img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

שבלולי פיצה מבצק שמרים ללא לישה

ינואר 5, 2021 | 187 תגובות

img

187 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
מור
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2021 בשעה 15:15

נראה מעולה! אם משתמשים בשמרים טריים - כמה צריך?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2021 at 3:19 pm

25 גר

השב
User Avatar
מור
ינואר 5, 2021 at 9:59 pm

אני פה כדי לומר שניסיתי ויצא מעולה!!! לא להאמין שזה בלי לישה. המון תודה על המתכונים המדהימים שלך, כיף גדול לעקוב אחרייך!

השב
User Avatar
חנה
ינואר 6, 2021 at 7:14 am

מתכון מדהים שנפל עלי בזמן שחיפשתי בצק שמרים ללא לישה!!! מסקרנות, מדוע צריך ללוש בצקים אם אפשר גם ללא לישה, מה ההבדל כתוצאה? תודה רבה קרן על המתכון הנפלא הזה!

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 6, 2021 at 7:43 am

בצק שמרים ללא/עם לישה לגמרי נראים ומרגישים אחרת במרקם, שניהם אחלה אבל לגמרי צריך להכין גם וגם ולהתנסות

השב
User Avatar
יעקב
ינואר 7, 2021 at 12:54 pm

עבודה מעולה קרן! הסברים מעולים שלא ניתן לטעות או להתבלבל. גם סיפור הרקע מוסיף הנאה בקריאה וחווית הלימדה.. ישר כוח!

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2021 at 9:52 pm

תודה יעקב

השב
User Avatar
אחינועם אביבי
פברואר 25, 2021 at 11:30 am

הי קרן! ממליצה להקפיא כשושנים לפני אפייה או אחרי ? תודה❤

השב
User Avatar
חנית
אוקטובר 29, 2023 at 9:12 pm

תודה קרן, מתכון מעולה הבית התמלא ריח מושלם השבלולים יפים וטעימים מאוד האם אפשר להקפיא חלק מהשבלולים שנותרו לאחר האפיה?

השב
User Avatar
ליאת יפרח
ינואר 16, 2021 at 12:48 pm

היי קרן, רציתי לדעת אם ניתן להקפיא מבלי לאפות? להכין את השבלולים אחד אחד ולהקפיא...

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 16, 2021 at 8:41 pm

כן אפשר בטח

השב
User Avatar
עדי
ינואר 21, 2021 at 6:02 pm

האם ניתן להמיר את הקמח לקמח ללא גלוטן?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 21, 2021 at 10:54 pm

מניחה שכן אבל אין לי נסיון איתו

השב
User Avatar
טל
נובמבר 11, 2023 at 11:23 pm

יצא מעולה. תודה

השב
User Avatar
שני
דצמבר 1, 2024 at 10:48 pm

יופי של מתכון, למרות שלי היה נח יותר ללוש את הבצק. ממליצה מאוד להשתמש בקמח 00 שבלולי יפים שגם מצטלמים טוב

השב
User Avatar
דר
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2021 בשעה 15:40

תודה רבה! האם ניתן להשתמש גם בקמח לבן רגיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2021 at 3:57 pm

כן בטח

השב
User Avatar
אני
ינואר 22, 2024 at 4:58 pm

היי קרן כמו תמיד מתכונים אליפות, תודה רציתי לדעת אם במקום שבלולים אפשר לעשות כפיצה?

השב
User Avatar
יסמין
אוגוסט 13, 2024 at 4:19 pm

האם יתאים ללחמניות שום?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 14, 2024 at 10:27 am

בטח, יש מתכון כזה באתר לחמניות שום ללא לישה

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2021 בשעה 16:07

מעורר תאבון! האם קמח חלה גם אפשרי?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2021 at 6:10 pm

אפשרי לגמרי

השב
User Avatar
mira telem
ינואר 5, 2021 at 11:24 pm

הי קרן, ראשית, רוצה לאמר תודה ועכשיו לשאלה, ניראה לך שהשבלולים יעברו בקלות הקפאה? ולאחר מכן, לפני הארוחה, חימום בתנור? תודה, מירה

השב
User Avatar
שירי
מאי 16, 2021 at 2:57 pm

אם אני מכינה ומקפיאה, מה הדרך הכימטובה להפשיר ולחמם?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 17, 2021 at 8:36 am

הפשרה בטמפרטורת החדר וחימום בתנור ל 200 מעלות

השב
User Avatar
שירי
ספטמבר 24, 2021 at 2:31 pm

המלצה למלית גבינות טובה במקום מלית פיצה?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2021 at 6:31 am

חפשי באתר שבלולי גבינה

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2021 בשעה 17:13

בא לי להכין מזה שושני שום בלי רוטב פיצה, נראה לי יצא טוב...

