img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

רוגעלך בורקיטס עם גבינות

מאי 9, 2020 | 60 תגובות

img

60 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
מאי 9, 2020 בשעה 13:31

נראים מדהימים! האם אפשר להחליף גבינה לבנה בשמנת חמוצה או משהו אחר למילוי?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 9, 2020 at 2:47 pm

קוטג מעולה שממת חמוצה פחות

השב
User Avatar
איריס
starstarstarstarstar
מאי 9, 2020 בשעה 13:45

שכחת לרשום למרוח ביצה ולפזר שומשום

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 9, 2020 at 2:47 pm

אוי את מהממת מיד מתקנת

השב
User Avatar
רותם
starstarstarstarstar
מאי 9, 2020 בשעה 17:32

יש משהו שאפשר לשים במקום השמנת החמוצה שנכנסת לבצק, במידה ואין כרגע?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 9, 2020 at 6:27 pm

גבינה לבנה

השב
User Avatar
שולי
מאי 10, 2020 at 4:04 am

אפשר לשים יוגורט במקום שמנת חמוצה? תודה

השב
User Avatar
ריקי
יולי 19, 2020 at 12:56 pm

היי קרן אפשר עם קמח לחם במקום לבן?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 19, 2020 at 4:55 pm

לא מומלץ

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
מאי 9, 2020 בשעה 20:07

לבצק פרווה, אפשר להמיר את השמנת במשהו אחר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 9, 2020 at 9:00 pm

עוד מים 1/4 כוס בערך

השב
User Avatar
שרון
מאי 28, 2020 at 8:51 am

אפשר להחליף את השמן קנולה בשמן זית?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2020 at 9:38 am

בטח

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
מאי 9, 2020 בשעה 21:43

תודה על עוד מתכון מושלם! הכנתי לארוחת ערב לרגל חגיגות החזרה לגן מחר הבצק מעולה ונוח מאוד לעבודה. המלית הספיקה לי רק לחצי מהכמות אז הכנתי עוד. ועוד דבר -חשוב לאפות במצב טורבו

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 9, 2020 at 10:12 pm

מקוה שצחקת לגבי הטורבו, לא אופה בטורבו. שמחה שאהבת

השב
User Avatar
עדי
מאי 23, 2020 at 9:49 am

בצק ממש נח . בת ה 4 התמודדה איתו יפה. המילוי נקרא פשוט אבל השילוב יוצא מושלם. כיף שלא מלכלכים מיקסר . חיסרון אחד כמו כל מה שניסיתי פה עד עכשיו - אי אפשר להפסיק לאכול.

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 23, 2020 at 3:38 pm

חחח תודה עדי מהממת

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
מאי 9, 2020 בשעה 22:20

לא צוחקת.. אולי זה התנור שלי, אבל ניסיתי לאפות רגיל במשך 25 דק' והם לא נאפו עד ששיניתי למצב טורבו. העיקר שיצאו מושלמים:)

השב
User Avatar
עדי
starstarstarstarstar
מאי 10, 2020 בשעה 12:18

היי קרן, האם אפשר להכין את הבצק מראש ולשמור כמה שעות במקרר? תודה :) נראה מעולה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 10, 2020 at 12:20 pm

כן בטח

השב
User Avatar
אור
starstarstarstarstar
מאי 10, 2020 בשעה 13:31

היי קרן השבוע אני מוצאת את עצמי כל יום מכינה מתכון אחר שלך מיהרתי להכין את הבצק ועכשיו גיליתי שהאחראי לקניות שכח לקנות בולגרית..אמרת שניתן לשלב כל גבינה שרוצים, אבל עבור המאותגרת שאני, תוכלי לעדכן איזו מלית ניתן להכין במקום? יש צפתית, קוטג', גבינה לבנה, קשקבל.. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 10, 2020 at 2:21 pm

יקירתי את יכולה להיות יצירתית ולהשתולל עם כל גבינה :-) קשקבל מגורדת זה אחלה יחד עם קצת קוטג וצפתית

השב
User Avatar
Lea
מאי 15, 2021 at 11:54 am

היי קרן, איך מומלץ לשמור ליום למחרת? ניתן להרכיב ולשמור במקרר לפני אפייה? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2021 at 5:10 pm

אפשר להרכיב ולהקפיא ואז לאפות

השב
User Avatar
Orit
starstarstarstarstar
מאי 11, 2020 בשעה 17:59

לקח לי ככ הרבה זמן להבין מה הכוונה ב'על חלק לכדור' עד שהבנתי שזה 'כל' חלק חח תודה על מתכון נהדר!

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2020 at 6:30 pm

תודה על ההערה, תוקן!

השב
User Avatar
רויטל
starstarstarstarstar
מאי 12, 2020 בשעה 18:44

היי קרן האם הבצק הזה יכול לשמש למאפים אחרים כמו פיצה או פוקצה וכו'? תודה

השב
User Avatar
שרון אופק שמרק
starstarstarstarstar
מאי 13, 2020 בשעה 10:43

היי קרן, האם בולגרית 5% תתאים כאן או שצריך בולגרית יותר שמנה? לא רוצה פשוט שהמלית תנזל החוצה...

