img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

אזני המן פרג קלאסיות

מרץ 5, 2020 | 96 תגובות

img

96 תגובות גולשים

TAG , , ,

User Avatar
Mili
starstarstarstarstar
מרץ 5, 2020 בשעה 18:03

אפשר עם קמח כוסמין?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 5, 2020 at 6:17 pm

כוסמין לבן אין בעיה כוסמין מלא יניב תוצאה של בצק יבש יותר ויהיה צריך להוסיף לו שומן/נוזלים אז לא ממליצה להמיר יותר מ 50% ולהוסיף עוד נוזלים

השב
User Avatar
מיכל
פברואר 21, 2022 at 7:45 am

מתכון מוששששששלם ! עשיתי שנה שעברה וכמובן שבקרוב שוב ...

השב
User Avatar
עליזה דרור
מרץ 10, 2023 at 10:40 am

היי קרן. כאן עליזה אמא של אור גבאי חברה של עמיתי היקרה שלנו. מה שלומך אישה יקרה. אני מבקשת מתכון לעוגיות טחינה. אשלח לך פרטים וכשתתפני שלחי לי בבקשה. תודה רבה אישה יקרה.

השב
User Avatar
נאוה סרי
פברואר 25, 2021 at 11:34 pm

קרן היקרה עוגיות אוזן המן יצאו מהממות בגלל שרציתי אותן פרווה בבצק השתמשתי בנוטורינה וב-2 כפות מים קרים במקום חלב. ובמילוי הפרג במקום חלב השתמשתי בקרם קוקוס. המרקם יצא מושלם. תודה לך וחג פורים שמייח

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 26, 2021 at 9:02 am

אלופה נאוה ששיתפת

השב
User Avatar
נעה
פברואר 27, 2021 at 3:32 pm

מצאתי את המתכון במאקו והחלטתי לנסות. הבצק פשוט מושלם! נימוח ונמס בפה! זאת פעם ראשונה שאכלנו אזני המן שהם לא עוגיות חנק. בני הבית נאנקו בהנאה, עד כדי כך! מילאתי בכמה מילויים שונים שאילתרתי. אזני ההמן נחטפו במהירות, ונשארה לי כמות יפה של מילוי, אז היום אכין את הבצק שוב אבל כרולדה. המון תודה על מתכון מופלא!

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 27, 2021 at 10:03 pm

תודה רבה!

השב
User Avatar
גילי
מרץ 5, 2022 at 5:28 pm

למילוי שוקולד פשוט לשים ממרח שוקולד?

השב
User Avatar
שלי
פברואר 28, 2022 at 5:01 pm

האם יש גירסא טבעונית?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 1, 2022 at 4:50 pm

לא ניסיתי להחליף ביצים בבצק אפשר לנסות להמיר בטחינה ואת החמאה בנטורינה

השב
User Avatar
סנדי
מרץ 4, 2023 at 1:22 pm

שמעתי מחברה שהמתכון מעולה! אין לי מעבד מזון.. האם ניתן להכין בקיטצ'נמייד או במיקסר ידני עם וו גיטרה? תודה רבה!

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 5, 2023 at 7:48 am

אפשר במיקסר עם וו גיטרה ואפשר גם בידיים

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
מרץ 5, 2020 בשעה 18:20

אם אין מעבד מזון, אפשר להכין בעזרת מיקסר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 5, 2020 at 7:53 pm

בטח, עם וו גיטרה

השב
User Avatar
רעות
פברואר 6, 2021 at 9:57 am

וגם אז משתמשים בחמאה קרה? או בטמפרטורת החדר..

השב
User Avatar
Dana
פברואר 23, 2021 at 2:29 pm

האם אפשר להשאיר את הבצק ללילה שלם במקרר?

השב
User Avatar
איילת
פברואר 21, 2021 at 3:08 pm

האם אפשרי מחמאה או נטורינה לגרסת פרווה??

השב
User Avatar
קרן אגם
פברואר 21, 2021 at 9:15 pm

אפשרי

השב
User Avatar
יותם
starstarstarstarstar
מרץ 5, 2020 בשעה 18:36

במה אפשר להחליף את הסולת?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 5, 2020 at 7:57 pm

אפשר להמיר בשקדים טחונים, או חלבון ביצה

השב
User Avatar
ספיר
מרץ 1, 2023 at 5:05 pm

היי קרן אפשר לוותר על הגרידת לימון ?