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2021 at 6:10 pm

ברור

השב
User Avatar
אנה
ינואר 5, 2021 at 6:13 pm

אין בעיה להאריך את זמן התפיחה ללילה שלם? בשביל להכין לארוחת בוקר...

השב
User Avatar
איילת
ינואר 6, 2021 at 4:09 am

היי קרן ראשית תרשי להחמיא ולומר כי המתכונים שלך כל כך אבל כל כך טעימים !!!! שלא לדבר על החלות שכל שבוע אצלנו בשולחן ... ולענייני השבלולים ... האם אפשר להכין חצי כמות ?פשוט לחשב לפי חצי ? כמה גרם או מ״ל זה 1/3 כוס שמן זית ? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 6, 2021 at 7:46 am

אפשר להכין חצי כמות ולהשתמש ב 3 כפות שמן זית

השב
User Avatar
שירי
אוקטובר 21, 2023 at 12:29 pm

אפשר להשתמש בבצק שמרים?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 22, 2023 at 5:33 pm

זה בצק שמרים

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2021 בשעה 17:55

צריך למרוח משהו על הבצק לפני האפיה? ביצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2021 at 6:11 pm

באמת שאם היה צריך למרוח משהו הייתי מציינת

השב
User Avatar
ליה חן
ינואר 5, 2021 at 6:15 pm

קודם כל כל המתכונים שלך אליפות אחד אחד!!! אם מתפיחים לילה במקרר צריך להוציא שעה לפני הרידוד כדי שלא יהיה קר?

השב
User Avatar
לי
ינואר 9, 2021 at 9:15 pm

היי אפשר לקצר את זמן ההתפחה השניה במקום שעה לחצי שעה ?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 9, 2021 at 9:29 pm

אפשר ויש מצב שאז הם לא יהיו מספיק תפוחים ואוורירים

השב
User Avatar
גאיה
מרץ 3, 2021 at 2:26 pm

היי קרן , האם אפשר להכין הכל ערב לפני ולשים את השבלולים ללילה במקרר ובבוקר רק לאפות? זה יצא טוב באותה המידה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 3, 2021 at 3:47 pm

אפשר כן

השב
User Avatar
ענבר
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2021 בשעה 17:56

היי! כבר התחלתי להכין ולא בטוחה שיהיה לי את כל ה-3 שעות להתפחה. יש דרך לקצר זמני התפחה במתכון? תודה מראש!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2021 at 6:10 pm

להתפיח במקום חמים יקצר את הזמנים

השב
User Avatar
לי
ינואר 9, 2021 at 8:42 pm

היי אפשר לוותר על השעה התפחה בסוף ? או לקצר קצת ? אני מתפיחה את זה בחדר עם מזגן על חום

השב
User Avatar
אנונימי
מאי 15, 2021 at 8:45 pm

היי קרן אפשר להכין ים קמח כוסמין לבן?

השב
User Avatar
מירב
יולי 20, 2023 at 11:49 am

האם ניתן ללוש בכל זאת במיקסר או שזה רק ללישה ידנית?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 22, 2023 at 10:33 am

זה ללא לישה כלל.

השב
User Avatar
אלה קציר
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2021 בשעה 18:05

נפלא

השב
User Avatar
אורטל
יולי 11, 2022 at 1:10 pm

היי קרן מתכון שאני מאוהבתתתתת בו:))) אני רוצה להכין לילדים בגן היית ממליצה לשים משהו מתאים במקום גבינה?(יש רגישות)

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 12, 2022 at 4:47 pm

בלי גבינה זה ממש מתכון לא של פיצה

השב
User Avatar
שקד בן הרוש
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2021 בשעה 18:05

אם אני מכינה בערב ומשאירה לילה להתפחה במקרר, עד איזה שעה ביום למחרת אני יכולה להשתמש בבצק ולהכין את השושנים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2021 at 6:11 pm

