img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

ריבועי פיצה מבצק ללא לישה בקופסא

יוני 25, 2024 | 15 תגובות

img

15 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
דפנה
starstarstarstarstar
יוני 25, 2024 בשעה 20:30

הי קרן, היום הכנתי את הג'בטות מבצק ללא לישה (יצאו סוף הדרך!) ושם במתכון כתוב לשים 0.75 כפית שמרים בלבד. רואה שכאן, בריבועי פיצה, צריך 1.5 כפיות שמרים. האם זה אכן ככה? תודה מראש (-:

השב
User Avatar
רעות
starstarstarstarstar
יולי 13, 2024 בשעה 22:46

אפשר להכין עם שמרים טריים?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 16, 2024 at 1:08 pm

כן בטח

השב
User Avatar
שירלי
starstarstarstarstar
יולי 30, 2024 בשעה 13:27

מה הזמן המקסימלי שאפשר להשאיר במקרר בהתפחה שניה? (נגיד אם אני רוצה להכין בצק ולאפות היום רק חלק מהכמות ומחר את השאר)

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 30, 2024 at 2:53 pm

עד 48 שעות במקרר

השב
User Avatar
Tsipi Joffe
starstarstarstarstar
אוגוסט 15, 2024 בשעה 14:30

אפשר להשאיר יומיים במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 16, 2024 at 2:32 pm

את הבצק ? כן

השב
User Avatar
ליזה
starstarstarstarstar
אוגוסט 15, 2024 בשעה 19:40

יעבוד גם עם קמח מלא?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 16, 2024 at 2:32 pm

בטח

השב
User Avatar
סלומון איריס
starstarstarstarstar
ספטמבר 7, 2024 בשעה 07:35

היי קרן, נראה טוב ממש!! למה בעצם לא למרוח רוטב פיצה וגבינה על כל הבצק ואח"כ לחתוך? זה נאפה אחרת או בשביל שיצא דומה לריבועי פיצה מעדנות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 8, 2024 at 6:24 am

אפשר ככה או ככה

השב
User Avatar
Shiri Erlich
starstarstarstarstar
נובמבר 5, 2024 בשעה 08:21

יצא מושלם. טעים ובצק נהדר השארתי אותו לילה במקרר ואפיתי בבוקר. תמשיכי לתת לנו רעיונות לאוכל טעים וקל להכנה . תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 6, 2024 at 9:36 pm

תודה שירי

השב
User Avatar
דניאל
starstarstarstarstar
דצמבר 7, 2024 בשעה 21:25

מתכון אליפות. מזל שהכנתי כפול!! תודה קרן

השב
User Avatar
רון טולדנו
starstarstarstarstar
דצמבר 16, 2024 בשעה 11:18

היי קרן תודה רבה על המתכון. 550 גרם קמח זה לא 3 ושליש כוסות אלא 3 ו3/4. עשיתי בהתחלה כמו שכתבת ויצא כמות קטנה של בצק יחסית לסרטון שלך וגם נוזלי מידי. ואז בדקתי והבנתי שהיה חסר קמח. חושבת שצריך לתקן. בכל אופן תודה לך ויום טוב:)

השב

Reply to Tsipi Joffe Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img