img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות שמרים

שבלולי שמרים במילוי קרם שוקולד שקדים היסטרי

מאי 21, 2021 | 166 תגובות

img

166 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
הדר ורד
starstarstarstarstar
מאי 21, 2021 בשעה 16:05

החלום שלי הוא להיות שכנה שלך❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2021 at 6:24 pm

של הרבה אנשים

השב
User Avatar
שרה
אוגוסט 11, 2022 at 3:35 pm

טעמתי אצל חברה, כמעט חיסלתי את התבנית, רק לא היה לי נעים.אני רצה להכין. מזכיר לי את השמרים של אמא שלי.

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 11, 2022 at 6:31 pm

כל כך משמחת!

השב
User Avatar
נתי
מאי 2, 2024 at 8:46 pm

האם יעבוד עם מילוי של שוקולד השחר?

השב
User Avatar
אביגיל
starstarstarstarstar
מאי 21, 2021 בשעה 16:22

היי קרן מה אפשר לשים במקום השקדים

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 21, 2021 at 6:24 pm

לוותר עליהם

השב
User Avatar
ענת
מאי 22, 2021 at 10:28 am

וואוווו!!!! יעבוד עם קמח כוסמין לבן/ 80%?

השב
User Avatar
Yamit Blum
מאי 22, 2021 at 2:23 pm

מושלםםםם

השב
User Avatar
הגר
אוגוסט 6, 2022 at 1:00 pm

היי קרן,אם אני מכינה את הבצק מקמח חיטה מלאה . מה בדיוק הכמויות שצריך? תודה על המענה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 6, 2022 at 2:01 pm

בעבודה עם קמחים מלאים יש להוסיך יותר נוזלים, קשה לי להגיד כמה בדיוק, אבל על לצי קילו קמח לפחות עוד רבע כוס ולדאוג שהבצק לא יהיה יבש אלא אלסטי ומעט דביק אחרת ייצאו לך אבנים במקום שושנים

השב
User Avatar
חי-אל אלפסי
אוגוסט 6, 2022 at 7:37 pm

הבצק מתאים לרוגלך ?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 7, 2022 at 4:08 pm

בוודאי

השב
User Avatar
סיגל
מרץ 1, 2024 at 9:10 pm

היי, אפשר לשים נוטלה במקום או שלא יהיה מספיק יציב?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 2, 2024 at 6:42 am

אפשר נוטלה ולהוסיף לה שקדים טחוים וחמאה או כלום אבל היא מתייבשת בתנור יחסית למלית שוקולד אחרת

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
מאי 21, 2021 בשעה 19:24

המה כדאי להחליף את החמאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2021 at 7:47 am

מחמאה/נטורינה במקום חמאה בבצק, או שמן קנולה. במקום חלב מים או חלב סויה במקום חמאה במלית אפשר נטורינה או להמיר את המלית לממרח שוקולד פרווה ושקדים . בהצלחה

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
מאי 21, 2021 בשעה 22:29

היי קרן, ממש אוהבת את המתכונים שלך, במה אפשר להמיר את החמאה והחלב לגרסת פרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2021 at 7:47 am

מחמאה/נטורינה במקום חמאה בבצק, או שמן קנולה. במקום חלב מים או חלב סויה במקום חמאה במלית אפשר נטורינה או להמיר את המלית לממרח שוקולד פרווה ושקדים . בהצלחה

השב
User Avatar
עדי
אוגוסט 18, 2023 at 2:10 pm

כמה שמן?

השב
User Avatar
מירי
starstarstarstarstar
מאי 21, 2021 בשעה 23:17

מתכון פרווה במה אפשר להחליך את החמאה והחלב?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2021 at 7:46 am

מחמאה/נטורינה במקום חמאה בבצק, או שמן קנולה. במקום חלב מים או חלב סויה במקום חמאה במלית אפשר נטורינה או להמיר את המלית לממרח שוקולד פרווה ושקדים . בהצלחה

השב
User Avatar
יפעת ברונשטיין
starstarstarstarstar
מאי 22, 2021 בשעה 01:29

היי אהובה, נראה מושלם! יש אופציה לפרווה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2021 at 7:46 am

תמיד! מחמאה/נטורינה במקום חמאה בבצק, או שמן קנולה. במקום חלב מים או חלב סויה במקום חמאה במלית אפשר נטורינה או להמיר את המלית לממרח שוקולד פרווה ושקדים . בהצלחה

השב
User Avatar
רחל אילוז
אוגוסט 7, 2022 at 8:14 am

היי קרן. מתכונים מדהימים תמיד! רכשתי את הספר שלך ופשוט ניהנת ממנו מאד! יבורכו ידייך!!!!