אפשר גם 48 שעות במקרר

השב
User Avatar
דגנית
אוקטובר 11, 2024 at 10:05 am

היי, אפשר להכין עם קמח כוסמין מלא?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2024 at 1:07 pm

אפשר, הבצק יהיה זקוק ליוצר מים אז לשים לב שהוא לא יבש

השב
User Avatar
מורין ביטון
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2021 בשעה 18:08

את א ל ו פ ה !!!! איך לא גיליתי אותך לפני כן ?!? בשוק ! אני בחודש האחרון הכנתי לפחות 5 מתכונים שלך וזה ה6 !! לא מפסיקה להזיל ריר מהסטורי שלך . אמן ותרגישי טוב ותחזרי לרקוד ולהפעיל מיקסר תודה רבה לך על האושר הזה שאת גורמת לי בבית ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2021 at 6:09 pm

עדיף מאוחר מאשר לעולם לא

השב
User Avatar
מורין ביטון
ינואר 5, 2021 at 6:12 pm

תודה רבה לך מהממת !! יש לי שאלה איך ניתן לקצר תהליך התפחה שמתי בניילון נצמד מתחת לפוך עם מזגן על חום בחדר כמה זמן בערך זה ייקח לי ? גם שעתיים ? תודה

השב
User Avatar
טל
ינואר 6, 2021 at 8:33 pm

היי קרן, אפשרי לעשות את אותם שלבים אבל כן לבצע לישה במקום ערבוב? יכול עבוד עם המתכון הזה? תודה רבה!

השב
User Avatar
סיגל
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2021 בשעה 20:41

האם אפשר לעשות פיצה מהבצק הזה במקום שושנים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 6, 2021 at 7:44 am

ברור!

השב
User Avatar
נטע
ינואר 8, 2021 at 8:46 am

היי, אפשר להשתמש בקמח שמרים למתכון?

השב
User Avatar
קרין כוכב
ינואר 6, 2021 at 12:54 pm

היי קרן, האם ניתן להשתמש בגבינה צהובה מגורדת במקום מוצרלה?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 6, 2021 at 1:16 pm

כן, כל גבינה צהובה תעבוד

השב
User Avatar
מירי
ינואר 17, 2022 at 6:46 am

אפשר להמיר את כל הקמח לקמח כוסמין מלא? או 2.5 כוסות קמח כוסמין מלא וכוס קמח כוסמין לבן? תודה

השב
User Avatar
אנה
starstarstarstarstar
ינואר 6, 2021 בשעה 07:51

אפשר להתפתח את הבצק לילה או יותר מחוץ למקרר (בדומה לבצק של הבגטים שלך)?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 6, 2021 at 8:19 am

כן ולהוריד לכמות של כפית שמרים אחת

השב
User Avatar
Michal Kotzer Elster
starstarstarstarstar
ינואר 6, 2021 בשעה 11:29

היי, האם קמח כוסמין 80% יעבוד?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 6, 2021 at 1:15 pm

כן

השב
User Avatar
מאירה קסטנר
מאי 19, 2021 at 6:48 pm

הי קרן, מתכון נהדר כרגיל :) אם רוצה להכין פיצה...אפשר או מומלץ להשתמש עבור המתכון בקמח פיצה או קמח לחם במקום קמח לבן? האם אפשר חלק מהבצק להקפיא ? ואם כן אחרי התפחה אחת ? תודה רבה אני נהנת להכין את המתכונים שלך !!!

השב
User Avatar
עדן
starstarstarstarstar
ינואר 7, 2021 בשעה 11:47

מתכון נהדר! תודה! האם אפשר להשתמש בבצק זה לעוד דברים? שבלולים עם מילוי מתוק? אפילו פיצות קטנות פתוחות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2021 at 12:29 pm

פיצות קטנות אחלה, למילוי מתוק ראי מתכון לסינבון ללא לישה בבלוג משם תוכלי להכין מה שבא

השב
User Avatar
הודיה
starstarstarstarstar
ינואר 7, 2021 בשעה 15:13

איזה יופי!! נהדר! אכין בקרוב!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2021 at 9:49 pm

תודה

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
ינואר 7, 2021 בשעה 16:43

הייתי חייבת לחזור לספר שזה יצא היסטרי. הייתי סקפטית עם הבצק כי מעולם לא התנסתי בבצק ללא לישה (ואני אופה המון עם שמרים). וואי, זה היה כל כך טעים! כולם טרפו את זה תוך רגע! תודה!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2021 at 9:52 pm

הכי משמחת אותי תודה

השב
User Avatar
רחל צוק
starstarstarstarstar
ינואר 8, 2021 בשעה 10:06

שאלה חייבים 4 כפות סוכר.מה המינימום שאפשר לשים ? תודה על הרעיון הנפלא עבור מי שבצק שמרים שה לא בשבילה..