השב
User Avatar
גלית
מרץ 5, 2020 at 10:28 pm

הכנתי ויצא מהמם! תודה :) יש לך טיפ איך לגרום להם לא להפתח בתנור ?

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 5, 2020 at 10:49 pm

אולי שמת יותר מדי מלית ? ואז הן נפתחות, אפשר לנסות להקפיא את אזני ההמן קצת לפני תנור, או למרוח את השוליים בחלבון לפני סגירה

השב
User Avatar
Naama
פברואר 11, 2021 at 11:14 pm

אפשר להפוך לפרווה? איך? מילוי חלבה יש הצעה לכזה?

השב
User Avatar
אוהד
starstarstarstarstar
מרץ 5, 2020 בשעה 19:18

טוב, ברור שמכין. מה קוטר העיגולים שקר ת לאוזני ההמן (המהממות) שהכנת? והאם אפשר להמיר את הסולת בקמח שקדים או משהו אחר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 5, 2020 at 7:55 pm

קוטר 8 אפשר לוותר על הסולת, זה מעבה את הבלילה, שקדים טחונים במקום זה מעולה, וגם חלבון ביצה יעזור לייצוב

השב
User Avatar
ריבה
פברואר 25, 2021 at 2:35 pm

היי קרן מתכון מעולה טעים תודה וחג שמח

השב
User Avatar
Riki Snir Sussman
starstarstarstarstar
מרץ 5, 2020 בשעה 20:00

האם אפשר למלא בשוקולד השחר? או שיש מלית שוקולד מומלצת יותר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 5, 2020 at 8:02 pm

שוקולד השחר זה מעולה ומהיר וילדים מתים על זה :-)

השב
User Avatar
דניאל
פברואר 19, 2021 at 9:06 am

היי, כשמשתמשים בשוקולד בשחר זה במקום כל המלית של הפרג, או שצריך להוסיף לשוקולד מצרכים כדי להפוך אותו למלית טובה?

השב
User Avatar
זיוית
starstarstarstarstar
מרץ 5, 2020 בשעה 23:18

אפשר מים במקום חלב?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 5, 2020 at 11:23 pm

כן

השב
User Avatar
זיוית
מרץ 5, 2020 at 11:26 pm

תודה על התשובה, הכוונה מים בבצק...?

השב
User Avatar
יעל פיטסון
פברואר 22, 2021 at 8:33 am

היי מהממת יש אפשרות לוותר על הדבש במלית או להחליף במשהו אחר?

השב
User Avatar
רעות סגל
starstarstarstarstar
מרץ 7, 2020 בשעה 12:24

יצא טעים ברמות !!!!! צריכה להכין עוד מגש כי האוזני המן חוסלו מהמגש יש אפשרות להכין את הבצק עם סוכר במקום אבקת סוכר?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 7, 2020 at 1:24 pm

אפשר 1/2 כוס סוכר אמורה להספיק

השב
User Avatar
Tal
starstarstarstarstar
מרץ 10, 2020 בשעה 14:55

מה המקסימום שהבצק יכול להיות במקרר? אם הוא 6 7 שעות ורק אז אשתמש בו זה בסדר? לא הספקתי

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 10, 2020 at 3:28 pm

בטח מחזיק כמה ימים בכייף

השב
User Avatar
טל
starstarstarstarstar
מרץ 12, 2020 בשעה 00:48

אז ככה... הבצק יצא מעולה, ובכל זאת הוספתי שינוי קטן ולדעתי יוצא מושלם! החלפתי 50 גר' מהקמח באבקת שקדים ושמתי גרידת לימון מלימון שלם (במקום חצי). הבצק נמס בפה ועדיין אפשר לעבוד איתו. בכל מקרה, תודה על המתכון השווה הזה!

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 12, 2020 at 8:35 am

אני בטוחה שהשקדים מוסיפים, בכוונה לא שמתי כי זה לא נגיש בגל בית ובאמת רציתי להכין מתכון קלאסי של פעם. תודה!