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
מאי 22, 2021 בשעה 05:31

היי קרן, לעוגה פרווה מה אפשר במקום החלב?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2021 at 7:45 am

מים או חלב סויה

השב
User Avatar
עדן
מאי 23, 2021 at 4:30 pm

הייי איזה עוגה מבולגנת ויפהה כמו שאני אוהבת וכמו שהתלתלים היפים שלך❤️❤️

השב
User Avatar
מורן
starstarstarstarstar
מאי 22, 2021 בשעה 06:30

היי קרן, במתכון באינסטגרם הראת שחילקת את הבצק לשניים ואז עשית שוב את המלית. האם מה שכתוב במתכון זה מספיק לכל הבצק בפעם אחת?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2021 at 7:45 am

המתכון מתאים לעוגה אחת אני הכפלתי באינסטוש

השב
User Avatar
מורן
מאי 22, 2021 at 2:33 pm

תודה רבה אין עלייך ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

השב
User Avatar
לאה
מאי 23, 2021 at 8:11 am

היי קרן, לגרסת פרווה, אפשר להמיר את החמאה לחמאת קוקוס והשמן לשמן קוקוס? כמו כן במקרה של תחליף אותה כמות?

השב
User Avatar
חן
מאי 22, 2021 at 6:49 pm

היי קרן אפשר להחליף את השוקולד בממרח נוטלה? ואם כן איך לבצע את ההחלפה? תודה על מתכונים מושלמים אין כמוך♥️

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 23, 2021 at 9:16 am

אין בעיה, מאמינה ש 100-125 גר׳ נוטלה

השב
User Avatar
אנסטסיה צבטקוב
ספטמבר 30, 2022 at 9:31 am

היי מהממת יש הבדל בין שמרים יבשים לטריים בכמויות❓️❓️❓️ תודה ושבת שלום

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 30, 2022 at 2:49 pm

יש הבדל גדול כף שמרים יבשים שווה ל 25 גר שמרים טריים

השב
User Avatar
Esti yossipof
starstarstarstarstar
מאי 22, 2021 בשעה 07:21

הי קרן, צריך להקפיד לשים סירופ חם על עוגה קרה / להיפך? או שזה לא ככ משנה? תודה ❤️ אסתי

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2021 at 7:44 am

סירופ לא מדנה קר או חם על עוגה חמה תמיד

השב
User Avatar
נעמה מילר
starstarstarstarstar
מאי 22, 2021 בשעה 11:30

היי קרן, העוגות בתפיחה... נראה מעולה בינתיים, תודה :-) מה אפשר להניח באמצע העוגה בצורת זר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2021 at 3:03 pm

קערת זכוכית משומנת

השב
User Avatar
ירדן
starstarstarstarstar
מאי 22, 2021 בשעה 11:47

אם נשאר לי יחסית הרבה מילוי אפשר להקפיא או להשאיר במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2021 at 2:55 pm

להקפיא אין בעיה

השב
User Avatar
מרים
יוני 8, 2021 at 3:53 pm

היי! חושבת שיכול להיות טוב להחליף את המלית בנוטלה?

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 9, 2021 at 3:06 pm

בטח

השב
User Avatar
גילי
יולי 23, 2021 at 1:09 pm

היי, אם מכינה מהיום למחר האם להשאיר במקרר לא אפוי או חצי אפוי?