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 8, 2021 at 11:22 am

תורידי מקסימום כף אחרת הבצק לא אותו דבר

השב
User Avatar
רותם לסרי
ינואר 10, 2021 at 6:24 pm

היי קרן:) אפשרי סוכר חום דמררה או שחייבים לבן?

השב
User Avatar
ענבר שוחט
starstarstarstarstar
ינואר 10, 2021 בשעה 10:10

קרן! זה מטורף! כמובן שהכנתי קילו עם הטרמיטים בבית... השתמשתי בחצי קמח דורום שנפלא למאפים וחצי כוסמין מלא יצא מטורף גם כמה שעות אחרי האפיה נשארו 2 חתיכות והן היו עסיסיות ורכות! כל מתכון שלך בול! תודה שאת את❤❤❤

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 10, 2021 at 1:57 pm

תודה ענבר שמחה בשבילך ובשביל הטרמיטים :-)

השב
User Avatar
מאירה
מאי 19, 2021 at 9:51 pm

הי קרן, תודה על המתכון :) אפשר במקום קמח לבן להשתמש בקמח פיצה ? ניתן גם להקפיא חלק מהבצק לשימוש מאוחר יותר ? תודה רבה !

השב
User Avatar
עדן
starstarstarstarstar
ינואר 10, 2021 בשעה 15:19

וואו! יצא מדהים!! מומלץ ♥

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 10, 2021 at 7:42 pm

תודה עדן

השב
User Avatar
אורית
starstarstarstarstar
ינואר 11, 2021 בשעה 08:04

כמה תפוח צריך הבמק להיראות אחרי לילה במקרר ? בקושי תפח לי.. חוששת שהשמרים לא היו טובים..

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 11, 2021 at 8:25 am

הוא לא תופח הוא טיפונת מתיישר

השב
User Avatar
אורית
ינואר 11, 2021 at 8:40 am

אה אז מעולה ! הם כרגע בהתפחה אחרי שעשיתי את השושנים, לא יכולה לחכות כבר לשים אותם בתנור תודה

השב
User Avatar
דור
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2021 בשעה 18:45

היי אפשר לקצר זמני התפחה ראשונה במקום שעה וחצי רק שעה

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2021 at 8:56 pm

לא מומלץ בטח לא במגז אויר כזה כשלא חם.

השב
User Avatar
סימה
starstarstarstarstar
פברואר 1, 2021 בשעה 06:54

הי. מנסה לראשונה בצק ללא לישה...סקפטית. הכנתתי הבצק עכשיו..אך נראה שחסר נוזלים הוספתי עוד כחצי כוס מים קצת פחות. מקווה שיצליח כומו התמונות המגרותתתת והתגובות.. תודה. Tbc..

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 1, 2021 at 10:06 am

הייתי מוותרת על הסקפטיות, אופטימיות במטבח מוציאה מאפים טובים הרבה יותר

השב
User Avatar
אלינור
ספטמבר 8, 2023 at 11:24 pm

האם יצא טוב אם אסדר את השבלולים על תבנית תנור גדולה עם מרווחים גדולים ביניהם, כדי שאוכל להגיש כשבלולים נפרדים ולא כ׳עוגת שבלולים נתלשת׳?

