img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
לחמים ומאפים

שושני פיצה רכים

דצמבר 3, 2019 | 64 תגובות

img

64 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
יערה ברום
starstarstarstarstar
דצמבר 22, 2019 בשעה 10:44

היי קרן! האם אפשר להתפיח לילה במקרר? אם אפיתי יום מראש האם עדיף להקפיא חם ולהפשיר לפני ההגשה או פשוט לשמור עטוף עד יום המחרת? תודה!!!!! מאוד אוהבת את המתכונים שלך!!

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 24, 2019 at 10:37 pm

הי רק עכשיו שמתי לב שלא עניתי לך... אפשר להתפיח לילה במקרר תמיד עדיך להקפיא טרי ואז להפשיר, כך זה ישמור הכי טוב על הטריות, אפילו אם זה רק ליום אחד

השב
User Avatar
יערה ברום
starstarstarstarstar
דצמבר 25, 2019 בשעה 09:23

תודה קרן! אז בעצם אחרי שהקפאתי מייד כשיצא מהתנור להפשיר בחוץ כמה שעות?

השב
User Avatar
איילת
מאי 24, 2023 at 10:12 am

היי קרן במה אפשר להמיר את הקמח תפוחי אדמה?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 25, 2023 at 10:46 am

קצת קורנפלור

השב
User Avatar
Tamar
starstarstarstarstar
דצמבר 26, 2019 בשעה 14:54

הכנתי ויצא מושלם! תודה:)

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 26, 2019 at 3:16 pm

מהמם תודה תמר

השב
User Avatar
Tal Holder
מאי 18, 2020 at 5:10 pm

אפשר לוותר על הקמח תפוחי אדמה ? לשים קמח רגיל במקום ?

השב
User Avatar
קרן אגם
מאי 18, 2020 at 5:19 pm

כן

השב
User Avatar
טלי
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2020 בשעה 13:58

שיו..... איזה טעים יצא לי!!! ממש עננים של פיצה המון תודה קרן!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 5, 2020 at 2:07 pm

תיאור מושלם :-) תודה

השב
User Avatar
a
starstarstarstarstar
ינואר 14, 2020 בשעה 10:03

אפשר לא להשתמש בקמח תפוחי אדמה ? באם ניתן לא לשים בכלל או לשים משהו אחר ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 14, 2020 at 1:08 pm

קמח רגיל במקום באותה הכמות

השב
User Avatar
טליה
מאי 26, 2023 at 8:33 am

עשיתי בדיוק לפי המתכון ויצא חלומי!!!

השב
User Avatar
מיכל
starstarstarstarstar
פברואר 24, 2020 בשעה 08:40

הי קרן, תודה על המתכונים המושלמים. אפשר להשתמש בבצק הזה לפיציות קטנות או פיצה רגילה ולא לשבלולים? רוצה לנסות את זה היום בבית..

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2020 at 9:39 am

לבצק פיצה תשתמשי במתכון של הפוקצ׳ות מהבלוג https://pa.outright.co.il/kerenagam/פוקצ׳ות-שומשום-ובזיליקום/

השב
User Avatar
אולה
starstarstarstarstar
מרץ 17, 2020 בשעה 11:10

היי קרן האם אפשר להמיר את קמח תפוחי האדמה בקורנפלור?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 17, 2020 at 11:23 am

לא, אם אין לך קמח תפא תוותרי

השב
User Avatar
גל
starstarstarstarstar
מרץ 18, 2020 בשעה 19:45

היי קרן. האם אפשר להכין גרסא בריאה יותר עם קמח כוסמין?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 18, 2020 at 9:43 pm

הי גל לא ציינת אם הכוונה לכוסמין מלא או לבן בשימוש בכוסמין לבן אין בעיה להמיר 100% קמח בשימוש בקמח מלא אני ממליצה להמיר מקסימום מחצית מהכמות ולהוסיף מעט נוזלים ועוד קצת זמן התפחה לבצק

השב
User Avatar
אביה
starstarstarstarstar
מרץ 26, 2020 בשעה 05:10

היי קרן. האם ניתן לשמור במקרר יומיים ורק אז להגיש? תודה.

