img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
מאפים ללא לישה

שבלולי קרם שקדים מבצק שמרים ללא לישה

פברואר 24, 2024 | 84 תגובות

img

84 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
שני
starstarstarstarstar
פברואר 24, 2024 בשעה 11:26

נראה מושלם, אפשר שמן במקום חמאה בבצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 25, 2024 at 3:08 pm

כן בטח

השב
User Avatar
מרים
מאי 13, 2024 at 12:12 pm

האם האפיה היא בטורבט?

השב
User Avatar
נועם
פברואר 26, 2024 at 11:10 pm

כמה זה שתי כפות שמרים במשקל?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 28, 2024 at 7:22 am

כף שמרים יבשים= 20 גר

השב
User Avatar
אסתי כהן
starstarstarstarstar
פברואר 24, 2024 בשעה 11:57

מהממם

השב
User Avatar
נצחיה
מרץ 8, 2024 at 9:01 am

צריך להרטיב בסירופ כשיוצא מהתנור ?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2024 at 12:25 pm

אפשרי בהחלט

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
פברואר 24, 2024 בשעה 12:27

מושלם אפשר להתפיח לילה במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 25, 2024 at 3:08 pm

בטח

השב
User Avatar
שירלי
מרץ 3, 2024 at 10:55 am

נראה מהמם! אפשר להכין גם עם קמח כוסמין 70 אחוז?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 3, 2024 at 3:43 pm

כן ולהוסיף יותר מים למתכון

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
פברואר 24, 2024 בשעה 12:39

מצתערת לשמוע על אובדן האבא שלך ושאת עוברת תקופה קשה כל כך ! מעריצה את העשיה והיצירתיות שלך ונהנית מהמתקונים שלך ! מאחלת לך שלא ת דעי עוד צער ורפואה שלמה

השב
User Avatar
טלי
פברואר 25, 2024 at 8:14 pm

במקום לטחון שקדים, האם ניתן להשתמש בקמח שקדים? תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 28, 2024 at 7:26 am

כן מדובר באותו מוצר...

השב
User Avatar
נעה
פברואר 27, 2024 at 9:06 am

כמה זמן אפשר לשמור את הבצק במקרר? אפשר להכין עוגה אחת היום ואת השניה בעוד 3 ימים?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 28, 2024 at 7:21 am

24 שעות לא יותר

השב
User Avatar
יעל
פברואר 29, 2024 at 8:29 am

נראה מעולה! בכמה שמן להמיר בבצק?

השב
User Avatar
ליטל
starstarstarstarstar
פברואר 24, 2024 בשעה 16:36

כרגיל כמו כל המתכונים שלך נראה מדהים. אם אני רוצה מילוי אחר, כמו קינמון או שוקולד, גם יוצא טוב? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 25, 2024 at 3:08 pm

בטח

השב
User Avatar
טובה
ספטמבר 4, 2024 at 12:49 pm

תודה על מתכונים נפלאים! האם לדעתך ניתן להמיר את החמאה בקרם השקדים בשמן קוקוס או שזה ישפיע מדי על הטעם?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 5, 2024 at 7:27 am

ישפיע בטח וגם המרקם לא יהיה אותו מרקם אבל לא בטוח שזה לא טוב

השב
User Avatar
שירית
starstarstarstarstar
פברואר 24, 2024 בשעה 18:47

הבצק יצא ממש נוזלי, אחרי ההתפחה הייתי צריכה להוסיף לו המון קמח בכדי להצליח לעבוד איתו, מה שכן העוגות שהכנתי איתו יצאו מעולות - הכנתי חלק עם מילוי חמאה, סוכר חום וקינמון וחלק עם חמאה, סוכר חום, קקאו ושוקולד צ'יפס.

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 25, 2024 at 3:07 pm

כן זה בצק מאתגר אבל הכי כייף לעבוד איתו

השב
User Avatar
אמילי
starstarstarstarstar
פברואר 24, 2024 בשעה 20:21

נראה מושלם! אני רוצה להכין אותה לשבת בבוקר, האם אפשר להכין הכל בשישי בערב ולהכניס להתפחה ללילה ורק לאפות בבוקר?

השב
User Avatar
קרן
פברואר 24, 2024 at 9:23 pm

מהמם ממש! האפיה בטורבו או סטטי?