השב
User Avatar
סימה
starstarstarstarstar
פברואר 1, 2021 בשעה 19:34

הי חוזרת לדווח טרפו הכל...האחיינים הקטנים וילדיי אמרו טעים יותר ממה שאת מכינה בדר"כ...בצק שמתי כמה שעות במקרר היה נעים לעבודה ונות. מאחלת לך ימים טובים ושמחים. מבינה כמה עצוב לאבד את היקרים. תנוחמי מן השמים.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 1, 2021 at 8:24 pm

תודה רבה סימה יקרה

השב
User Avatar
חן
פברואר 9, 2021 at 9:14 am

היי קרן אני יכולה לעשות שבלול אחד ענקי ופשוט להניחו במרכז התבנית של התנור? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 9, 2021 at 9:57 am

כן

השב
User Avatar
רונה
starstarstarstarstar
פברואר 9, 2021 בשעה 19:11

קרן תודה על המתכון. יצא מעולה. פעם אחת כשבלולים , פעם שניה לכבוד יום הפיצה הבינלאומית. הילדים טרפו הכל!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 9, 2021 at 9:38 pm

תודה רונה

השב
User Avatar
מור
starstarstarstarstar
פברואר 22, 2021 בשעה 16:00

היי קרן, מתכון מעולה כמו כל שאר הבלוג, ממש תודה!! אשמח לדעת מה את ממליצה במידה ומכינים פיצות- התפחה שנייה ככדורים או אחרי שמרדדים, מורחים רוטב ושמים תוספות?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 22, 2021 at 4:50 pm

רק ככדורים, אני לא מתפיחה אף פעם פיצות אחרי עיצוב

השב
User Avatar
מור
פברואר 22, 2021 at 6:40 pm

תודה על התגובה המהירה, בדיוק בזמן לארוחת ערב :) בעלי אוהב אותי קצת יותר בזכותך ובזכות המתכונים. תודה גדולה

השב
User Avatar
עמית
starstarstarstarstar
פברואר 26, 2021 בשעה 18:35

היי קרן! קודם כל הכנתי את השבלולי פיצה לפניי שבועיים ויצא מדהים ממש! אני רוצה להכין למחר בבוקר שוב, ושמתי את הבצק להתפחה כבר מהבוקר של היום במקרר. האם אוכל להכין היום בערב את השבלולים ולהניח להתפחה במקרר ללילה ובבוקר לשים ישר בתנור? תודה! את אלופה.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 26, 2021 at 8:19 pm

כן אפשר

השב
User Avatar
חיהי
starstarstarstarstar
מרץ 3, 2021 בשעה 12:36

אם אני רוצה להכין פיצה במקום שבלולים יש צורך בהתפחה שנייה או שישר אחרי ההתפחה הראשונה להכין את הפיצות ולתנור? כמה פיצות יוצאות מהכמות שבמתכון עם תבניות תנור רגילות?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 3, 2021 at 3:47 pm

אחרי התפחה ראשונה להכין פיצות

השב
User Avatar
אתי
starstarstarstarstar
אפריל 4, 2021 בשעה 19:11

מתכון מושלם, עשיתי כבר כמה פעמים ובכל פעם אני משדרגת אותו :) תודה קרן.

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
אפריל 6, 2021 בשעה 18:20

היי קרן, תודה רבה על מתכונים מושלמים! רציתי לשאול אם יש בעיה בהתפחה ארוכה (של 10 שעות) מכוסה בתוך התנור? אשמח לתשובתך האם להכין בצק חדש :(

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 6, 2021 at 8:47 pm

זה המון זמן לבצק ללא מקרר

השב
User Avatar
רום
מאי 16, 2021 at 9:59 am

היי קרן מקסימה! יש לך המלצה למילוי טעים על בסיס שום במקום הפיצה?

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
אפריל 8, 2021 בשעה 11:05

היי קרן, תודה על מתכון מעולה אפשר להקפיא אחרי האפייה בתבנית? או שכדאי להפריד את השבילים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 8, 2021 at 12:06 pm

אפשר להקפיא אין צורך להפריד זה ממילא יופשר לפני אכילה

השב
User Avatar
מאפים טעימים
אוגוסט 27, 2023 at 10:32 pm

היי קרן, הכנתי בצק והוא שהה במקרר יוניים, האם ניתן להשתמש בו עדיין? והאם ניתן להכין מהבצק הזה עוגת שמרים?

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
אפריל 9, 2021 בשעה 19:33

היי קרן :) מה הדרך הנכונה ביותר להפשיר תבנית עם שבלולי פיצה? (הקפאתי לאחר האפיה). טנקס ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 10, 2021 at 8:04 am

כמה שעות במקרר או קצת פחות זמן על השיש אפשר גם בתנור על טורבו 30 מעלות

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
מאי 1, 2021 בשעה 07:54

הי קרן, הכנתי אתמול בלילה את הבצק מ200 גרם מניטובה מלא ו300 מניטובה לבן ולא תפח...היה כל הלילה במקרר...יש לי מה להמשיך? שלא אשים את כל שאר הדברים ולא יתפח פעם שנייה...