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 23, 2021 at 4:44 pm

לא אפוי

השב
User Avatar
ריקי עדין זיו
starstarstarstarstar
מאי 22, 2021 בשעה 13:33

כמה חדק את עושה לי לאפות אוףףףף

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 22, 2021 at 2:55 pm

חח קדימה

השב
User Avatar
רחל
יוני 2, 2021 at 10:47 pm

הי אפשר להכין כעוגת קראנץ'?

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
מאי 22, 2021 בשעה 18:08

אפשר להשתמש במלית הזו לעוגיות מגולגלות?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 23, 2021 at 9:17 am

נשמע לי שכן

השב
User Avatar
זיוה
אוגוסט 7, 2022 at 8:21 am

הי אפשר כמויות להכפלת כמות בבקשה

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 7, 2022 at 4:07 pm

הכי פשוט, להכפיל בשניים את כל המצרכים

השב
User Avatar
ליאור
אוגוסט 11, 2022 at 10:09 am

היי קרן, אפשרי להחליף למילוי חמאה וקינמון במקום? גם שמתי לב שיש כמה מתכונים עם 3/4 כוס חלב או מים אבל בחלק מופיע 180 מל ובחלק 200 מל. ללכת על 200?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 11, 2022 at 11:45 am

להתחיל עם 180 ואם יש צורך להוסיף עוד אפשר להחליף את המלית לכל מלית אחרת שאוהבים

השב
User Avatar
Nana
starstarstarstarstar
מאי 22, 2021 בשעה 22:30

מה אפשר במקום ביצים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 23, 2021 at 9:15 am

אפשר לנסות להוסיף שמן קנולה לבצק הוא לא תמיד חייב ביצים. ואפשר עם רסק תפוחי עץ

השב
User Avatar
אביה קליין
starstarstarstarstar
מאי 23, 2021 בשעה 11:06

אפשר רק שקדים? ואם כן צריך במקום השוקלד חמאה או משהו אחר מאחד? ועוד שאלה:) לגבי קמח מניטובה, אם רוצה לשלב אטתו עם כוסמין 70% היחד הוא חצי חצי? תודה על מתכונים מהממים

השב
User Avatar
אביה קליין
starstarstarstarstar
מאי 23, 2021 בשעה 14:26

נראה מעולה! האם ניתן להכין רק ממרח שקדים? אם כן, מה צריך במקום השוקולד? חמאה? ועוד שאלה:) אם משתמשת בקמח כוסמין 70 % ורוצה לשלב קמח מניטובה, מה היחס?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 23, 2021 at 7:32 pm

להוסיף לקרם ביצה וכף קורנפלור

השב
User Avatar
אביה קליין
starstarstarstarstar
מאי 23, 2021 בשעה 14:28

מה אפשר במקום שוקולד? רוצה רק ממרח שקדים:)

השב
User Avatar
אביה קליין
starstarstarstarstar
מאי 23, 2021 בשעה 14:32

סליחה רואה שההודעה נשלחה מס פעמים

השב
User Avatar
מרינה
אוגוסט 6, 2022 at 9:31 pm

היי קרן במקום החמאה בבצק אפשר להוסיף שמן? אם כן כמה?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 7, 2022 at 4:08 pm

הי אפשר להמיר לשמן יש המרות בסוף הפוסט למטה

השב
User Avatar
מירי גרינשפן
starstarstarstarstar
מאי 23, 2021 בשעה 20:47

הכנתי היום, בצק מעולההההההה, יצא טעיםםםםםם תודה לך

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 23, 2021 at 9:47 pm

שמחה לשמוע תודה

השב
User Avatar
נעמה
נובמבר 12, 2021 at 12:11 pm

היי חייבת להבין עשיתי מקמח כוסמין מלא, הבצק ממש לא נראה טוב, זה קשור לסוג הקמח? בפעם קודמת יצא מעולה מקמח לבן

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 12, 2021 at 5:35 pm

קמח מלא מתנהג שונה לחלוטין מלבן בשימוש קמחים מלאים יש להוסיף נוזלים בכמות נדיבה וזמני התפחה ארוכים

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
מאי 24, 2021 בשעה 07:25

יצא מושלם ויפהפה! יש אפשרות להמיר לקינמון וחמאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 24, 2021 at 10:59 am

ברוררררר

השב
User Avatar
הילה
מאי 25, 2021 at 7:08 am

יש לך המלצה לכמויות אם ממירים לקינמון?

