img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מתכוני פרווה

עוגת שיש קפה שוקולד וברנדי

ינואר 25, 2020 | 46 תגובות

img

46 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
Efrat
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2020 בשעה 08:43

כמה גרם שמן קנולה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 26, 2020 at 9:05 am

100 גר׳-תוקן גם במתכון תודה

השב
User Avatar
אבישג
ינואר 27, 2020 at 8:32 am

כל כך מזדהה עם מה שכתבת...זה קורה לי מדיי יום ובסוף אני מוצאת את עצמי מכינה עוד מאפה במטבח...זה כבר לא בשליטה מקווה לנסות אותה היום נראית מעולה...

השב
User Avatar
איריס
אוגוסט 8, 2024 at 7:44 pm

עוגה מדהימה, ממש מוצלחת הכנתי כבר כמה פעמים,תודה קרן

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2020 בשעה 09:13

לגרסה פרווה אפשר להמיר גם את השמנת וגם את החלב במים? לא כתוב מתי מכניסים את החלב..

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 26, 2020 at 9:37 am

טעות שלי צודקת חלב אפשר להמיר בחלב סויה או מים

השב
User Avatar
תמר
ינואר 30, 2020 at 10:15 am

ושמנת ? האם יש במה להמיר (אפילו לא פרווה, רק משהו עם פחות כולסטרול...)

השב
User Avatar
עלמה
דצמבר 16, 2020 at 9:18 pm

היי, מה יוצא יותר טעים? שמן קנולה או חמאה?❤️

השב
User Avatar
Meira Kastner
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2020 בשעה 15:28

הי קרן, מתכון מעולה, כהרגלך .... :) אפשר להחליף לקמח כוסמין מלא ? מתאים המתכון הזה ? תודה !

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 26, 2020 at 4:37 pm

חצי מהכמות בטוח

השב
User Avatar
ירון
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2020 בשעה 22:14

מה זה אומר תבנית אינגליש קייק לא חד פעמית..? יש לך מידות? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 26, 2020 at 10:37 pm

אוסיף במתכון גם10*31

השב
User Avatar
אבישג
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2020 בשעה 23:47

חוץ מהחומר יש הבדל בין תבנית חד"פ לתבנית רגילה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2020 at 6:39 am

יש הבדל בגודל ובנפח,תבנית אינגליש סטנדרטית היא בגודל קבוע, ותבניות חד פעמיות שונות בגודלן, קרטון, ואלומניום,יש כמה גדלים, ואני חוששת שהבלילה גדולה מדי לתבנית חד פעמית

השב
User Avatar
Nira Strulov
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2020 בשעה 09:24

כשכתוב 3 כפות קפה נחס, הכוונה רק לאבקה, או קפה נמס מומס במים? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2020 at 9:29 am

הכוונה ל 2 כפות ולא 3, רק הגרגירים או האבקה ללא מים, הוספתי כם במתכון שיהיה ברור יותר, תודה!

השב
User Avatar
אייריס
starstarstarstarstar
פברואר 5, 2020 בשעה 15:29

עוגה מצויינת!!!!! אהבתי מאוד.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 5, 2020 at 4:01 pm

שמחה שאהבת!

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
פברואר 7, 2020 בשעה 11:12

היי, אפשר להחליף לאספרסו?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 7, 2020 at 2:49 pm

בטח!

השב
User Avatar
אורי
starstarstarstarstar
פברואר 12, 2020 בשעה 11:59

מדוע צריך לחתוך את נייר האפייה? הכפלתי כמויות והפחתתי את כמות הסוכר ב- 25 גר', אפשר להפחית גם יותר מי שמסתפק בפחות מתיקות. העוגה מצויינת וטעימה מאד.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 12, 2020 at 12:02 pm

כשנייר האפיה חתוך לרצועות הוא מתלבש יותר מדוייק בתבנית, זו רק המלצה לא חייבים.

השב
User Avatar
משה אלון
starstarstarstarstar
פברואר 25, 2020 בשעה 18:22

לא ברור כמה שמנת חמוצה.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 25, 2020 at 8:40 pm

לא הבנתי אם אתה צוחק כי נתתי כל מידה אפשרית

השב
User Avatar
Mac
מאי 20, 2020 at 4:11 pm

עוגה מעולה! מתכון מצוין@ מומלץ!

השב
User Avatar
ספיר לוז
starstarstarstarstar
אפריל 14, 2020 בשעה 12:24

קרן אפשר לעשות את העוגה עם קורנפלור במקום קמח? לפסח עוגה מהממת!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2020 at 12:33 pm

הי ספיר אני מניחה שאפשר להמיר את הקמח הלבן אבל לא את כל הכמות בקורנפלור, אולי לשלב עם קמח שקדים

השב
User Avatar
Mac
starstarstarstarstar
מאי 14, 2020 בשעה 09:06

היי קרן.. העוגה נראית מעולה.. האם המסה אמורה להיות נוזלית בגלל הוספת הנוזלים (חלב) לאחר ההקצפה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2020 at 10:05 am

מעט כן אבל מתייצבת שוב עם היבשים

השב
User Avatar
Mac
starstarstarstarstar
מאי 14, 2020 בשעה 10:09

אוקיי... אבל על מנת שהמסה לא תיפול, בזמן הוספת החלב את מורידה את מהירות המקסר ומוסיפה בבת אחת? או בזילוף איטי? אני שואלת לפרטים משום שהמסה בדרך כלל נופלת לאחר ההקצפה כשמוסיפים נוזלים והקמת לא תמיד מצליח לייצב את המסה.. תודה מראש על הסבלנות (:

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2020 at 12:46 pm

לאט

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
יולי 11, 2020 בשעה 11:58

מה הסיכוי שזה יעבוד עם שוקולד לבן ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 11, 2020 at 1:31 pm

בטח

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
יולי 19, 2020 בשעה 11:59

הי קרן אפשר להחליף את השמנת חמוצה ביוגורט דנונה רגיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 19, 2020 at 12:30 pm

כן

השב
User Avatar
אני
starstarstarstarstar
פברואר 2, 2021 בשעה 00:44

האם ניתן להחליף את הקפה בקקאו או שוקןלית? מחפשת עוגה במראה משוייש אך בטעם שוקולדי (ללא צבע בהיר בעוגה)

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 2, 2021 at 6:38 am

לא ככ הבנתי אם את רוצה מראה משוייש ובכל זאת ללא צבע בהיר בעוגה איך היא תהיה משויישת? בכל אופן קקאו ייצבע את כולה בחום

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
אפריל 17, 2021 בשעה 14:46

היי, תודה על המתכון. אם איזה ברנדי את משתמשת? לצערי מה שאהבתי להשתמש בו, כבר לא מיוצר

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 17, 2021 at 6:11 pm

לדעתי משהו סטייל שטוק 84 מהסופר:-)

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
יוני 26, 2021 בשעה 19:41

כמה אספרסו ?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 27, 2021 at 8:07 pm

לא ככ הבנתי את השאלה, האם הכוונה להמיר נס קפה באספרסו ?

השב
User Avatar
רייצ'ל
starstarstarstarstar
ינואר 7, 2022 בשעה 17:45

אם באמת רוצים להמיר לאספרסו במקום נס קפה מגורען, האם שוט אחד קצר יספיק ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2022 at 10:29 pm

כן

השב

Reply to עדי Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img