img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
ללא גלוטן

פשטידת זוקיני ובצל או הפשטידה הנעלמת

אוקטובר 4, 2024 | 41 תגובות

img

41 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
לידר
starstarstarstarstar
אוקטובר 4, 2024 בשעה 12:44

היי קרן, הפשטידה נראית מצוין! האם יש אפשרות להחליף את הגבינת ריקוטה/תבור/טוב טעם? יש לי הכל בבית חוץ מזה.. תודה!

השב
User Avatar
מירב קלדרון
אוקטובר 4, 2024 at 12:49 pm

מאמינה שיעבוד טוב גם עם יוגורט או שמנת חמוצה בתוספת כף קמח כדי שלא יהיה דליל מדי. גם לי אין ריקוטה ומתכוונת להכין עם יוגורט יווני 6.5%.

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 5, 2024 at 2:52 pm

ספרי אחכ איך יצא

השב
User Avatar
אילנית
אוקטובר 4, 2024 at 10:29 pm

מצטרפת לשאלה

השב
User Avatar
∗ שם פרטי טלי
אוקטובר 5, 2024 at 2:23 pm

שמתי גהינה לבנה 5% ויצא מעולה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 5, 2024 at 2:39 pm

שמחה מאוד לשמוע תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 5, 2024 at 2:57 pm

גבינה לבנה או קוטג

השב
User Avatar
רגישה
אוקטובר 6, 2024 at 10:31 am

שלום. מה אפשר לשים במקום גבינות למי רגישה ללקטוז? תודה

השב
User Avatar
רוויטל כהן
starstarstarstarstar
אוקטובר 4, 2024 בשעה 12:45

גרסת פרווה : 3/4 כוס שמן 3/4 כוס מים מלח ,פלפל אגוז מוסקט , אבקת מרק בצל. 3 ביצים כוס וחצי קמח תופח או קמח ללא גלוטן ואבקת אפיה שתי כפיות טורפים היטב. 4 קישואים מגררים וסוחטים 4 בצלים גדולים או 2 בצלים ו4 גזרים מגוררים. אפשר גם להגדיל את כמות הגזר 2 מול קישוא אחד.(את הקישואים לסחוט היטב). לגרר הכל ולהוסיף לבלילה . לאפות ב180 מעלות .כ40 דקות ולתת לזה להתייצב .

השב
User Avatar
גילה
starstarstarstarstar
אוקטובר 4, 2024 בשעה 12:49

במידה ומכינים עם תפוח אדמה האם צריך לבשל אותם קודם? אין לי בבית זוקיני כרגע תודה על השיתוף

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 5, 2024 at 2:53 pm

כן אבל לא יותר מדי, ממש בישול לריכוך מאוד עדין

השב
User Avatar
Shiri
אוקטובר 16, 2024 at 1:04 pm

היי קרן אם מכינים עם בטטה, האם צריך לבשל קצת לפני?

השב
User Avatar
נורית
אוקטובר 27, 2024 at 11:26 am

היי, באיזה גודל תבנית לאפות ? המתכון ניראה. עולה ואני רוצה להכין

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 28, 2024 at 7:24 pm

תבנית עגולה או מלבנית בינונית לא ככ משנה הגודל

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
אוקטובר 4, 2024 בשעה 14:59

נראית פשטידה מושלמת! למה בעצם לקלף את הזוקיני?

השב
User Avatar
יפעת
פברואר 5, 2025 at 1:19 am

צריך לסחוט את המים מהזוקיני לפני הטיגון.לא?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 5, 2025 at 3:42 pm

לא סוחטת

השב
User Avatar
עירית
starstarstarstarstar
אוקטובר 4, 2024 בשעה 22:17

כדאי לעשות הגהה. מה זה למשל 'גבינת ריקוטה או תבוא'.

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 5, 2024 at 2:51 pm

תודה עירית, תיקנתי

השב
User Avatar
נאוה
starstarstarstarstar
אוקטובר 5, 2024 בשעה 22:21

שבוע טוב. נראה מעולה. במה ניתן להחליף את הגבינה כדי שתהיה פרווה?

השב
User Avatar
עמית
starstarstarstarstar
אוקטובר 9, 2024 בשעה 13:23

אפשר לשלב בולגרית 16% בזה? אם כן במקום מה?

השב
User Avatar
אביבה
starstarstarstarstar
אוקטובר 13, 2024 בשעה 10:42

האם אפשר להקפיא אחרי האפיה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2024 at 10:49 am

כן

השב
User Avatar
Elisheva
starstarstarstarstar
אוקטובר 13, 2024 בשעה 18:49

נראה מעולה. במה אפשר,להמיר להחליף את אבקת המרק?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 14, 2024 at 10:49 am

מלח פלפל יעשו עבודה אבל היא מש נותנת טעם מיוחד לפשטידה, מדובר בכמות קטנה אני לא ממליצה לוותר

השב
User Avatar
רנה
starstarstarstarstar
אוקטובר 29, 2024 בשעה 21:29

הי כמה ברוקולי לשים במקום הזוקיני? האם טרי או אפשר קפוא? תודה

השב
User Avatar
נעה עידו
starstarstarstarstar
אוקטובר 31, 2024 בשעה 07:53

המרתי בגבינה לבנה, כמעט קופסה ו4 כפות שטוחות קמח לבן. יצא חלומי! אי אפשר להפסיק לאכול

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 31, 2024 at 6:34 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
איילה
אוקטובר 31, 2024 at 11:41 pm

האם צריך לסחוט את הזוקיני לאחר הגירוד?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 1, 2024 at 9:59 am

אני לא סוחטת

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
דצמבר 19, 2024 בשעה 18:08

היי במה הכי מומלץ להחליף את הזוקיני? תפוח אדמה/כרובית/ברוקולי או בטטה? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 22, 2024 at 3:36 pm

כל מה שאת אוהבת

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
דצמבר 21, 2024 בשעה 10:31

היי קרן הכנתי עם קישואים ולמרות שסחטתי אותם טוב ,אחרי שחתכתי את הפשטידה ראיתי שיש נוזל בתחתית התבנית , מה אפשר לעשות כדי שזה לא יקרה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 22, 2024 at 3:32 pm

להוסיף עוד מעט קמח

השב
User Avatar
עינת
starstarstarstarstar
דצמבר 28, 2024 בשעה 19:29

היי האם אפשר להקפיא?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 30, 2024 at 2:46 pm

בטח

השב
User Avatar
Sivan
starstarstarstarstar
ינואר 18, 2025 בשעה 19:45

הכנתי וזה נדיר. מאמצת!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2025 at 9:01 am

תודה סיון

השב
User Avatar
דורי
starstarstarstarstar
ינואר 26, 2025 בשעה 12:38

במקום אבקת מרק-איזה חלופה אפשרי?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2025 at 11:59 am

אפשר מעט אבקת שום

השב

Reply to רנה Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img