השב
User Avatar
ליאת נטיס
starstarstarstarstar
פברואר 17, 2021 בשעה 11:06

קרן יקרה, האם אפשר להשתמש בשמן קוקוס במקום חמאה?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 17, 2021 at 11:24 am

אפשר, כמובן שהבצק ייצא קצת שונה וזה תמיד 80% שמן קוקוס מכמות החמאה שמצויינת במתכון

השב
User Avatar
עדנה
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2021 בשעה 17:29

היי,הכנתי לפי ההוראות,הקפאתי,נראו מדהימות,יפהפיות,שמתי כפית אחת מהמלית,לא יכולתי לדייק יותר,ובכלזאת נפתחו אני לא טועמת בגלל צליאק,בן זוגי אמר שהן טעימות מאד(חובב פרג מושבע),אבל כמה נורא שהן נראות הרבה פחות טוב מאזני ההמן שאמי ז"ל היתה אופה לפורים, הכיצד????

השב
User Avatar
לאה
מרץ 15, 2023 at 12:16 am

אומנם עבר שבוע מפורים אבל אני עדיין מקבלת מחמאות על האוזני המן האלה . עשיתי כפול 4... למשלוחי מנות. המרתי לפרווה עם נטורינה ומים. מילוי :. ריבה/ שוקולד /תמרים מתכון מעולה!!

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 17, 2023 at 12:57 pm

משמח ממש לאה תודה

השב
User Avatar
זהבה
starstarstarstarstar
פברואר 19, 2021 בשעה 22:02

הן מושלמות קרן! פריכות ונמסות בפה, טעם גן עדן... פעם ראשונה אבר שלא נפתחו לי והצורה נשמרה! תודה על עוד מתכון מדהים ❤️ שבת שלום והחלמה מהירה

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 19, 2021 at 11:55 pm

איך שימחת תודה

השב
User Avatar
קרן גור
starstarstarstarstar
פברואר 21, 2021 בשעה 18:32

הכנתי בשישי עם בתי, מושלמות, טעימות, חוסלו תוך יומיים!!! מאוד מזכירות את האזני המן שאימי ז"ל הייתה מכינה... נמס בפה...

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 21, 2021 at 9:10 pm

שמחה לשמוע

השב
User Avatar
אורטל ידיד
starstarstarstarstar
פברואר 24, 2021 בשעה 13:56

נראה חלום!! אפשר להשמיט אגוזים מהמלית פרג?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 24, 2021 at 7:39 pm

אפשר סולת במקום

השב
User Avatar
אורטל
מרץ 5, 2021 at 12:25 am

תודה! שאלה נוספת- אפשר לעשות ״מגולגלות״ מהמתכון הזה? באותו בצק ומילוי פרג הכוונה..

השב
User Avatar
גלית
starstarstarstarstar
פברואר 25, 2021 בשעה 08:09

עוד לא הכנתי, אבל כל כך נהניתי לקרוא מה שכתבת, מזדהה. את מקסימה!!!!!! חג שמח❤❤

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 25, 2021 at 10:08 am

תודה גלית

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
פברואר 25, 2021 בשעה 19:09

אפשר להכין את הבצק בלישה ידנית?

השב
User Avatar
נטע
starstarstarstarstar
פברואר 25, 2021 בשעה 20:48

האם אפשר ללוש את הבצק ידנית ולא במעבד מזון?

השב
User Avatar
אניטה
מרץ 22, 2024 at 4:27 pm

תודה רבה על המתכון! נשאר לי המון המון מלית למרות שעשיתי לפי הכמויות... מה אפשר לעשות עם זה? תודה :)

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 22, 2024 at 10:54 pm

מגולגלות פרג שמרים פרג עוגת וניל בחושה עם פרג יש להכל מתכונים באתר

השב
User Avatar
אזני המן חלבה ומחית פיסטוק - נשואה למאפייה
starstarstarstarstar
מרץ 1, 2022 בשעה 08:22

[…] השנה בפורים, אני לא אהיה פה בארץ, ולא שאני ממש חוגגת ומתחפשת כל שנה, ואפילו כבר יצא לי לכתוב בשנים […]

השב
User Avatar
מאיה
starstarstarstarstar
מרץ 15, 2022 בשעה 16:56

אם אני רוצה להוסיף לבצק שקדים טחונים, אני מחליפה חלק מהכמות של הקמח? ואם כן, כמה להחליף?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 15, 2022 at 10:29 pm

