img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
פאי וטארט

שטרודל תפוחים מבצק פילו

ספטמבר 11, 2020 | 94 תגובות

img

94 תגובות גולשים

TAG , ,

User Avatar
אור
starstarstarstarstar
ספטמבר 11, 2020 בשעה 22:52

האם אפשר לקחם מקל וניל אמיתי? אם כן מה הכמות ?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 12, 2020 at 7:57 am

מקל שלם קטן

השב
User Avatar
קרן
ספטמבר 12, 2020 at 10:03 am

שאלה שאולי קצת הורסת.. האם אפשר למלא במשהו שהוא לא כולל פירות?

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 12, 2020 at 8:18 pm

אפשר למלא בכל מה שאוהבים

השב
User Avatar
לוי נצחיה
יוני 22, 2021 at 2:45 pm

צריך למרוח ביצה לפני התנור או חמאה מומסת ???

השב
User Avatar
קרן אגם
יוני 22, 2021 at 5:50 pm

רק חמאה

השב
User Avatar
דניאל
ספטמבר 6, 2021 at 3:43 pm

היי, צריך לסנן את הנוזלים מהתפוחים??

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 7, 2021 at 7:49 am

אני לא סיננתי

השב
User Avatar
רוחמה
starstarstarstarstar
ספטמבר 12, 2020 בשעה 23:49

במה אפשר להמיר את החמאה כדי שהשטרודל תהיה פרווה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 13, 2020 at 6:54 pm

מחמאה

השב
User Avatar
ענת
ספטמבר 15, 2020 at 10:41 am

אפשר שמן קוקוס או שלא יתאים?

השב
User Avatar
אלה
אוגוסט 24, 2021 at 9:24 pm

הי.. שאלה- אפשר להקפיא?

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 25, 2021 at 12:53 pm

כן אין בעיה לפני או אחרי אפיה

השב
User Avatar
אליענה שגיא
starstarstarstarstar
ספטמבר 13, 2020 בשעה 11:05

יצא מושלם מושלם מושלם תודה מקרב לב ושנה טובה ❤️

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 13, 2020 at 6:54 pm

שנה מהממת אליענה

השב
User Avatar
Dorit
starstarstarstarstar
ספטמבר 15, 2020 בשעה 18:54

הי, בצק פילו של 500 גר זה בסדר? לא הצלחתי להבין כמה דפים יש במארז :/

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 15, 2020 at 10:09 pm

נראה לי שכן תבדקי כמה עלים יש שם את צריכה סביב 8 עלים

השב
User Avatar
בתאל
ספטמבר 24, 2020 at 10:29 pm

אם אני רוצה להמיר לפרווה איזה כמויות שמן לשים? נ.ב. תודה! את מהממת ואני אופה איתך כל שבוע :)

השב
User Avatar
קרן אגם
ספטמבר 24, 2020 at 11:22 pm

תודה! ממש קצת במחבת כף שתיים

השב
User Avatar
נועם
יולי 26, 2024 at 6:46 pm

הכנתי ויצא מטורף!!!! תודה! השטרודל הטעים ביותר שאכלתי

השב
User Avatar
שרון
ינואר 11, 2024 at 7:30 pm

אפשר להכין יום קודם ולהכניס לתנור למחרת?

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 11, 2024 at 11:29 pm

בטח

השב
User Avatar
שרון
ינואר 26, 2024 at 1:48 pm

הי קרן! 8 עלים ל 2 גלילים? ז״א 4 עלים יוצאים גליל? סליחה שלא מבינה….