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 13, 2020 at 12:14 pm

תתאים בלי בעיה

השב
User Avatar
שרון אופק שמרק
מאי 13, 2020 at 3:11 pm

תודה רבה!

השב
User Avatar
מאייקה
מאי 20, 2020 at 2:33 pm

אשמח גם לדעת מה עוד אפשר! או סתם להתנסות...:)

השב
User Avatar
מאייקה
מאי 20, 2020 at 2:36 pm

וואו, נראה טעים וקליל אפילו ברמת שאני יכולה להתמודד איתן בימים אלה! הולכת על זה. קמח לבן, אומר חיטה, או שאפשרי כוסמין (לא מלא כמובן)? אשמח לדעת אם אפשר פשוט להמיר.

השב
User Avatar
מאייקה
starstarstarstarstar
מאי 20, 2020 בשעה 16:26

מושלם. תודה.

השב
User Avatar
דליה בילגוראי
starstarstarstarstar
מאי 22, 2020 בשעה 10:02

בטוח שיטרפו. איזה שמן אפשר במקום קנולה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2020 at 2:48 pm

כל שמן אחר אפילו זית

השב
User Avatar
דליה בילגוראי
starstarstarstarstar
מאי 22, 2020 בשעה 10:10

יטרפו ויחסלו בצ'יק. מה התחליף לשמן קנולה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2020 at 2:48 pm

חמאה

השב
User Avatar
טלי
אוגוסט 30, 2021 at 9:40 pm

היי קרן אני לא מוצאת בהיילייטס?

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
מאי 23, 2020 בשעה 12:26

קרן היי, האם ברוגלעך בוריקטוס ניתן לערבב את המרכיבים במיקסר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 23, 2020 at 3:35 pm

של הבצק? ברור

השב
User Avatar
Sharon
ספטמבר 28, 2020 at 11:23 pm

הי קרן תודה על הבלוג...עוקבת באדיקות גם באינסטוש ובזמן האחרון אופה ותופחת עוד ועוד....מדאיג בכל מקרה, נשאר לי כשליש מהבצק. מה עוד אפשר להכין ממנו?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 29, 2020 at 12:03 am

להקפיא ולמלא שוב כשתרצי

השב
User Avatar
זיוה
starstarstarstarstar
מאי 24, 2020 בשעה 21:03

קרן יקירה מוצאת את עצמי מכינה כל הזמן את המתכונים הנפלאים שלך. תודה על הסברים מדוייקים להפליא.❤❤

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2020 at 10:54 pm

תודה זיוה

השב
User Avatar
Shira Green
starstarstarstarstar
יולי 24, 2020 בשעה 18:59

היי קרן, הכנתי את המתכון עם שילוב של קמח רגיל וקמח מלא, ובמקום פרוסות גבנצ שמתי פתיתי גבינה צהובה ושילבתי אותם במלית. יצא סוף! הבאתי קופסא ענקית לגן משחקים ולא נשאר לי פירור!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 24, 2020 at 7:23 pm

שמחה לשמוע תודה! אוהבת שמספרים פה על אדפטציות מוצלחות

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
אוקטובר 3, 2020 בשעה 11:25

קל להכין והבצק כיף לעבודה. בנסיון למזער נזקים ;) שמתי רק 40 ג׳ חמאה וויתרתי על הגבינה הצהובה, יצא טוב . מתה על האתר שלך, מאז שגיליתי אותו בשבוע שעבר הכנתי מלא דברים והכל יצא מצוין

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2020 at 11:28 am

תודה!

השב
User Avatar
Oshrat
starstarstarstarstar
פברואר 24, 2021 בשעה 14:29

יעבוד כאוסני המן מלוחות ?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2021 at 7:39 pm

בטח

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
פברואר 27, 2021 בשעה 08:05

שמים ביצה במלית? ועוד ביצה להברחה מעל?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 27, 2021 at 2:19 pm

כן בדיוק כפי שכתוב

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
יוני 23, 2021 בשעה 11:51

היי קרן, האם אפשר להכין מבצק של מלאווח?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 23, 2021 at 12:36 pm

מניחה שבלי בעיה

השב
User Avatar
שירי
ספטמבר 22, 2021 at 5:33 pm

איך הכי כדאי להכין מראש ולהקפיא? לפני אפיה (ואם כן באיזה שלב להקפיא) או אחרי אפיה (ואז האם להפשיר ללילה ואז לחמם?)

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
יוני 12, 2024 בשעה 13:16

היי, הכנתי את הבצק ושכחתי אותו במקרר כמעט שבוע - האם אפשר להשתמש בו או לפח..?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 12, 2024 at 7:23 pm

לא בטוח שלפח, פשוט להריח אותו אם לא מסריח אולי עדיים ניתן להתשמש

השב

Reply to שרון Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img