img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

שבלולי שמרים עם גבינת שמנת וזיתים

מאי 5, 2021 | 22 תגובות

img

22 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
שוש מאור
starstarstarstarstar
מאי 5, 2021 בשעה 17:52

היי קרן, נראה נהדר. אבל תמיד במאפי השבלולים הם נראים ממש שחומים ויפים מבחוץ והשבלולים שבפנים לא נאפים. יוצאים ממש עם בצק חי מלמטה. מה הכוונה "לרווח בין הקפלים"? לפני אפיה?תוך כדי אפיה? אשמח להבהרה..

השב
User Avatar
נטע
מאי 6, 2021 at 2:39 pm

הכוונה לקחת מזלג למשל ולהפריד קצת כדי לבדוק אם מוכן, זה כדי לוודא שמוכן כמו שמכניסים קיסם לעוגה רק כאן מדובר במנה אחרת אז הבדיקה שונה

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 6, 2021 at 9:02 pm

תודה על ההסבר המדוייק נטע :-)

השב
User Avatar
לימור
starstarstarstarstar
מאי 6, 2021 בשעה 12:48

היי קרן מאפה מדהים באמת, האם אפשר לעשות כמאפה מתוק עם למשל גבינות וצימוקים אז האם לשנות משהו בבצק??

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 6, 2021 at 9:02 pm

זה לגמרי מתכון אחר ויש בבלוג רק לחפש שושני שמרים ריקוטה

השב
User Avatar
שלי
מאי 15, 2021 at 6:50 pm

היי קרן, מה אפשר לדעתך במקום טוב טעם? אין לי בבית וגם לא ריקוטה.. יש לי חמד (אבל היא מלוחה) וגבינה לבנה 5%, אבל זה בטח לא יתאים...

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2021 at 10:52 pm

חמד מעולה

השב
User Avatar
נעמי
starstarstarstarstar
מאי 7, 2021 בשעה 23:25

אם משתמשת בקמח קסם (מנופה עם שמרים) להוסיף עוד קצת שמרים או לא להוסיף בכלל?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 8, 2021 at 11:18 am

אין צורך בתוספת שמרים

השב
User Avatar
רחל
starstarstarstarstar
מאי 11, 2021 בשעה 11:07

היי לכולם מתכונים מעולים ומעוררי השראה ,אני ממירה את הקמח כולו בקמח כוסמין מלא וזה מוצלח לדעתי ממליצה לנסות חג שמח ושקט

השב
User Avatar
עינב
starstarstarstarstar
מאי 13, 2021 בשעה 15:52

היי קרן, כאשר את אומרת שניתן להקפיא -הכנה עד שלב התבנית לפני אפייה, את מתכוונת לפני התפחה שנייה או אחרי התפחה שנייה

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 13, 2021 at 9:38 pm

לפני התפחה שנייה

השב
User Avatar
חנה
מאי 14, 2021 at 2:07 pm

היוש עקב המצב, כנראה החג יבוטל, יש אפשרות להקפיא כרולדה לפני שחותכים לשושנים? שיתפוס פחות מקום?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 14, 2021 at 4:33 pm

אפשר להפשיר ולחתוך אחרי כן

השב
User Avatar
נעמי
starstarstarstarstar
מאי 15, 2021 בשעה 17:22

היי קרן האם אפשר להכין שושני פיצה מאותו בצק?

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 15, 2021 at 10:53 pm

בטח

השב
User Avatar
אלה
starstarstarstarstar
אוגוסט 15, 2021 בשעה 14:52

מתכון מוש! הכנתי בשישי האחרון, החלפתי את הזיתים בפטרוזיליה, בזיליקום ופרוסות שום. טעים גם בחימום יום אחרי. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 15, 2021 at 7:17 pm

תודה אלה

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
מרץ 3, 2022 בשעה 08:15

היי קרן, אפשרי להכין ערב לפני אם אני צריכה את המאפה לבוקר למחרת? האם להשאיר על השיש? (מכוסה היטב כמובן)? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 3, 2022 at 10:01 am

לאפות ערב לפני? אפשר אבל להכניס למקרר ולחמם לפני הגשה אחרת זה לא יעבוד

השב
User Avatar
שרון
מרץ 3, 2022 at 5:55 pm

כן התכוונתי לאפות ערב לפני כדי לקצר זמנים :) על כמה לחמם בבוקר? והאם לכסות? תודה!

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 3, 2022 at 6:25 pm

לחמם על 180

השב

Reply to עינב Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img