img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות גבינה

קלפוטי משמשים ודובדבנים עם קרם פרש

מאי 21, 2017 | 15 תגובות

img

15 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
יעל לוין
starstarstarstarstar
מאי 21, 2017 בשעה 15:37

האם אפשר להחליף את הסוכר בממתיק מלאכותי שמתאים לבישול?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2017 at 3:39 pm

הי יעל, אין לי נסיון עם ממתיקים מלאכותיים אבל אם יש לך ובדרך כלל זה עובד לך טוב אני מניחה שזה יעבוד גם פה.

השב
User Avatar
איתן
starstarstarstarstar
מאי 22, 2017 בשעה 18:40

המתכונים שלך ממש לטעמי... תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2017 at 7:20 pm

תודה איתן :-)

השב
User Avatar
תמר מרכוס
starstarstarstarstar
מאי 23, 2017 בשעה 15:06

נראה נהדר קרן. לאחר מעשה אדווח לך

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 23, 2017 at 5:10 pm

תודה תמר אשמח

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מאי 29, 2017 בשעה 12:14

נראה מהמם... האם יש תחליף לקמח רגיל שיכול לעבוד ? לצליאקים ביננו?

השב
User Avatar
מיכל
מאי 29, 2017 at 1:27 pm

קמח שקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 29, 2017 at 2:23 pm

הי מיכל, קמח שקדים הוא תחליף נהדר אפשר להוסיף 2 כפות קורנפלור לייצוב. בהצלחה!

השב
User Avatar
אנה
מאי 17, 2018 at 8:10 am

קמח שקדים זה שקדים טחונים?

השב
User Avatar
ספי
starstarstarstarstar
יוני 11, 2017 בשעה 03:08

היי קרן במה אפשר להחליף את השמנת המתוקה כדי להמעיט בקלוריות?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 11, 2017 at 7:15 am

להמיר בחלב באותה הכמות

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
יוני 8, 2018 בשעה 04:44

יאאאא גם משמשים וגם דובדבנים איזה כיף! מזל שהרצתי חיפוש בגוגל והוא נתן קישור למתכון :) מכינה היום! רק שאלה, האם צריך הכניס למקרר? זה טעים אחרי יום? תודה ושבת שלום, שני

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 8, 2018 at 6:28 am

בעקרון את הקלפוטי אוכלים ישירות מהתנור, ואצלי מעולם לא נשאר פירור:-) אבל אם נשאר את יכולה להכניס למקרר ולחמם לפני ההגשה

השב

Reply to אנה Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img