img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגות שמרים

שושני שמרים בקלאווה

יולי 15, 2019 | 14 תגובות

img

14 תגובות גולשים

TAG , , , ,

User Avatar
יפית
starstarstarstarstar
יולי 17, 2019 בשעה 10:42

אלופת האלופות

השב
User Avatar
ניצה הוכמן
starstarstarstarstar
יולי 17, 2019 בשעה 12:15

כל מה שיש לי לומר זה: וואי וואי וואי! אין מילים !

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 17, 2019 at 8:06 pm

תודה ניצה !

השב
User Avatar
Lois Gourley
starstarstarstarstar
יולי 24, 2019 בשעה 04:36

Do you have an English translation?

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 26, 2019 at 8:56 am

Only google translate for now

השב
User Avatar
אירית
starstarstarstarstar
יולי 7, 2020 בשעה 11:39

היי אם אני רוצה לאפות מספר ימים לפני מה אני עושה עם הסירופ? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
יולי 7, 2020 at 11:43 am

כיון שסירופ חייב על עוגה חמה את יכולה או להקפיא אחרי סירופ או להפזיר לחמם היטב ולשפוך סירופ מעל

השב
User Avatar
תמר
starstarstarstarstar
ספטמבר 10, 2020 בשעה 22:00

נראה וואו!! יש לי רק מי ורדים (ולא תמצית)... איך היית מכינה איתם את הסירופ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 10, 2020 at 10:47 pm

לא מכירה מי ורדים אבל מניחה שאפשר להוסיף מעט מהם למי הסוכר

השב
User Avatar
רויטל
starstarstarstarstar
דצמבר 30, 2020 בשעה 18:26

היי קרן יש אפשרות להמיר קמח לבן הקמח מניטובה?

השב
User Avatar
גלית בהר
starstarstarstarstar
יולי 4, 2021 בשעה 16:38

וואוו וואאוו חייבת להכין

השב
User Avatar
זמירה
starstarstarstarstar
נובמבר 7, 2022 בשעה 14:22

תודה ראיתי ביוטיוב אופה שמכינה מבצק שמרים שושנה שוקולד שהיא ערבבה את המילוי בבצק וכך היא לא היתה צריכה למרוח את המילוי מעל הבצק .מה דעתך? זה יצא טוב ? היא עשתה מתכון אחד שלושה טעמים חילקה את הבצק לשלוש ובכל חלק שמה טעם אחר , אחד בטעם שוקולד ואחד בטעם קפה (אם הייתי עושה הייתי עושה קינמון) ואחד בלי תוספת , לאחר רידוד כל חלק שמה חלק מעל חלק וכך יצא מתכון אחד שלושה טעמים, השאלה אם זה באמת יצא טוב .

השב
User Avatar
צביה
starstarstarstarstar
דצמבר 28, 2022 בשעה 21:02

קרן המוארת והמוכשרת ❤ שבלולי הבקלוואה מעולים וכל כך טעימים פעם ראשונה שעשיתי בצק שמרים תמיד קניתי ויש הבדל עצום בזכותך אני אופה שאפו וישר כח וכיף שיש אותך תבורכי

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 28, 2022 at 9:39 pm

כמה כייף לשמוע צביה

השב

Reply to קרן אגם Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img