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2021 at 11:56 am

זה לא בצק שממש תופח בטח לא במקרר להמשיך כרגיל

השב
User Avatar
Merav Shoham
נובמבר 11, 2021 at 4:41 pm

היי קרן, שאלה קצת מצחיקה אבל אם לא שואלים אי אפשר לדעת :) מה נחשב מקום חמים? אני מתפיחה שעתיים על השיש אבל חוששת שזה לא יספיק במזג האוויר הזה. או לחלופין טריקים להתפחה בחורף? תודה וכמו תמיד, את מעלפת.

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 11, 2021 at 5:14 pm

תודה מרב מהממת ! במזג אויר נוכחי עדיין לא קר ולכן שעתיים על השיש אמורות להספיק אבל אם רוצים לזרז אני תמיד ממליצה להכניס לתנור שמחומם על 30 מעלות במצב תנור טורבו כשהקערה מכוסה היטב בניילון נצמד. לרוב זה מזרז את ההתפחה בחצי מהזמן

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
מאי 16, 2021 בשעה 08:54

הכנתי את השבלולים האלו כבר כמה פעמים והם מצוינים :) חשבתי הפעם לגוון ולהכין את חלקם במילוי של פסטו ועגבניות מיובשות עם איזושהי גבינה, או אולי עם תרד וגבינות... יכול להתאים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 16, 2021 at 12:50 pm

בטח שמתאים

השב
User Avatar
שני
starstarstarstarstar
מאי 20, 2021 בשעה 09:05

היי קרן, אפשר להכין עד שלב ההתפחה השניה ואז לשמור כמה שעות במקרר ולאפות?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 20, 2021 at 10:39 am

כמה שעות כן

השב
User Avatar
איימי
starstarstarstarstar
מאי 20, 2021 בשעה 10:23

היי, האם אפשרי להכין עכשיו ולהתפיח מחוץ למקרר עד הערב, לארוחת ערב.

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 20, 2021 at 10:39 am

לא, זה יותר מדי זמן מחוץ למקרר, להתפיח כמה שעות במקרר עד שעובדים עם הבצק

השב
User Avatar
מיכל פינקלשטיין
starstarstarstarstar
מאי 20, 2021 בשעה 20:02

היי אלופה♥️ האם אפשר להתפרע גם עם מילוי מתוק?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2021 at 7:11 am

יש בבלוג מתכון לסינבונס ללא לישה משם אפשר לקחת מתכון בסיס לבצק שמרים ללא לישה לעוגות שמרים

השב
User Avatar
אסתי
starstarstarstarstar
מאי 25, 2021 בשעה 12:18

היי קרן האם אפשר עם קמח לבן רגיל ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 25, 2021 at 9:03 pm

כן לגמרי

השב
User Avatar
ניצן
starstarstarstarstar
יוני 3, 2021 בשעה 14:46

היי קרן, מתכון נראה מדהים! אשמח לדעת כמה שושנים בערך יוצאים מהכמויות חומרים שרשמת, והאם צריך גם רסק עגבניות וגם עגבניות מרוסקות שרשמת לרוטב (300 גרם בסהכ?)

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 4, 2021 at 6:21 am

12-14 שושנים בערך תלוי ברידוד וחיתוך שלך וכן, 300 גר סהכ

השב
User Avatar
דניאל ע
אוקטובר 27, 2023 at 6:25 pm

יוצא מושלםםם! הייתי בהלם שזה תפח ככה ללא לישה והטעם חלומי

השב
User Avatar
מעין
starstarstarstarstar
יולי 3, 2021 בשעה 18:05

יצא מאוד טעים אבל רק אני פספסתי את שלב הביצה והמים בסוף ? ראיתי בדיעבד במתכון השני שיש צורך ופה לא מופיע ... אז יצאו לי פחות שחומים אבל עדיין טעימים :)

השב
User Avatar
נטלי
starstarstarstarstar
ינואר 15, 2022 בשעה 11:43

היי, אף פעם לא מגיבה אבל אחרי שמצאתי את עצמי חוזרת למתכון הזה שוב ושוב ושוב החלטתי שחייבת להודות לך! מתכון קל ומוצלח מאוד, והכי קרוב בטעם לפיצה שאמי ז״ל הייתה מכינה. תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 16, 2022 at 6:36 am

תודה נטלי

השב
User Avatar
אור
ינואר 16, 2022 at 1:37 pm

מתכון מעוללללה! כרגיל! בתור אחת שממש לא מבינה בשמרים יצא טעים ברמות עשיתי עם גבינה טבעונית של משהומשהו(ולמעלה קצת טחינה גולמית לעדן את הטעם הגבינתי) מדהים תודה רבה קרן!

