img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

שבלולי פסטו וגבינה מבצק מוצרלה קיטוגני

אפריל 21, 2025 | 16 תגובות

img

16 תגובות גולשים

TAG ,

User Avatar
hatuly
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2025 בשעה 17:09

המאפים נראים מדהימים! הם הדבר הבא שאני הולכת להכין. לגבי גבינת המוצרלה, זאת גבינה טרייה ? אני גרה בארה"ב ופה יש גם מוצרלה עם מרקם יותר מוצק ועם אחוז נוזלים מופחת לאפייה. איזה מבניהם את ממליצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2025 at 7:06 pm

מניחה שעדיף ללכת על המוצרלה המגורדת עם אחוז נוזלים מופחת

השב
User Avatar
יסמין
מאי 25, 2025 at 11:44 am

את חושבת שאפשר להשאיר כמה שעות בקירור לפני אפיה?

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
אפריל 22, 2025 בשעה 09:22

שלום קרן, ראשית קראתי את מה שכתבת על עצמך, זה כנראה השם עושה את האהבה הזו והדחף הבלתי נשלט... והעוגה בחושה, מוכר לי... שנית, תודה על המתכונים שלך, מופלאים וטעימים. ודבר אחרון, לגבי המתכון של השבלולים פסטו קטוגני, איזו מוצרלה את שמה? כדור? מוצרלה מגורדת כמו של פיצה? תודה על הכל.

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 22, 2025 at 7:05 pm

תודה קרן, השתמשתי פשוט במוצרלה מגורדת כמו של פיצה

השב
User Avatar
איריס
starstarstarstarstar
אפריל 23, 2025 בשעה 07:19

נראה מעולה תודה אשמח לדעת איפה החית שנוכל ליסוע למקום עם אוכל מותאם. איריס

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 26, 2025 at 6:38 pm

המקום נקרא וילטה

השב
User Avatar
יריב
starstarstarstarstar
אפריל 26, 2025 בשעה 19:51

מתכון מדהים מעניין איילו עוד הפתעות קיטו את מתכננת תודה מראש

השב
User Avatar
ליאור
אפריל 30, 2025 at 7:03 am

נראה מדהים! אפשר להקפיא?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2025 at 10:12 am

אין בעיה

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
אפריל 28, 2025 בשעה 22:21

נראה מהמם וטעים!!!! לדעתך זה אפשר להכין את המתכון ללא מעבד מזון (אין לי)?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 1, 2025 at 10:13 am

אם יש לך דרך אחרת לטחון את הכל יחד, אחרת לא רואה את זה קורה

השב
User Avatar
יעל
starstarstarstarstar
מאי 13, 2025 בשעה 11:43

אפשר להחליף לקמח שיבולת שועל?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 13, 2025 at 5:19 pm

לא ניסיתי

השב
User Avatar
יהודית
starstarstarstarstar
מאי 22, 2025 בשעה 23:29

נראה מעולה, במה אפשר להחליף את הקןטג'?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 25, 2025 at 6:50 am

ריקוטה

השב

Reply to איריס Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img