img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
טבעוני

פאי תפוחים (ובננות) קלאסי

נובמבר 7, 2020 | 40 תגובות

img

40 תגובות גולשים

TAG , , , , ,

User Avatar
נעה
starstarstarstarstar
נובמבר 9, 2020 בשעה 10:07

יצא מעולה ! כולם טרפו והפתיעו! שמתי את כל הפירות שנשארו שמקרר מיש מש מסכנים:) עשיתי אותה בגרסה הטבעונית!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2020 at 1:43 pm

שמחתי לשמוע תודה

השב
User Avatar
כינרת
ספטמבר 26, 2021 at 3:19 pm

נראה מעולה. רוצה להכין אבל ללא שכבת הבצק העליונה. כמו שמגישים במסעדות. האם זה אפשרי? ואיך לאפות ללא כיסוי?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2021 at 8:39 pm

אותה אפייה בדיוק

השב
User Avatar
מרב בקשי
starstarstarstarstar
נובמבר 14, 2020 בשעה 08:20

בוקר טוב ...באמצע הכנה מקווה שתעני לי מהר לא הבנתי לגביי כמות הסוכר במלית כוס ועוד כף או 2 כוסות 1/3 כוס וכף ? תודה בכל מקרה .

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 14, 2020 at 7:43 pm

1/3 כוס ועוד כף, הספרה 2 השתרבבה לשם בטעות

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 14, 2020 at 7:46 pm

1/3 כוס ועוד כף. טעות שלי

השב
User Avatar
מרב בקשי
נובמבר 14, 2020 at 8:37 pm

כן זה מה ששמתי נשמע לי הגיוני לכמות ...בכל מקרה הכנתי היום גם את הפאי וגם את העוגת שוקולד שלך שעלתה במאקו ויצא מושששש...קיצר אין עלייך !!! תודהההה

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
נובמבר 14, 2020 בשעה 21:38

הוספתי בננה לדעתי זה ממש הרס את הטעם גם הבת שלי פחות אהבה אבל המתכון הקלאסי מצויין תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 14, 2020 at 9:52 pm

זה לגמרי עניין של טעם, אנחנו עפנו על זה, אין בעיה פשוט להכין בלי

השב
User Avatar
מישל
starstarstarstarstar
נובמבר 20, 2020 בשעה 14:41

היי אם יש לי תבנית בקוטר 26, בכמה להכפיל את הכמויות? :)

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 21, 2020 at 5:34 am

ברבע מהכמות

השב
User Avatar
הדר גרשוני
starstarstarstarstar
נובמבר 20, 2020 בשעה 21:36

כמה זמן היא נשמרת בקופסא סגורה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 21, 2020 at 5:34 am

היא מחזיקה מעמד במקרר לא בחוץ שלושה ארבעה ימים

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
נובמבר 21, 2020 בשעה 12:08

הי קרן, העוגה מדהימה!! יש לי שאלה, האם ניתן חהקפיא, או שהתפוחים יגירו נוזלים? תודה רבה הילה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 21, 2020 at 4:36 pm

אפשר להקפיא

השב
User Avatar
סילבי כהן
ספטמבר 6, 2021 at 1:09 pm

בגרסת הפרווה, אם אין לי חלב סויה, יש משהו אחר שאפשר למרוח?

השב
User Avatar
Mac
starstarstarstarstar
דצמבר 13, 2020 בשעה 18:41

היי.. המתכון נראה טוב.. אם אמיר את הקמח הרגיל לקמח קוסמין יש צורך בשינוי כמות הנוזלים/ שומן? תודה (:

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2020 at 4:59 pm

יש להוסיף במידת הצורך מעט מים קרים לבצק אם הוא לא מתאחד. בקלות לכדור

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
ינואר 13, 2021 בשעה 11:34

המתכונים שלך כל כך מיוחדים כל פעם מתאהבת מחדש!! שאלה קטנה עשיתי אותה בגירסה פרווה (עם שמן קוקוס) אחרי הקירור הבצק היה לי מעט פירורי וקצת יבש הוספתי חלמון לדעתך עשיתי טוב? (יש לציין שבעיבוד הראשוני הבצק היה רך ונעים לעבודה)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 13, 2021 at 3:03 pm

אם חלמון עזר לך לייצב את הבצק אז אחלה! להבא אפשר פשוט להוסיף מים קרים

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
ינואר 14, 2021 בשעה 14:57

היי קרן, עוגה נפלאה. נטרפה תוך חצי יום. בכלל העוגות שלך נהדרות כמוך

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 14, 2021 at 5:11 pm

תודה אורית

השב
User Avatar
אדוה
starstarstarstarstar
אפריל 18, 2021 בשעה 23:05

הי קרן, מתכון מהמם וברור כרגיל. שאלה קטנה: שמים את המלית עם הנוזלים? או אוספים רק את התפוחים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 20, 2021 at 12:59 pm

הכל

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
יולי 10, 2021 בשעה 10:47

הכנתי בדיוק לפי המתכון אבל עם קמח בלי גלוטן (קמח כרגיל). יצא פאי מהממם ביופיו וטעים ממש!! תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 10, 2021 at 3:10 pm

שמחה לשמוע שגרסת ללא גלואן עובדת פה תודה

השב
User Avatar
שכחני
starstarstarstarstar
ספטמבר 30, 2021 בשעה 23:07

שיט... שכחתי לשים קוביות חמאה על המלית.. מה תפקידן? האם לשים מעל לבצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2021 at 8:14 am

לא אסון לא לשים מעל הבצק

השב
User Avatar
שכחני
אוקטובר 1, 2021 at 10:11 am

תודה :) אעדכן איך יצא

השב
User Avatar
מישל
starstarstarstarstar
נובמבר 25, 2021 בשעה 17:24

היי- חיפשתי פאי תפוחים לחג ההודיה ונראה שמצאתי! שאלת ביצה- בחלק מהמתכונים שלך לבצק פריך/פאי יש ביצה ובחלק אין- מה ההבדל? מבחינת המרקם? תודה רבה

השב
User Avatar
עינת
starstarstarstarstar
ינואר 31, 2022 בשעה 12:25

אפשר לא לכסות לגמרי בעוד שכבת בצק מעל אלא לכסות עם קישוטים כמו פסים של הבצק מעל?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 31, 2022 at 12:26 pm

בטח שאפשר

השב
User Avatar
אופל
starstarstarstarstar
פברואר 10, 2022 בשעה 00:24

האם אופים בטורבו או אפייה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 10, 2022 at 6:51 am

לא טורבו חום עליון תחתון

השב
User Avatar
רומיה
starstarstarstarstar
מרץ 10, 2022 בשעה 23:50

יעבוד גם עם תותים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 12, 2022 at 7:49 am

בהחלט

השב
User Avatar
עינב
starstarstarstarstar
אוקטובר 10, 2022 בשעה 14:04

עיצא מעןלה לא נשאר פירור

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 10, 2022 at 3:13 pm

תודההה

השב

Reply to שכחני Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img