img
img

נשואה למאפייה
הרצאה של קרן אגם

סיפורה מעורר ההשראה של קרן אגם.

אופה אלופה, בלוגרית אפייה ומשפיענית רשת, מנחת תכניות טלויזיה,

מחברת ספרי אפייה רבי מכר, שחייה התהפכו בעקבות הדיגיטל.

לפרטים והרשמה img
img img img img img Print

נעים מאוד, קרן 🙂

אני אופה ביתית, עם דחף בלתי נשלט לאפיה, שמתעלפת למראה עוגה בחושה פשוטה וטעימה.

מכורה לניירות אפיה, סדקים בעוגה, וגם לאבקת סוכר, פרג, קינמון, עוגות שמרים חמות, וגם לריח שמתפשט בבית כשעוגה נכנסת לתנור!

עם הזמן גיליתי שאני מאוד אוהבת לעמוד מאחורי המצלמה…

המשך קריאה….

סדנאות אפייה אצלי בבית
ביפו! לומדים לאפות יחד, ואחכ מנשנשים 🙂

ללוח הסדנאות שלי img
עוגיות

עוגיות בצק פריך במילוי תפוחים קינמון וברנדי

דצמבר 29, 2015 | 6 תגובות

img

6 תגובות גולשים

TAG ,

User Avatar
דליה
starstarstarstarstar
אוקטובר 23, 2016 בשעה 18:09

את הבצק לא ניתן לרדד הוא מתפרק מה עשיתי לא בסדר ואיך ניתן לתקן תודה דליה

השב
author Avatar
קרן אגם
אוקטובר 24, 2016 at 8:32 am

שלום דליה בצק פריך הוא לפעמים פרימדונה לא קטנה:-) יש כמה סיבות שהוא יכול להתפורר בגללן האם הקפדת על: עבודה עם חומרים קרים עיבוד מינימלי של החומרים קירור הבצק לפני רידוד אם הוא עדיין מתפורר יש להוסיף לבצק נוזל ומעט שומן עד שהוא נח לעבודה, אך חשוב מאוד לקרר אותו היטב לפני שמתחילים לעבוד איתו

השב
User Avatar
yael
starstarstarstarstar
מרץ 6, 2017 בשעה 08:48

הי קרן כמה זמן העוגיות המהממות האלה מחזיקות מעמד?

השב
author Avatar
קרן אגם
מרץ 6, 2017 at 9:00 am

הי יעל, יומיים שלושה הן יחזיקו מעמד יפה( למרות שאצלינו חוסלו תוך יום:-)

השב
User Avatar
Mazi
starstarstarstarstar
ינואר 3, 2022 בשעה 03:02

יש תחליף פרווה ליוגורט

השב
author Avatar
קרן אגם
ינואר 3, 2022 at 7:56 am

יוגורט סויה, מיץ תפוזים

השב

Reply to yael Cancel Reply

אולי גם תאהב/י

לכל המתכונים img