השב
User Avatar
אורית מירון-רפפורט
starstarstarstarstar
מאי 24, 2021 בשעה 19:10

אפשר להשתמש בקמח שמרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 25, 2021 at 6:43 am

בטח

השב
User Avatar
שירלי
אוגוסט 10, 2021 at 7:26 pm

היי, הבצק יצא לך ממש רך. מה הסיבה?

השב
User Avatar
ורד
starstarstarstarstar
מאי 26, 2021 בשעה 14:09

האם אפשר להשאיר לתפיחה במקרר ליותר זמן ורק למחרת להמשיך ? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2021 at 8:07 pm

את הבצק אפשר במקרר ואת השבלולים אפשר כמה שעות לא יותר מדי

השב
User Avatar
אושרית
starstarstarstarstar
מאי 26, 2021 בשעה 15:55

כמה זה נורא להשתמש בשוקולד מריר 70 אחוז

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 26, 2021 at 8:06 pm

לא נורא בכלל אם את אוהבת שוקולד מריר

השב
User Avatar
טליה סויסה
starstarstarstarstar
מאי 27, 2021 בשעה 11:03

היי קרן:) אין לי שוקולד 60 אחוז, רק שוקולד רגיל... פרה מריר, צריך להוסיף משהו למילוי בעקבות זה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 27, 2021 at 8:43 pm

זה בסדר גמור גם ככה

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
מאי 27, 2021 בשעה 17:48

היי קרן, האם החלב צריך להיות חמים או קר מהמקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 27, 2021 at 8:42 pm

מה שתחליטי הטמפרטורה תשפיע על קצב התפתחות השמרים

השב
User Avatar
חן
מאי 27, 2021 at 8:51 pm

תודה!

השב
User Avatar
Shir
starstarstarstarstar
מאי 27, 2021 בשעה 18:06

היי קרן :) אפשר להתפיח במקרר למשך 24 שעות או שזה יותר מדי?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 27, 2021 at 9:04 pm

אפשר בטח

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
מאי 28, 2021 בשעה 07:35

אפשר להמיר לשוקולד לבן? ואם כן מה במקום הקקאו?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2021 at 8:27 am

לקחת מפה מתכון https://pa.outright.co.il/kerenagam/%D7%9E%D7%90%D7%A4%D7%99-%D7%A9%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9D-%D7%92%D7%A0%D7%90%D7%A9-%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93-%D7%9C%D7%91%D7%9F-%D7%95%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%93-%D7%A6/

השב
User Avatar
Shai
starstarstarstarstar
מאי 28, 2021 בשעה 12:05

היי קרן! קודם כל אני מאוהבת במתכונים שלך אני רוצה להכים את הבצק ולשים במקרר ורק מחר להכין (22 שעות בערך) האם זה בסדר? להקטין את כמות השמרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2021 at 2:45 pm

זה בסדר תורידי קצת שמרים

השב
User Avatar
סטייסי
starstarstarstarstar
מאי 28, 2021 בשעה 14:27

היי קרן! נראה מדהים ונוזל לי ריר רק מהתמונה אני חדשה בעולם האפייה אז מתנצלת על השאלת מתחילים. עם מאוורר טורבו או בלי באפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 28, 2021 at 2:44 pm

לא בטורבו חום עליון תחתון

השב
User Avatar
סטייסי
starstarstarstarstar
מאי 28, 2021 בשעה 15:00

תודה רבה!