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 26, 2020 at 7:06 am

רק בפריזר, לאפות, לעטוף טוב ולשמור בפריזר רק ככה זה ישאר טרי. תפשירי ותחממי

השב
User Avatar
אביטל פרידמן
starstarstarstarstar
אפריל 3, 2020 בשעה 15:15

הי קרן; תודה על המתכון! יש לי רק ביצים M. האם לשים 2?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 3, 2020 at 3:16 pm

כן אין כזה הבדל גדול

השב
User Avatar
דנה
אוקטובר 8, 2020 at 1:14 pm

הי האם אפשר לשים בתבניות שקעים כל שושנה בנפרד?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוקטובר 8, 2020 at 10:43 pm

בטח

השב
User Avatar
עמרי
starstarstarstarstar
אפריל 21, 2020 בשעה 19:35

היי קרן האם ניתן אחרי הכנת השושנים להכניס למקרר למס' שעות לפני ההכנסה לתנור? (במידה ואני לא רוצה להכין מייד). במידה וכן כמה זמן בצק לאחר התפחה ראשונה יכול לחכות במקרר?

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 21, 2020 at 7:40 pm

אפשרי אבל לשעתיים שלוש גג, אחרת תכניס למקפיא ותפשיר לפני אפייה

השב
User Avatar
עמרי
אפריל 21, 2020 at 7:50 pm

תודה על התגובה המהירה...את כנראה רגילה לאופות ולא אופים ולכן אני מניח שהתשובה בלשון נקבה :-) דרך אגב בפעם הקודמת זה יצא אשששש. לא היה ניתן להפסיק לנשנש.

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
אפריל 23, 2020 בשעה 12:24

הי קרן, האם אפשרי לשים תחליף לביצים במתכון הזה ואחרים? אשמח לדעת האם יש תחליך אוניברסלי למאפים במקום ביצה בכדי להפוך את המתכון לטבעוני. תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 23, 2020 at 12:43 pm

הי חן למאפים מלוחים אני בלי בעיה משמיטה ביצה, שמה יותר שמן או נוזלים לא בעיה. בעוגות שמרים אני לא מכינה בלי ביצים ואין לי נסיום אבל הרשת מלאה במתכונים לעוגות שמרים טבעוניות

השב
User Avatar
שירה
starstarstarstarstar
יולי 1, 2020 בשעה 14:27

היי קרן, רך וגמיש = דביק מאוד? שמתי 3/4 מכוס המים אבל זה נורא נורא דביק. להתפיח ככה או שאמורים להוסיף עוד קמח עד שיהיה פחות דביק? תודה רבה!!

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 1, 2020 at 4:31 pm

אם הוא ממש דביק אז להוסיף קמח

השב
User Avatar
ציפי
starstarstarstarstar
ספטמבר 23, 2020 בשעה 19:43

מתכון מצוין!! יצא מושלם

השב
User Avatar
מונה
starstarstarstarstar
אוקטובר 1, 2020 בשעה 10:08

היי קרן, מה הסיכוי שאפשר להכין משהו בסגנון הזה אבל עם דפי פילו??

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 1, 2020 at 10:44 am

אפשר להכין בכייף על שלושה ארבעה עלים לפזר את המלית לגלגל לרולדה לפרוס לפרוסות ולאפות

השב
User Avatar
מירית
starstarstarstarstar
אוקטובר 1, 2020 בשעה 14:51

הכנתי לילדים לצהריים... אליפות

השב
User Avatar
חן
starstarstarstarstar
אוקטובר 15, 2020 בשעה 14:08

היי קרן! רשום : 3 כפות (30 גר') סוכר לבן, זו לא טעות?!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 15, 2020 at 2:37 pm

למה שתהיה טעות ? זה המתכון סמכי עליי

השב
User Avatar
חן*
אוקטובר 26, 2020 at 2:41 pm

סליחה, לא הסברתי את עצמי, התכוונתי ששלוש כפות סוכר שקלו לי קצת יותר (המתכון חדש לי- אז רציתי לדייק ושקלתי הכל), אז האם עדיף במקרה כזה להכין לפי המשקל או הכמות? **וסומכת עלייך ועל המתכונים שלך, את אלופה!**

השב
User Avatar
מירב
starstarstarstarstar
אוקטובר 21, 2020 בשעה 14:03

תודה קרן על מתכונים נהדרים. יצא מעולה!