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 25, 2024 at 3:07 pm

חום עליון תחתון

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 25, 2024 at 3:07 pm

כן

השב
User Avatar
נחמה
starstarstarstarstar
פברואר 25, 2024 בשעה 01:44

שלום, אני חייבת לציין שהמתכונים שלך ליגה. שאלה לי אלייך: איך ניתן להפוך את המתכון לפרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 25, 2024 at 3:07 pm

תודה, יש גרסת פרווה בסוף המתכון למטה תמיד

השב
User Avatar
אושרת
פברואר 28, 2024 at 7:49 am

מתכון מחריד ומענה! הבצק זוועה! השתמשתי בעוד חצי קילו קמח רק כדי שיהיה אפשר לעבוד איתו. המלית לפי המתכון הספיקה רק לחצי מכמות הבצק והשושנים בחלק העליון נשרפו ובחלק התחתון נשארו בצק. היה עדיף לעשות אותם כקוראסונים.

השב
User Avatar
מלח בקראמבל
starstarstarstarstar
פברואר 25, 2024 בשעה 10:07

הקראמבל עם חצי כפית מלח מטורף

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 25, 2024 at 3:06 pm

:-)

השב
User Avatar
טלי
מרץ 12, 2024 at 3:13 pm

האם אפשר במקום חלב רגיל , חלב שיבולת שועל?

השב
User Avatar
אושרת
פברואר 27, 2024 at 1:22 pm

לא רשום בשום מקום מלח הקראמבל..

השב
User Avatar
שחר
starstarstarstarstar
פברואר 25, 2024 בשעה 19:57

נראה מעולה! איך מתבצעת ההמרה לקמח מלא?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 28, 2024 at 7:27 am

להמרה לקמח מלא תצטרכי להוסיף יותר נוזלים עד שהבצק יהיה במרקם דביק

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
פברואר 26, 2024 בשעה 08:44

תודה על מתכונים אליפות! איפה לוותר על הקראמבל? אם כן - להחליף במשהו אחר? סירופ סוכר? והאם אפשר לחצות את הרולדה ולגלגל בצורת בורג כמו עוגת קראנץ׳? תודה ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 28, 2024 at 7:26 am

אפשר בורג אין בעיה, ממליצה לצנן את הרולדה אחרי גלגול ולפני שחוצים אותה לשניים כדי שהקרם יהיה יציב. ולהשקות את העוגה בסירופ סוכר אחרי תנור , אין בעיה לוותר על הקראמבל

השב
User Avatar
דנה
פברואר 29, 2024 at 7:33 pm

בצק מאד קשה לעבודה נוזלי מאד אולי צריך להדגיש יותר את כמות הקמח שצריך להוסיף בשביל לעבוד איתו. נדבק ונקרע וממש מבאס… אינני אופה דגולה היה לי מתכון אחד של שמרים שתמיד יצא טוב וזה המתכון השני שניסיתי בחיי, מזל שזה לא היה הראשון כדאי לציין אולי שמדובר בבצק למנוסים באפיה. סתם בשביל למנוע את האכזבה. תודה!

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
פברואר 26, 2024 בשעה 23:44

את מהממת לגמרי והמתכונים שלך נהדרים ומצליחים כל פעם! הבצק היה סופר קל להכנה, תפח מדהים, הרידוד אחרי היה סופר פשוט (שמתי הרבה קמח על המשטח) ועכשיו רק נותר לחכות שיצא מהתנור ולזלול

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 28, 2024 at 7:22 am

תודה שירה

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
פברואר 28, 2024 בשעה 19:45

היי, נראה מושלם. האם אפשר להקפיא חצי מהבצק? לפני או אחרי התפחה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 29, 2024 at 6:49 am

אין בעיה להקפיא

השב
User Avatar
אליאנה
starstarstarstarstar
פברואר 29, 2024 בשעה 03:29

מקילו קמח יוצאת רק עוגה אחת?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 29, 2024 at 6:48 am

Aשתי עוגות כתוב

השב
User Avatar
דניה
starstarstarstarstar
מרץ 1, 2024 בשעה 13:09

קרן, את אלופה וכל מתכון פגז! כמעט בכיתי כשבאתי במגע עם הבצק הזה, המרקם שמיימי... השושנים עדיין בתנור, אבל אני יודעת בוודאות שייצא ליגת על. אין עלייך

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 2, 2024 at 6:43 am

תודה דניה

השב
User Avatar
דיקסיט
אפריל 5, 2024 at 10:11 am

אם מתפיחה במקרר למספר שעות האם יש שינוי בכמות השמרים?