השב
User Avatar
שרית ליזמי
starstarstarstarstar
מאי 28, 2021 בשעה 18:10

האם יש מצב שזה בצק שלא תופח הרבה? כמעט ולא תפח לי ושמתי שום מעל הנייר אפיה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 29, 2021 at 8:30 am

אמור לתפוח

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
יוני 2, 2021 בשעה 22:44

הי אפשר להכין כעוגת קראנץ'?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 3, 2021 at 6:53 am

בטח

השב
User Avatar
עינב
starstarstarstarstar
יוני 4, 2021 בשעה 09:03

הי קרן, נראה מעולה, תודה :) התחלתי להשתמש במיקסר שבו מכניסים קודם את הרטובים ואחכ את היבשים, והבצק נראה יותר כמו של בצק פריך ולא ממש תופח. יש לך רעיון איפה יכולתי לפשל?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 4, 2021 at 2:29 pm

אני עובדת עם מיקסר של דאבו עובדת רק עם רטובים תחילה ואין לי שום בעיה איתו אז לדעתי אין קשר בין זה לבין התפחה בצק פריך זה אומר שאן אולי שמרים בבצק בטעות

השב
User Avatar
עינב
יוני 4, 2021 at 3:18 pm

בסוף הוא תפח :) ויצא מושלם! תודה!

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
יוני 17, 2021 בשעה 12:19

היי קרן, האם אפשר להפחית את כמות החמאה במלית?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 17, 2021 at 3:26 pm

אפשר והיא תצא פחות עסיסית אז על אחריותך בלבד

השב
User Avatar
שרית אליתים
starstarstarstarstar
יוני 18, 2021 בשעה 15:34

איך את מסדרצ את השושנים? יצא לי במק פצצה אבל הסתבכתי ! פשוט להניח אחד על השני?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 18, 2021 at 3:36 pm

להניח בתבנית אחד צמוד לשני

השב
User Avatar
שירי
starstarstarstarstar
אוגוסט 12, 2021 בשעה 23:16

מתכון נפלא ,הוספתי גם כף משפר אפייה והרכות של הבצק כמו ענן!! המילוי מושלם,תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 13, 2021 at 6:26 pm

תודה שירי

השב
User Avatar
קרן
דצמבר 17, 2021 at 10:32 am

נראה מושלם, אפשר להשתמש בשמרים טריים במקום יבשים?

השב
User Avatar
אורי הרוש
starstarstarstarstar
אוגוסט 23, 2021 בשעה 11:50

היי קרן אפשר להתפיח את העוגה אחרי צורתה לילה במקרר? אם כן, תוך כמה זמן אחרי הוצאתה מהמקרר להכניס לתנור?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 24, 2021 at 3:55 pm

כן אפשר במקררר ולאפות מיד

השב
User Avatar
חופית יצחק
starstarstarstarstar
ספטמבר 26, 2021 בשעה 18:08

היי קרן, חייבת לציין שהמתכונים שלך פשוט נהדרים! אפשר להשתמש בקמח לחם במקום קמח לבן רגיל?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 26, 2021 at 8:40 pm

תודה חופית בטח שאפשר

השב
User Avatar
אפרתי
starstarstarstarstar
אוקטובר 12, 2021 בשעה 12:19

היי אפשר בבצק לשים חלב שיבולת שועל ? והאם צריך שיהיה חמים ?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 12, 2021 at 3:42 pm

אפשר כן, לא חייב חמים

השב
User Avatar
קרן
דצמבר 17, 2021 at 10:31 am

נראה מושלם, אפשר להשתמש בשמרים טריים במקום יבשים?

השב
User Avatar
מעיין גרין
starstarstarstarstar
נובמבר 2, 2021 בשעה 16:52

יצא מושלם!! תודה רבה!

השב
User Avatar
קרן
דצמבר 17, 2021 at 10:32 am

נראה מושלם, אפשר להשתמש בשמרים טריים במקום יבשים?

השב
User Avatar
קרן אגם
דצמבר 17, 2021 at 4:48 pm

תמיד כף שמרים יבשים שווה 25 גר טריים

השב
User Avatar
עופרה
ינואר 14, 2022 at 9:53 am

היי קרן, אם אני מכינה היום את הבצק עדיף להשאיר אותו לתפיחה במקרר או להכין את הצורה היום ולהכניס למקרר? וכאשר מוציאים את הבצק לאחר יום כמה זמן צריך לתת לו שוב תפיחה? תודה!