השב
User Avatar
קרן אגם
ינואר 26, 2024 at 4:21 pm

נכון

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
ספטמבר 17, 2020 בשעה 10:40

היי קרן! ראשית- את מדהימה!! תודה על שלל מתכונים קלים להכנה, מפורטים להפליא והחשוב ביותר- טעימים משו משו!! רציתי לדעת במתכון הזה, על מנת שיהיה פרווה לארוחת החג, האם לדעתך כדי להמיר בשמן קוקוס או במרגרינה? )אני גרה בארהב ואין פה מחמאה, יש מרגרינה כמובן....) תודה רבה ושנה מעולה!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 17, 2020 at 11:55 am

מרגרינה זה אחלה למי שאין לו בעיה עם זה, ושמן קוקוס גם, ולקחת בחשבון שיש טעם מעט קוקוסי

השב
User Avatar
גלית
ספטמבר 27, 2021 at 10:34 am

יש המון נוזלים במחבת והתפוחים נעשים רכים מאוד. האם להמתין ולאדות את כל הנוזלים או פשוט לסנן אותן אחרי שהתפוחים מצטננים?

השב
User Avatar
רבקי
נובמבר 9, 2024 at 8:53 pm

הי קרן האם אפשר להכין ולהקפיא לפני האפיה? רק שהנוזלים לא יגירו לי ?

השב
User Avatar
קרן אגם
נובמבר 14, 2024 at 8:34 am

אין בעיה להקפיא לפני, דריך לוודא שאין נוזלים בתפוחים

השב
User Avatar
אילה
starstarstarstarstar
ספטמבר 27, 2020 בשעה 12:33

היי קרן בסרטון הברשת בסוף בביצה ובמתכון לא...

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 27, 2020 at 12:52 pm

בחמאה מומסת, לא בביצה גם לא בסרטון

השב
User Avatar
גלית
starstarstarstarstar
אוקטובר 22, 2020 בשעה 23:37

הי קרן האם אפשר להשתמש בבצק פילאס? להבריש לםני אפייה בחמאה מומסת?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 22, 2020 at 11:47 pm

אפשר בפילאס להבריש בביצה טרופה

השב
User Avatar
זהבה
starstarstarstarstar
נובמבר 6, 2020 בשעה 15:58

בטעות שמנו סודה לשתייה במקום א.סוכר לפיזור מלמעלה(היה באותה אריזה)

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 6, 2020 at 5:03 pm

אאוצ׳, מקוה שהצלחתם לנקות את זה

השב
User Avatar
מעיין
starstarstarstarstar
דצמבר 8, 2020 בשעה 03:07

היי קרן אני ממש חדשה באפיי ורציתי לדעת אם אפשר להחליף את הבצק פילו בבצק עלים?

השב
author Avatar
קרן אגם
דצמבר 8, 2020 at 7:13 am

כן רק שזמן האפייה מתארך ויש להבריש את הרולדה בביצה טרופה לפני תנור

השב
User Avatar
Najwan Zeidan
starstarstarstarstar
ינואר 27, 2021 בשעה 11:52

את פשוט מדהימה!!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 27, 2021 at 6:09 pm

תודה!

השב
User Avatar
שיר
starstarstarstarstar
פברואר 2, 2021 בשעה 14:04

היי, אני רוצה להכין בבוקר ולאפות בערב. אם אשמור במקרר, התפוחים לא ירטיבו את הפילו, ובאפייה זה יצא רטוב? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 2, 2021 at 10:07 pm

עדיף ליתר בטחון להקפיא לא למקרר

השב
User Avatar
רייצ'ל
יולי 2, 2021 at 4:23 pm

היי, לכמה אנשים מספיקות הרולדות.בתמונות הן נראות מאד קטנות

השב
User Avatar
קרן אגם
יולי 2, 2021 at 11:57 pm

הן לא קטנות בכלל אם זנ לקינוח לארוחה אז שישה מינימום

השב
User Avatar
ליז קינן
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2021 בשעה 09:33

היי קרן כמב דפי פילו לכל רולדה צריך?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2021 at 11:58 pm

4

השב
User Avatar
דניאלה
starstarstarstarstar
מאי 16, 2021 בשעה 14:06

יש לך עצה מה עושים עם הרוטב הנהדר שנשאר מהתפוחים? :) (סיננתי את התפוחים כמובן, שלא ירטיבו את הדפי פילו)