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 21, 2020 at 3:38 pm

את מהממת תודה

השב
User Avatar
Lior
starstarstarstarstar
נובמבר 16, 2020 בשעה 20:53

קרן את מדהימה! כבר הפסקתי לספור את הפעמים שהכנתי את המתכון הזה!!♥

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 17, 2020 at 6:57 am

אחד המתכונים!! תודה ❤️

השב
User Avatar
נחמן
starstarstarstarstar
פברואר 8, 2021 בשעה 07:54

היי קרן הכנתי את הבצק הבוקר כדי לאפות אחה"צ/ערב.כמה זמן לתת לו להיות בחוץ כדיי להמשיך בתהליך? תודה מראש אלופה!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 8, 2021 at 7:56 am

הי נחמן יקר אם הבצק במקרר תוציא אותו בערך שעה לפני שימוש לעבודה

השב
User Avatar
דקלה
starstarstarstarstar
פברואר 17, 2021 בשעה 13:44

הכנתי עם קמח מלא 80% ויצא מעולה! הוספתי עוד קצת מים וכל השאר כמו במתכון. תודה!

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 17, 2021 at 10:30 pm

תודה דקלה

השב
User Avatar
לירון
starstarstarstarstar
מרץ 7, 2021 בשעה 13:41

היי קרן, קמח פיצה גם עובד/עדיף במתכון הזה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 7, 2021 at 2:10 pm

בטח שעובד

השב
User Avatar
Sarit
starstarstarstarstar
אפריל 19, 2021 בשעה 22:02

היי הוספתי גם זיתים ויצא לי ממש להיט!! לא מוותרת על המתכון שלך. שבלולי פיצה נדירים!!! את אלופה תודה!!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
אפריל 20, 2021 at 12:59 pm

תודהההה שרית

השב
User Avatar
אפרת
starstarstarstarstar
יוני 15, 2021 בשעה 11:39

הי קרן, הכנתי ויצא מעולה! הילדים טרפו. מכינה בפעם השנייה ויש לי בבית קמח לחם, יש לו יתרון על קמח לבן רגיל כאן? כדאי להשתמש בו? ראיתי שבמתכון אחר של שושני שמרים עם גבינות את משתמשת בקמח לחם. תודה!

השב
User Avatar
אביבה
starstarstarstarstar
יולי 12, 2021 בשעה 21:42

היי קרן הכנתי יצא מושלם! שאלה קטנה אפשר להכין ולאפות כל שבלול בנפרד בתבנית? תודה את פשוט מדהימה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 13, 2021 at 12:13 am

בטח שאפשר

השב
User Avatar
נעה
starstarstarstarstar
מרץ 24, 2022 בשעה 23:33

קרן מהממת על איזה מתכון ממליצה יותר זה או השושני פיצה ללא לישה ?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 25, 2022 at 6:30 am

שניהם מתכונים מדהימים ממליצה לנסות קודם את זה ואחכ את השני

השב
User Avatar
ליאה
starstarstarstarstar
מאי 22, 2023 בשעה 12:25

היי קרן, אני רוצה להקפיא אחר עיצוב השושנים בתבנית, ולאפות אחרי יומיים. האם להקפיא מיד אחרי העיצוב? להפשיר קצת על השיש לפני האפיה? או להתחיל התפחה ורק אז להקפיא? תודה רבה

השב
User Avatar
מיטל
starstarstarstarstar
יוני 19, 2023 בשעה 22:07

הבצק יצא מושלם, האם יעבוד גם עם מילוי מתוק? רוצה למרוח שוקולד

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 20, 2023 at 5:49 pm

למילוי מתוק יש המון מתכוני עוגות שמרים באתר

השב
User Avatar
עדי
מרץ 7, 2024 at 2:25 pm

הי קרן, תודה רבה! האם את אופה על טורבו או רק על חום עליון תחתון?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2024 at 12:27 pm

חום עליון תחתון

השב

Reply to איילת Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img