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
דצמבר 22, 2021 בשעה 19:08

הי קרן, הבצק שלי עבר התפחה איטית במקרר. האם אני יכולה לעצב אותו כעת (שעות הערב), להחזיר למקרר, ולאפות על הבוקר (סביבות ה 12 שעות במקרר) ? תודה מראש

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 23, 2021 at 8:30 am

עדיך אחרי עיצוב צורה להקפיא ולא מקרר,זה יכול להיות יותר מדי זמן לבצק

השב
User Avatar
ורדית לב ארי
starstarstarstarstar
ינואר 11, 2022 בשעה 14:07

יצא אלוהי! הבצק הכי טעים שהכנתי מאצלך והכנתי כבר את כל השירים. גם השבלולי פיצה יצאו מדהים. שאלה האם אפשר במקום מלית השוקולד לשים מלית קנמון מהבלוג מהרוגלך שמרים?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 11, 2022 at 4:47 pm

תודה ורדית, בטח שאפשר

השב
User Avatar
Lia Chen
starstarstarstarstar
ינואר 16, 2022 בשעה 20:24

היי יצא ממש מושלם! איך לשמור את העוגה? טמפ החדר?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 17, 2022 at 9:27 am

כן

השב
User Avatar
תימי
starstarstarstarstar
ינואר 28, 2022 בשעה 14:34

היי קרן, אם אני חשה ידנית (בלי מיקסר) צריך לעשות שינוי כלשהו בבצק? תודה ;)

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 28, 2022 at 2:44 pm

ללוש ידנית עפי ההוראות זה אותו דבר

השב
User Avatar
ימית בלום
starstarstarstarstar
אפריל 23, 2022 בשעה 12:13

אפשרי אחרי התפחה שניה להכניס למקפיא לכמה שעות?

השב
User Avatar
תהילה
starstarstarstarstar
מאי 11, 2022 בשעה 08:48

היי(: אם התפחתי את הבצק במקרר ללילה כמו שכתוב במתכון, אפשר בבוקר ישר להתחיל לעבוד איתו ישירות מהמקרר או לחכות שהוא יתפח גם קצת בטמפרטורת החדר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 11, 2022 at 12:05 pm

לך מעט קשה כי הוא מתקשה במקרר, אז רצוי לתת לו לעמוד שעה בחוץ

השב
User Avatar
תהילה
starstarstarstarstar
מאי 12, 2022 בשעה 09:02

סבבה, תודה :)

השב
User Avatar
נועה
starstarstarstarstar
אוגוסט 8, 2022 בשעה 11:27

הי. מאוד אוהבת את המתכונים שלך. הבצק מתאים גם לקרנץ שוקולד? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 9, 2022 at 1:32 pm

הי, כן מתאים מאוד

השב
User Avatar
לימור
starstarstarstarstar
ספטמבר 24, 2022 בשעה 13:57

היי קרן,לגרסא טבעונית, מה שמים במקום הביצה בבצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 24, 2022 at 3:06 pm

שמן קנולה ואפשר גם רסק תפוחים

השב
User Avatar
בין עדינה
starstarstarstarstar
אוקטובר 12, 2022 בשעה 19:49

היי קרן,נראית מעולה האם אפשר להכין אותה בתבנית קפיצית 24?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 13, 2022 at 2:13 pm

אפשר אבל התבנית לא תכיל את כל כמות הבצק

השב
User Avatar
נעמה
starstarstarstarstar
נובמבר 5, 2022 בשעה 23:23

הי קרן משום מה אני זוכרת מתכון דומה אבל עם קינמון ושקדים, יש כזה או שדמיינתי? אשמח בכל מקרה לרעיון למילוי דומה של קינמון שקדים

השב
User Avatar
הדס
starstarstarstarstar
נובמבר 16, 2022 בשעה 19:07

יש לי מנוי באתר שלך. מתכונים מדהימים אחד אחד, הספקתי להכין כבר הכל נראה לי, ויותר מפעם אחת! פעם כתבת ששמת לב שכל התמונות באתר בגווני החום - שתדעי שזזוהי אחת הסיבות לחזרה שלי לפה כל פעם. ובאמת זה עוגת השמרים הכי טעימה באתר! מנסיון!