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 17, 2021 at 8:36 am

אפשר לצמצם אותו מעט ולשים על גלידה

השב
User Avatar
עירית
starstarstarstarstar
מאי 17, 2021 בשעה 12:05

הי קרן יצא נהדר ומראש הוספתי קצת בננה (כמו שכתבת שנולד ממצוקת תפוחים..) חגיגת טעמים תודה רבה כתמיד

השב
author Avatar
קרן אגם
מאי 17, 2021 at 7:31 pm

תודה עירית חג שמייח

השב
User Avatar
O
starstarstarstarstar
יוני 21, 2021 בשעה 17:49

ניתן להקפיא לאחר האפיה או עדיף לפני האפיה?

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 22, 2021 at 9:01 am

לפני אפייה אחרי עיצוב הכי טוב להקפיא ואז מיד להוציא לאפייה

השב
User Avatar
ליאת
מרץ 14, 2022 at 12:24 pm

למרות שאגע קודם הפשרנו את הפילו? בכל זאת אפשרי להקפיא שוב?

השב
User Avatar
מיקי וילד
אוקטובר 27, 2023 at 4:53 am

הי קרן, המתכונים שלך ההסברים שלך- תענוג הכל פשוט קליל וטעים סוף. נהדרת! האם ניתן להעשיר את מילוי התפוחים במעט צימוקים המושרים למשל בברנדי, או מעט פירות יער בנוסף לתפוחים? תודה.

השב
User Avatar
גיא אלמוג
starstarstarstarstar
יוני 22, 2021 בשעה 13:56

איך מגיעים לסרטונים??

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 22, 2021 at 5:51 pm

לצערי הם לא קיימים יותר אבל כשיש סרטונים הם בדף האינסטגרם שלי

השב
User Avatar
תמרוני
starstarstarstarstar
אוגוסט 2, 2021 בשעה 20:02

אבא ביקש שטרודל ויצא אליפות שמתי פחות סוכר (חצי פחות) ממה שרשמת במתכון והיה אחלה !

השב
User Avatar
קרן
starstarstarstarstar
אוגוסט 21, 2021 בשעה 23:39

היי האם אפשר להקפיא לאחר האפיה? או להכין את הגלילים וכשרוצים לאפות להוציא מהמקפיא ולאפות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 22, 2021 at 8:21 pm

לפני אפיה זה מעולה

השב
User Avatar
שלומי
starstarstarstarstar
אוגוסט 26, 2021 בשעה 17:17

הי. תודה. נראה מעולה. אכין לערב ראש השנה. השאלה אם יכול להכין יום לפני, בלי לאפות, לשמור במקרר ולאפות למחרת לפני ההגשה. תודהה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוגוסט 26, 2021 at 5:18 pm

כן

השב
User Avatar
מיר
starstarstarstarstar
ספטמבר 1, 2021 בשעה 19:20

שלום האם אפשר להשתמש בשמן קנולה במקום בחמאה? תודה רבה

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 2, 2021 at 7:44 am

אפשר שמן קוקוס או נטורינה לתפוחים עצמם וספרי שמן להברשה של העלים

השב
User Avatar
עמליה שורצברד
starstarstarstarstar
ספטמבר 9, 2021 בשעה 13:55

אני הקפאתי בפריזר הוצאתי הפדרלי הכנסתי לתנור בזמן שאכלנו עיקריות יצא אליפות.

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 9, 2021 at 7:14 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
Dafi
starstarstarstarstar
אוקטובר 28, 2021 בשעה 10:35

הי, איך אופים לאחר שמוציאים את השטרודל מהקפאה? תודה.

