 9:21 pm

אפשר לוותר על צפוי השוקולד במקרה ומקשטים בקצפת, או לקשט את הקצפת מעל בציפוי שוקולדי

השב
User Avatar
שירה לב
starstarstarstarstar
מרץ 14, 2021 בשעה 09:35

היי קרן, תודה על מתכון מהמם! רוצה הפעם לנסות את גרסת הפרווה. כמה מיץ תפוזים עליי לשים? 150 מ"ל? עדיף לדעתך להשקיע ולצאת לקנות ריץ'?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 14, 2021 at 4:13 pm

מניחה שגם תפוזים ייצא אחלה

השב
User Avatar
טל
פברואר 18, 2022 at 2:08 pm

האם אפשר להמיר את השמן בחמאה?

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
יוני 22, 2021 בשעה 13:36

אפשר בבקשה קישור לאיך לרפד תבנית עגולה? הקישור פה לא עובד ..

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 22, 2021 at 5:51 pm

נכון שה כבר ירד אין לי את הקישור

השב
User Avatar
מעיין
starstarstarstarstar
יולי 21, 2021 בשעה 11:32

אפשר חמאה מומסת במקום שמן קנולה? נתקעתי בלי…

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 21, 2021 at 12:33 pm

כן אפשר

השב
User Avatar
עינב
starstarstarstarstar
אוקטובר 1, 2021 בשעה 11:08

אפשר להשתמש בביצים בגודל M? צריך לשים יותר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2021 at 1:31 pm

להוסיף אחת

השב
User Avatar
שושי
starstarstarstarstar
אוגוסט 16, 2022 בשעה 19:54

האם אפשר להכין מהעוגה 2 עוגות בשביל עוגת קומות או שיקרוס?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 16, 2022 at 11:36 pm

אפשר העוגה מאוד יציבה

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
אוגוסט 24, 2022 בשעה 15:37

הי קרן, כמה מיץ תפוזים צריך לשים? אשמח לתגובתך תודהה..

השב
User Avatar
שירן
starstarstarstarstar
נובמבר 1, 2022 בשעה 18:32

היי קרן האם אפשר במקום כוס אחת של סוכר כוס שוקולית?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 1, 2022 at 6:34 pm

לא אפשרי חייב סוכר

השב
User Avatar
שרן
starstarstarstarstar
נובמבר 2, 2022 בשעה 23:15

היי קרן! קודם כל רציתי לומר שיש לך מתכונים מהממים וטעמים!! האם ניתן במתכון הזה להשתמש בקמח ללא גלוטן (כמו כרגיל)? באותה כמות כמו הקמח הרגיל? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 4, 2022 at 5:18 am

בקלות

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
נובמבר 18, 2022 בשעה 12:32

היי קרן, לצערי זה המתכון הראשון שלא עבד..משהו עם הכמויות לא מדוייק

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 18, 2022 at 1:43 pm

הי אם זו היתה עוגה חדשה יחסית כם מעט ביקורות אז אולי הייתי בודקת אבל זו עוגה ותיקה עם המון הצלחות אז כדאי לבדוק אם עשית שינוי במתכון אן שפשוט לא אהבת

השב
User Avatar
רותי
starstarstarstarstar
ינואר 3, 2023 בשעה 12:32

כמה מיץ תפוזים לשים? האם אפשר לשים יין במקום מיץ תפוזים? או מיץ אחר? אני רוצה לאפות אותה בסיר ג'חנון שתהיה ממש ממש גבוהה (רוצה לעשות עוגה מקושטת) להגדיל כמויות?

השב
User Avatar
רות
starstarstarstarstar
ינואר 3, 2023 בשעה 13:20

כמה מיץ תפוזים? האם יעבוד יין? אני רוצה להכין בסיר גחנון שיצא ממש גבוה להגדיל כמויות? תודה!

השב
User Avatar
שירן
starstarstarstarstar
ינואר 9, 2023 בשעה 18:52

אפשר במקום אבקת קקאו, שוקולית לעוגה ? ( זה הרבה יותר מתוק)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 10, 2023 at 4:15 pm

אפשר, העוגה תצא בהירה ומתוקה יותר אפשר להוריד 1/4 כוס מהסוכר

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
מרץ 3, 2023 בשעה 12:23

הי קרן אם אכין את העוגה בתבנית 20 לפי אותן כמויות יעבוד? תמיד יש לי בעיה שהעוגות לא יוצאות לי גבוהות

השב
User Avatar
DVORA
starstarstarstarstar
יוני 26, 2023 בשעה 17:50

היי, תבנית קפיצית עגולה קוטר 20 מתאים ? בנוסף, אפשר להמיר שמנת חמוצה בקצפת צמחית?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 27, 2023 at 2:14 pm

העוגה לא תיכנס בתבנית כ קטנה אפשר בתבנית 20 כמה שנכנס עד 3/4 גובה ואז את השאר באינגליש

השב
User Avatar
יהודית
starstarstarstarstar
יוני 30, 2023 בשעה 13:32

עוגה מושלמת. אין לי מילים, התאהבתי. טעימה גם למבוגרים וגם לילדים, לא מתפוררת, עסיסית מאוד. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 30, 2023 at 1:40 pm

תודה יהודית

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
דצמבר 2, 2023 בשעה 15:55

הי אם אני רוצה להמיר לתבנית עוגת גן A3 גובה 5 ס״מ הכמויות יספיקו או שאני צריכה להוסיף? ואם כן, כמה לדעתך להוסיף בכמויות? תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 3, 2023 at 6:05 am

לא ככ יודעת איזו תבנית זו תבנית גן

השב
User Avatar
רוני
ספטמבר 20, 2024 at 11:43 am

הי האם התנור צריך להיות על טורבו? יצא לי יבש ודחוס מנסה להבין מה עשיתי לא טוב תודה רבה

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2024 at 8:23 am

חום עליון תחתון יבש ודחוס זה אולי כי הורדת בכמות הסוכר או שאפחת את העוגה יותר מדי זמן

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
ספטמבר 20, 2024 בשעה 11:43

הי האם התנור צריך להיות על טורבו? יצא לי יבש ודחוס מנסה להבין מה עשיתי לא טוב תודה רבה

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
נובמבר 2, 2024 בשעה 09:57

היי, זו בהחלט עוגת השוקולד הכי טעימה שאכלתי. אשמח לדעת, אני אכין לגן של הילדה וצריכה לכמות של תבנית אלומיניום ענקית. מה ההמרה של החומרים? תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 2, 2024 at 11:04 am

ממליצה להכין את העוגה הזו https://pa.outright.co.il/kerenagam/%D7%A2%D7%95%D7%92%D7%AA-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93-%D7%A2%D7%A0%D7%A7%D7%99%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%9F-%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%99-%D7%94%D7%95%D7%9C%D7%93%D7%AA/

השב

Reply to שירן Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img