כן המרה של 1:1 1/4 כוס

השב
User Avatar
הדר
starstarstarstarstar
מרץ 17, 2022 בשעה 19:13

הכנתי בחג הזה אוזני המן שלוש פעמים עם בצק משלושה מתכונים שונים. האחרון שבהם היה עם הבצק שלך והוא ללא ספק הבצק שאני עומדת לאמץ לשנים הבאות. אני מניחה שהוא יתאים גם לקלתית לטארט? תודה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 17, 2022 at 10:30 pm

משמח ממש הדר תודה

השב
User Avatar
שלומית
starstarstarstarstar
מרץ 18, 2022 בשעה 16:18

תודה על מתכון מושלם:)

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 19, 2022 at 12:46 pm

תודה שלומית

השב
User Avatar
אביטל
starstarstarstarstar
מרץ 27, 2022 בשעה 15:26

היי קרן.תודה על מתכון נפלאאאא עשיתי את האוזניי ההמן והן יצאו מדהים, שאלה, אם אני רוצה לעשות את אותה כמות כרולדה( כי אני עצלנית) כמה רולדת יצאו לי לדעתך והאם הכמויות ישארו זהות? האם יהיה לי קל לעבוד עם הבצק.? תודה רבה אביטל

השב
User Avatar
רונית
starstarstarstarstar
פברואר 28, 2023 בשעה 19:11

האם ניתן לרדד במכונת פסטה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 2, 2023 at 7:02 pm

לא ניסיתי יש מצב שכן

השב
User Avatar
חגית
starstarstarstarstar
מרץ 2, 2023 בשעה 21:06

מתכון מוצלח ביותר ניסיתי יצא מעולה פריך טעים וקל. אגב לא שמתי אגוזים כי הבן שלי מעדיף בלי ועדין יצא מדהים

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 3, 2023 at 8:04 am

תודה חגית

השב
User Avatar
לידור
starstarstarstarstar
מרץ 3, 2023 בשעה 20:14

היי רציתי לדעת אם אני רוצה להקפיא עם מליצ שוקולד או תמרים. כדאי לפני או אחרי אפייה?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 3, 2023 at 11:18 pm

אחרי

השב
User Avatar
שרון
starstarstarstarstar
מרץ 5, 2023 בשעה 20:43

נראה מהמם. על כמה מעלות התנור? והאם טורבו או רגיל?

השב
User Avatar
Ruth
starstarstarstarstar
מרץ 6, 2023 בשעה 03:04

הכנתי היום עם הילדים בגרסה ללא לקטוז יצא בצק חלום!! מילאנו בשלל מליות- ריבה, טחינה עם דבש, שוקולד, קינדר בואנו ואוראו (כל מה שהיה בבית). גם היה נוח לעבודה וגם יצא בצק מעולה

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 7, 2023 at 4:52 pm

תודה רבה רות

השב
User Avatar
הילה
starstarstarstarstar
פברואר 26, 2024 בשעה 21:09

הי קרן, יש אפשרות לעשות את המתכון הזה בגרסת פרווה? ואם כן איך?

השב
author Avatar
קרן אגם
פברואר 28, 2024 at 7:23 am

תמיד אפשר להמיר חמאה במחמאה או נטורינה

השב
User Avatar
מור
מרץ 19, 2024 at 8:31 pm

היי קרן, האם אפשר להכין יום קודם את הבצק ואת המלית ולהשאיר במקרר ויום אחרי פשוט להרכיב את האוזני המן ? דרך אגב, אני אופה המון מהמתכונים שלך והם פשוט מעולים ! אין עלייך ! ❤️

השב
User Avatar
אלה בראל
מרץ 17, 2024 at 9:53 pm

היי קרן, אם רוצים עם מלית תמרים אז פשוט ממרח תמרים קנוי? או שצריך להוסיף אגוזי מלך או משהו לממרח? תודה

השב
User Avatar
קרן אגם
מרץ 19, 2024 at 5:56 pm

ממרח תמרים ואפשר להוסיף לו קצת קינמון ואגוזים טחונים ולערבב

השב

Reply to Tal Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img