השב
User Avatar
bar segal
starstarstarstarstar
פברואר 23, 2022 בשעה 16:00

קרן תודה ענקית יצא מדהים! לא סיננתי את רוטב התפוחים פשוט מרחתי עם החמאה! ונשאר עלי פילו בקופסה לקחתי חלבה שערות חלבה וואוווווווווווו יאמי יאמי ...........תודה ענקית אוהבת בצק פילו ככה אני ביוון !!! פעם הבאה אמלא בצק פילו בגבינה פטה ותרד וביחד ספנקופיטה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2022 at 7:31 am

שמחה לשמוע פילו זה בצק מושלם

השב
User Avatar
zehava
starstarstarstarstar
יוני 24, 2022 בשעה 07:47

מילוי מנצח יצא מושלם וטעים מאד

השב
User Avatar
zehava
starstarstarstarstar
יוני 24, 2022 בשעה 07:48

אני הכנתי את המתכון דלך קרן כמה פעמים מילוי מנצח יצא מושלם וטעים מאד .

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 24, 2022 at 3:29 pm

תודה זהבה

השב
User Avatar
רתם
starstarstarstarstar
ספטמבר 22, 2022 בשעה 12:18

האם אפשר לאפות ולאכול כמה שעות לאחר האפיה? לא אוכל לאפות סמוך לזמן האכילה. האם לא תהיה בעיה של רטיבות?

השב
author Avatar
קרן אגם
ספטמבר 22, 2022 at 12:40 pm

אין שום בעיה

השב
User Avatar
רוחל'ה
starstarstarstarstar
נובמבר 3, 2022 בשעה 13:43

באיזה חום לאפות?

השב
author Avatar
קרן אגם
נובמבר 3, 2022 at 8:10 pm

כתוב: מחממים תנור ל 190 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

השב
User Avatar
סמדר
starstarstarstarstar
דצמבר 31, 2022 בשעה 20:41

בשביל טבעונים, החלפתי את החמאה בשמן קוקוס. יצא מ-צ-ו-י-ן!!

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 1, 2023 at 7:09 am

תודה סמדר

השב
User Avatar
עופרה
starstarstarstarstar
ינואר 5, 2023 בשעה 23:55

מתכון קל פשוט וברור. תוצאה נהדרת. היו לי 10 דפים הכנתי 3 רולדות. טעימה בטירוף♥️

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 7, 2023 at 7:23 am

תודה עופרה

השב
User Avatar
חנה
starstarstarstarstar
יוני 2, 2023 בשעה 15:26

תודה רבה! זיכית אותנו בעונג שבת !! תבורכי!

השב
author Avatar
קרן אגם
יוני 2, 2023 at 8:11 pm

תודה חנה שבת שלום

השב
User Avatar
Gitit
אוגוסט 26, 2023 at 5:56 pm

מושלם ברמות!!

השב
User Avatar
קרן אגם
אוגוסט 27, 2023 at 4:48 pm

תודהההה

השב
User Avatar
דנה
starstarstarstarstar
יולי 26, 2024 בשעה 15:42

העלי פילו בפנים לא נאפו כמו שצריך…הוצאתי כשהעוגה כלפי חוץ נראתה מוכנה מה הסיבה?

השב
User Avatar
ענבל
starstarstarstarstar
אוקטובר 3, 2024 בשעה 00:52

היי קרן הכנתי ויוצא שזוף וקריספי במידה הנכונה ומאוד טעים אבל בחיתוך הכל קורס. יש דרך לחתוך את השטרודל שיצאו חתיכות יפות?

השב
User Avatar
ענבל
starstarstarstarstar
אוקטובר 3, 2024 בשעה 00:53

היי קרן הכנתי ויוצא שזוף וקריספי במידה הנכונה ומאוד טעים אבל בחיתוך הכל קורס. יש דרך לחתוך את השטרודל שיצאו חתיכות יפות?

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 3, 2024 at 10:29 pm

לא כל כך , זה בצק פילו והכל מתפרק בחיתוך

השב

Reply to רוחל'ה Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img