img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

רוגעלך בצק פריך וריבה

נובמבר 2, 2018 | 41 תגובות

img

41 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
לאה
starstarstarstarstar
נובמבר 4, 2018 בשעה 19:48

יקירה האם חייבים להוסיף לבצק סוכר? תודה והאם את אופה בטורבו או רגיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 4, 2018 at 8:09 pm

הי לאה, אני אופה תמיד רק בתכנית תנור רגילה ולא בטורבו. כמות הסוכר בבצק קטנה יחסית אבל את יכולה להוריד ממנה טיפה

השב
User Avatar
אביבה ישראלי
starstarstarstarstar
נובמבר 5, 2018 בשעה 15:27

קודם כל אחלה אתר! מה אפשר לשים במקום שמנת חמוצה ע"מ שיהפול לפרווה? תודה אביבה.

השב
User Avatar
תמר נחום
starstarstarstarstar
נובמבר 5, 2018 בשעה 17:13

הי קרן, נראות ממכרות חיסלתי תבנית לבד כבר בדמיון (; האם ברנדי או רום במקום הוודקה יתנו את אותו אפקט?? תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 6, 2018 at 2:11 pm

את יכולה פשוט לוותר על הוודקה.

השב
User Avatar
יופי
starstarstarstarstar
נובמבר 7, 2018 בשעה 13:09

היי קמח כוסמין יעבוד פה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 7, 2018 at 3:15 pm

יכול לעבוד אבל לא הייתי ממירה יותר מ 50% בהצלחה

השב
User Avatar
יריב
ספטמבר 27, 2020 at 3:36 pm

היי קרן מכין את הבצק והוא ממש רך ולא מתגבש כמו בצק פריך. האם כך זה אמור להיות?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 27, 2020 at 4:32 pm

אז להוסיף עוד קמח

השב
User Avatar
שלומית
starstarstarstarstar
נובמבר 7, 2018 בשעה 15:16

נראה נהדר! בעלי מכור לרוגלך - אם אחליף במלית שוקולד, למרוח שכבת נוטלה על כל חתיכה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 7, 2018 at 3:18 pm

אני מכינה גם עם נוטלה לילדים :-) את יכולה להניח תלולית בדיוק כמו שעושים עם הריבה, או למרוח שכבה של נוטלה עם פלטה על כל עיגול הבצק, לחתוך למשולשים ולגלגל.

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
נובמבר 7, 2018 בשעה 19:35

ובכל זאת, במקום הוודקה- איזה אלכוהול? מודה שהרעיון מדליק! וחוצמזה- מכורה לבלוג שלך...תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 8, 2018 at 5:25 am

תודה אפרת איזה כייף לי במקום הוודקה אפשר ברנדי או להשמיט בכלל

השב
User Avatar
גלית
starstarstarstarstar
נובמבר 9, 2018 בשעה 17:06

עוגיות ממכרות!!! ובכלל כל המתכונים שלך שניסיתי עד היום זכו לתשבוחות. תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2018 at 7:47 pm

שמחה לשמוע גלית תודה!

השב
User Avatar
שרה
starstarstarstarstar
דצמבר 19, 2018 בשעה 20:50

היי קרן היקרה. העוגיות האלו הפכו לדי קבועות אצלנו. מתכון כיפי לביצוע ומהיר. מזכיר את הרוזלעך של לנדוור. אפילו עם ממרח לוטוס זה עובד מדהים. שאלה- כל פעם בשלב הגילגול, הבצק נמרח לי ולא מצליחה לייצר צורה יפה. אני אפילו מגזימה עם הקמח בשלב הרידוד וזה לא עוזר לי. אולי עובי הבצק דק מידי אצלי?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 20, 2018 at 11:59 am

הי שרה, שמחה שהן חלק מהמשפחה שלכם:-) אם הבצק נמרח אולי הוא זקוק לעוד קצ קירור לפני רידוד, וכן, תנסי לרדד פחות דק הבצק יהיה יותר יציב.