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 17, 2022 at 7:09 am

איזו מחמאה ! תודה רבה

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
נובמבר 23, 2022 בשעה 19:59

היי קרן הכנתי בצק שמרים שעבר התפחה רגילה ואחכ הושאר לילה במקרר, מוציאה ומתפיחה שיב? אן כן לכמה זמן? תודה

השב
User Avatar
יובל
starstarstarstarstar
נובמבר 24, 2022 בשעה 13:18

יש אפשרות להמיר את החלב בשמנת חמוצה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 24, 2022 at 10:50 pm

כן בטח

השב
User Avatar
שחר
מרץ 6, 2023 at 8:03 am

שלום קרן. איזה בלוג מתוק. נראה לי שנחשפת אלייך בפעם הראשונה.. הכנתי בכפולות של 4. חוץ מהביצים ששמתי רק 3. הבצק יצא לי ממש פירורי ולא התאחד. הוספתי עוד חלב ושמן בהדרגה. עכשיו מאוחד אבל ממש לא בצק לעוגה.. יש לך המלצה? יזיק אם אוסיף הרבה חלב?

השב
User Avatar
Chen
starstarstarstarstar
אפריל 14, 2023 בשעה 13:01

היי קרן, המתכונים נראים מעולה בתמונות רק חבל שאין הנחיות ברורות כמו: חלב - להוסיף חם או קר או בטמפרטורת החדר, חמאה מומסת לגמרי או לא … זה א׳ ב׳ מאוד מסתכל לא לקבל מתכון מדויק

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 14, 2023 at 7:14 pm

לא הייתי מגזימה כם הנוסח של ״מתסכל״ אם יש שאלה ספיציפית תשאלי, לא נתקלתי עדיין במישהו שלא קיבל פה תשובה. חמאה מימסת זה חמאה מומסת לא מכירה עוד אופציה חלב אם לא כתוב שהוא חייב להיות בטמפרטורת חדר או חמים אז היא מהמקרר, שכן זהו מקומו הטבעי

השב
User Avatar
ליאור
starstarstarstarstar
מאי 30, 2023 בשעה 09:31

היי קרן! אם אני רוצה להשתמש במתכון ולהכין ממנו קראנץ ולא שושנים, זה אפשרי? אם כן, באותה כמות ולכרוך ממנו קראנץ 1? או שיצא יותר מ1 לדעתך? תודה, ליאור

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 2, 2023 at 8:55 am

אפשר שניים בתבניות אינגליש

השב
User Avatar
Noa
starstarstarstarstar
אוגוסט 10, 2023 בשעה 22:00

היי הבצק יצא מעולה אך המילוי זוועה יש לו טעם לוואי אין לזה הסבר הגיוני…

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 11, 2023 at 2:04 pm

זוועה זה אומר שאחד המוצרים היה מאוד ישן ו מקולקל תבדקי איזה מהם, אולי לחמאה היה טעם לוואי או השוקולד? אולי השקדים היו מרים

השב
User Avatar
מרינה
נובמבר 14, 2024 at 12:50 pm

היי קרן, המתכון נראה מדהים! אם יש לי ביצים M, בכמה להשתמש במתכון? תודה רבה

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 14, 2024 at 6:46 pm

להוסיף חלמון אחד

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
נובמבר 3, 2023 בשעה 10:22

היי קרן. אם יש לי ממרח שקדים איך אני משלבת במקום השקדים הטחונים ? להוריד מהחמאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 4, 2023 at 7:57 am

אפשר קצת להוריד ממנה לא הרבה

השב
User Avatar
עופרה
starstarstarstarstar
יוני 10, 2024 בשעה 15:44

היי קרן, עם איזה קמח הכי כדאי להשתמש? חלה, לחם, פיצה או רגיל? תודה!

השב
User Avatar
מרינה
starstarstarstarstar
נובמבר 14, 2024 בשעה 12:51

היי קרן, המתכון נראה מדהים! אם יש לי ביצים M , בכמה להשתמש במתכון? תודה רבה

השב

Reply to מירי גרינשפן Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img