השב
User Avatar
יעלה
starstarstarstarstar
פברואר 18, 2022 בשעה 10:45

היי קרן, הכנתי ולא תפח בכלל... מה עושים במצב כזה? מתחילים מחדש או ממשיכים עם הבצק?

השב
User Avatar
שירן
starstarstarstarstar
מאי 29, 2022 בשעה 22:42

היי קרן, ניתן להשתמש בקמח שמרים פיצה ולוותר על השמרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 30, 2022 at 8:58 pm

כן

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 30, 2022 at 9:06 pm

אפשר

השב
User Avatar
אלין אילוז
starstarstarstarstar
יולי 5, 2023 בשעה 10:20

הבצק לא תפח אחרי לילה במקרר.. כיסיתי בניילון נצמד ושמתי עליו מגבת.. מה אפשר לעשות?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 6, 2023 at 8:08 am

לעבוד איתו

השב
User Avatar
ספיר
starstarstarstarstar
אוקטובר 18, 2023 בשעה 20:01

מתכון מדהים מדהים!!!! אהובת הלב! אפילו עשיתי חלה מהבצק ויצא חלום! תודה❤️

השב
User Avatar
טל
נובמבר 4, 2023 at 11:31 pm

יצא מעולה

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2023 at 12:45 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
אלכס
starstarstarstarstar
נובמבר 2, 2023 בשעה 16:34

היי קרן! תודה רבה על מתכונים נפלאים. האם אפשר להשתמש בקמח רב תכליתי?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 4, 2023 at 7:52 am

בטח

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
נובמבר 4, 2023 בשעה 23:30

אני אופה חלות , לחמים,קובנות הייתי מאוד סקפטית, בצק שמרים,בלי להפעיל מיקסר? תקשיבי שזה יצא מעולה, רך ואוורירי. מטורף. זהו , שמור!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 9, 2023 at 12:46 pm

משמח מאוד

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
נובמבר 9, 2023 בשעה 17:17

הי קרן רק רציתי להגיד שהתמונה נהדרת כמו שהיא ואיזה כייף שאת פה גם בימים המטורפים האלה... תודה לך ***

השב
User Avatar
באטריס
starstarstarstarstar
נובמבר 20, 2023 בשעה 11:29

בצק מעולה עשיתי איתו פיצה רגילה יצא וואוו, תודה המתכונים שלך נהדרים

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 21, 2023 at 10:49 am

תודה

השב
User Avatar
לאה
starstarstarstarstar
ינואר 11, 2024 בשעה 10:20

אין על השבלולים האלה, כל כך קלים להכנה שגם הבת שלי בת 14 מכינה לבד. ואצלי זה מככב מידי שבוע. תודה רבה קרן על השיתוף של המתכון :)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 11, 2024 at 11:38 am

תודה לאה

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
פברואר 10, 2024 בשעה 19:18

רק רציתי לספר שאני מכינה כמות כפולה באופן קבוע כי הבת שלי מהרגע שלמדה לאכול ועד היום (בת 4) חולה על זה חייבים להיות תמיד במקפיא

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 11, 2024 at 1:09 pm

תודה טלי

השב
User Avatar
צילה
starstarstarstarstar
אוקטובר 28, 2024 בשעה 19:44

מתכון מעולה, כמו כל המתכונים שלך! כל הבררנים במשפחה שלי (שלא אוהבים פיצות) עפו על זה, תודה רבה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 29, 2024 at 11:33 pm

תודה צילה

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
דצמבר 16, 2024 בשעה 16:50

מעולההההההה פעם ראשונה שמשתמשת בשמרים, לגמרי גרם לי לצבור ביטחון!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 17, 2024 at 5:14 pm

שמחה לשמוע

השב

Reply to דר Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img