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
אוגוסט 28, 2019 בשעה 13:39

נראה נהדר! האם אפשר להקפיא לפני אפיה (רוצה לאפות חלק בהמשך....)? ואם כן, האם להפשיר לפני שאופים או פשוט להאריך את זמן האפיה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 28, 2019 at 5:45 pm

אין בעיה להקפיא לפני אפייה ולהפשיר מעט קודם, זה בצק פריך זה יפשיר מהר

השב
User Avatar
רוני
starstarstarstarstar
דצמבר 2, 2019 בשעה 13:27

היי קרן האם יש אפשרות להשתמש בקמח תופח במקום קמח רגיל וכפית אבקת אפיה?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 2, 2019 at 2:38 pm

אין צורך בעקרון אבל אם את רוצה את יכולה

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 2, 2019 at 2:39 pm

כן אין בעיה

השב
User Avatar
Sahar
starstarstarstarstar
אפריל 12, 2020 בשעה 22:04

היי קרן:) יש תחליף לביצה בבצק העוגיות?משהו במקום ביצה שאת ממליצה לשים? תודה רבה.

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 12, 2020 at 10:08 pm

אפשר לנסות נוזל כמו מים קרים או חלב קר זה אמור לגבש את הבצק

השב
User Avatar
קארין
starstarstarstarstar
אפריל 28, 2020 בשעה 17:31

היי יקירה, ראשית חייבת לציין שאני אוהבתתת את כל המתכונים שלך, תמיד הצלחה גדולה! בעניין העוגיות, חייב במעבד מזון? יש דרך אחרת? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 28, 2020 at 6:17 pm

תודה רבה, אפשר במיקסר עם וו גיטרה ואפשר לערבב עם הידיים

השב
User Avatar
ליאל כהן
starstarstarstarstar
אפריל 28, 2020 בשעה 21:39

הי:) הבצק יצא לי קצת נוזלי מה יכול לגרום לזה? לכסות כל כדור בצק בנפרד? או את הקערה? ובלי קשר, אני עושה רק מתכונים שלך ומלא מחמאות!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 29, 2020 at 6:39 am

איזה כייף לי תודה הבצק נוזלי משמע הוא זקוק לעוד קמח

השב
User Avatar
טליה
starstarstarstarstar
יוני 10, 2020 בשעה 10:50

קרן שלום, תודה על המתכון המדהים! האם ניתן להקפיא אחרי אפיה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 10, 2020 at 11:09 am

הי, כן אין בעיה להקפיא

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
יולי 22, 2020 בשעה 15:01

שלום

השב
User Avatar
אביגיל דומוביץ
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2021 בשעה 11:47

הי קרן, המתכון נראה מעולה! במה אפשר להחליף את השמנת לגרסה פרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2021 at 1:39 pm

מיץ תפוזים

השב
User Avatar
נועה
אוגוסט 9, 2021 at 9:30 am

תודה! כמה זה יוצא מבחינת כוסות?

השב
User Avatar
אביגיל
starstarstarstarstar
ינואר 12, 2021 בשעה 14:14

תודה רבה!

השב
User Avatar
עופרה
starstarstarstarstar
ינואר 25, 2021 בשעה 14:30

הי קרן ראשית - יופי של אתר ומתכונים שנית לא הצלחתי להבין לאיזה עובי לרדד את הבצק תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 25, 2021 at 4:40 pm

רידוד דק אך לא מדי על מנת שלא יקרע, מאמינה שסביב 2-3 מ״מ

השב
User Avatar
Nevo
starstarstarstarstar
מרץ 8, 2023 בשעה 08:02

הי קרן, חג פורים שמח. הכנתי את העוגיות, יצאו פצצה! רק דבר אחד שראיתי שחזר פה כמה פעמים בתגובות: ייתכן וצריך מראש להעלות את כמות הקמח במתכון. עבדתי עם משקל, בדיוק לפי המתכון, עדיין בהתחלה יצא בצק נוזלי מדי. הוספתי לא מעט קמח, לדעתי לפחות 50-70 גר׳. זהו, אולי שווה בדיקה ותיקון. מה שבטוח זה שהעוגיות שוות את זה! איזה כיף למי שיקבלו את המשלוח מנות היום :) כתמיד... תודה רבה קרן וחג שמייח!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 17, 2023 at 1:00 pm

תודה רבה!

השב
User Avatar
דנית
starstarstarstarstar
דצמבר 9, 2024 בשעה 20:13

קרן אני אוהבת את המתכונים שלך, אפשר לשים רחת לוקום בבצק הזה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 15, 2024 at 8:51 am

בטח

השב

Reply to Sahar Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img