השב
User Avatar
נועה
ספטמבר 1, 2024 at 9:36 pm

ממליצה לוותר על המים בבצק ויוצא מושלם מכינה כבר כל סופש וכולם תמיד מחמיאים מתכון מהממם

השב
User Avatar
סימה
מרץ 7, 2024 at 5:07 pm

היי קרן. העוגה נראית מושלמת אך כמי שעברה 2 התקפי לב ,זה ממש קשוח בשבילי עוגה עם חצי קג' חמאה. בבצק אני תמיד ממירה לשמן. האם ההמרה תעבוד גם במלית ובקראמבל ? אם כן באיזו כמות להשתמש? תודה

השב
User Avatar
סימה
מרץ 7, 2024 at 5:10 pm

סליחה התכוונתי 250 גרם חמאה לעוגה

השב
User Avatar
ליאת
starstarstarstarstar
מרץ 18, 2024 בשעה 13:27

יצא מדהים! כל כך פשוט, איזה מתכון קל לבצק! פעם ראשונה שהכנתי משהו וכולם התלהבו ממש! תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 19, 2024 at 5:57 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
ליאת הופלנד
יוני 24, 2024 at 10:46 pm

אני רוצה לנסות אבל בהחלט הביצים בבצק ובקרם שקדים. יש לך רעיון לתחליף בשניהם?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 25, 2024 at 7:20 pm

נסי להמיר בבצק בשמ ןקנולה קצת ובקרם קדים נסי בלי

השב
User Avatar
איזבלה
starstarstarstarstar
אפריל 2, 2024 בשעה 23:03

אם אני רוצה להכין חצי כמות (עוגה אחת), צריך הכל חצי, או קצת פחות נוזלים? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 3, 2024 at 8:27 pm

לא ממליצה להכין חצי כמות

השב
User Avatar
Roni
starstarstarstarstar
אפריל 10, 2024 בשעה 17:01

אפשר לשלב לדעתך ממרח אגוזי לוז יחד עם המילוי שקדים?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2024 at 10:06 am

בטח

השב
User Avatar
ענת
starstarstarstarstar
יוני 2, 2024 בשעה 13:54

הי קרן, אפשר בכל זאת ללוש את הבצק כמו בצק שמרים רגיל או שעדיף לא לעבד אותו?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 12, 2024 at 7:35 pm

להכין בצק שמיועד ללישה מהאתר, יש המון

השב
User Avatar
לי
starstarstarstarstar
יוני 9, 2024 בשעה 23:41

הי, נראה מהמם. אפשרי להכין את אותה עוגה עם בצק עוגת הרוגעלך המבולגנת? תודה

השב
User Avatar
ליאל
starstarstarstarstar
יוני 27, 2024 בשעה 20:29

כמה זמן אפשר לשמור את הקרם שקדים במקרר? ובמקפיא?

השב
User Avatar
רותם
starstarstarstarstar
ספטמבר 14, 2024 בשעה 13:04

פעם ראשונה שהצלחתי להכיר עוגת שמרים בחיי! תודה על מתכונים נפלאים ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 18, 2024 at 8:09 am

שמחה בשבילך

השב
User Avatar
אתי אליהו
starstarstarstarstar
ספטמבר 18, 2024 בשעה 16:56

היי קרן האם אפשר להכין חלק מהבצק רולדה ? או קרואסונים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2024 at 8:26 am

בטח! הכל

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
אוקטובר 22, 2024 בשעה 18:49

היי קרן, בכמה שמן להחליף את החמאה? ובאיזה שמן ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 23, 2024 at 12:07 am

קנולה

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
אוקטובר 24, 2024 בשעה 23:15

איך הכי נכון לשמור על הטריות ליום למחרת?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 25, 2024 at 4:08 pm

לעטוף טוב טוב בניילון אחרי צינון

השב
User Avatar
טל עזרן
starstarstarstarstar
אוקטובר 25, 2024 בשעה 16:56

בצק נדיררררר אפס לכלוך מקסימום רך. עשיתי מלית של ממרח לוטוס לעצלנים

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 25, 2024 at 5:14 pm

אלופה

השב
User Avatar
Shoshana Schvartz
starstarstarstarstar
נובמבר 21, 2024 בשעה 09:25

קרן היי אפשר לאפות להקפיא ואחרי מספר ימים להפשיר ולהגיש? יצא טוב?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 21, 2024 at 3:43 pm

לחמם כן

השב
User Avatar
סופי
starstarstarstarstar
ינואר 17, 2025 בשעה 12:15

היי האם יעבוד להכין כצמה בתבנית קוגלהןף? אותו זמן אפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 18, 2025 at 8:27 am

אין בעיה זה יעבוד מעולה ולדעתי יותר זמן התפחה ואפייה

השב

Reply to דיקסיט Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img